RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194146  Szerző: zoLee

Mi ez itt már megint, ÓVODA? :lool:

Ne már...

Itt komolyan egyesek annyira unatkoznak, hogy az már fáj. Életük legnagyobb problémája, nemtetszése, hogy VÉGRE van egy tisztességes CHR-Dance rádió az országban, és hogy minek van... Minek van tucctucc, minek van ez, minek van az.
Azon ment a sírás hosszú-hosszú évekig, hogy a Rádió 1 iszonyat unalmas, sz@r zenéket játszik, kikopott zenéket játszik és nem hű a szlogenhez (igazi MAI sláger megy).
És dögunalom.

Imáitok meghallgattattak.
Immáron kb. 1 éve van 1 db modern, letisztult, pörgős, mai slágerlistás zenéket játszó rádiónk.
Amit egyesek az etalon Planet Radio-hoz hasonlítanak. Tele van élettel.
Jelenlegi formájában tökéletes a Rádió 1.
A legnépszerűbb, egyik leghallgatottabb.

De vannak olyan dilettánsok, akiknek semmi sem jó.
Azaz vagytok ti páran, akiknek sem a Rádió 1, sem a Retro, se a Best, se a Sláger, semmi sem jó. Stílusokról fogalmatok nincs.
Tucctucc és kész.
Ez nagyon gáz gyerekek :lool:

És vannak a programigazgatók, zenei szerkesztők, akik szintén nem tudnak nyugodni, nem bírnak a vérükkel.
Hol Tiszttartó, hol Bertók, hol ez hol az.
A retron legyen oldies. Aztán 90es évek.
Aztán legyen egy kis 2010es évek is.
Ott a Best. Az is hol ilyen hol olyan.

Rádió 1.. éveken keresztül tiszta gáz volt. Mentek az igazi lejárt slágerek, Lady Gaga meg Rihanna egész nap.
Programming, hallgatottság szar.
Aztán VÉGRE csináltak egy f@sza rádiót, és tulajváltás után gondolnak egyet, hogy gyerünk vissza a kaptafához???
Most ez komoly?

Magyar szokás szerint szét kell b@szni ami jól működik?
Ha annyira kisérletezni akarnak, miért nem csinálnak netrádiót, hmm???
Ott mehetne Zámbó Jimmy, hardtechno, Korda Gyuri, Nirvana, Skrillex egymásután.

De ha leakarják fedni a piacot, hagyják már meg tematikusnak a rádiókat!!!
Istenem... tele vannak pénzzel, a kormány pumpálja őket.
Simán lehetnének BBC Radio 1, Heart, Capital FM-hez hasonló, minőségi, patentül összerakott rádióink.
Vagy akár mint a román Kiss Fm.
De neeeeem. Itt soha semmi nem jó, arculatkeresés félévenként, aztán megy a rácsodálkozás hogy miért nincs hallgatottság meg hol vannak a hirdetők :lool:

Nem kell messzire menni...
Tanuljanak már a románoktól, horvátoktól, osztrákoktól.
Vagy fejezzék be a rádiózást.
Oldies, Hot AC, Chr-Dance, Rock, Talk...
Simán lehetne 5 országos rádiónk, lenne rá kapacitás. És igény?? MAXIMÁLISAN!

De neeem...
Ha közelít valami a nyugat európai színvonalhoz, egységességhez, azonnal szét kell verni.
Az 5ből 1 már kész van... a Rádió 1...
A Retro, Best, Petőfi is alakul.
A Dankónak, meg annak a csomó ima és politikai rádiónak ekkora nagy piaci létjogosultsága nincs, mint ami van (Karc, Európa, Mária, stb.).
Mehetne simán legalább egy hálózatos Rock helyette.
És le lenne a piac fedve.

De ez Magyarország.
Hagyjunk fel minden reménnyel :sick: :lool:

Ha marad minden a régiben (finger crossed), akkor nem szóltam :)

De ez a buta tucctuccozást fejezzétek be.
Előbb utóbb lesz Rock rádiónk is újra.
Ott meg azért sírtok majd hogy miért metál megy?
Le lehet nyugni a ..csába :)
 #194139  Szerző: noartist

asr27 írta: 2021.10.05. 20:07
p0tyi írta:
asr27 írta: 2021.10.05. 20:01 Nos, eddig nyugalom volt a R1 topikban, tegnap óta viszont ismét megjelentek a mix és Dance zene ellenzők.
Nem! Nem ment a nappali sávban se Tech House, se Progressive House! Dance zene és esetleg Tropical House ment, de nektek úgyis tökmindegy, mert leragadtatok az unalmas csicskapopnál. Fogalmatok sincs a zenei stílusokhoz, műfajokhoz és kategóriákhoz.
Teljesen mindegy, nem való országos rádióba. Éjszakára sem, de nappalra meg főleg nem.
Mondja ezt egy tinisrác, az egyik alföldi városból...
Menni fog személyeskedés nélkül is? Kérlek.
 #194138  Szerző: asr27

p0tyi írta: 2021.10.05. 22:23
knoskamatee írta:
p0tyi írta:Bár én azért elgondolkoznék azon, hogy mondjuk a kívánságműsor +1 órát kapjon, vagy 0-2 közé kerüljön két órányi mix az esti sávok helyett.
akár DS Top 40? vagy felesleges?
mármint úgy értem, hogy:
18:00 - kívánságműsor
21:00 - DS Top 40
22:00 - DS
23:00 - WIM
02:00 - éjszaka
Miért is ne. ;)
Szerintem meg legyen mix 19:00-tól, mint régen a Rise Fm-en! ;)
 #194137  Szerző: mbalazs

Ha már mindenáron ki akarjuk irtani a dance zenéket akkor legalább tegyék be a rotációba az újdonságokat, könyögröm :D Hol az új Felix Jaehn, Robin Schulz? Hol a Black Eyes Peas? Jason Derulo - Acapulco? És ez csak néhány példa a mostani nagy slágerekből amik még nincsenek bent... A helyi rádiók előzik a R1-et új zenék terén... Ed Sheeran, na igen ha tőle van új akkor elsőként megy, de más előadónál ez elképzelhetetlen :D
 #194136  Szerző: p0tyi

knoskamatee írta:
p0tyi írta:Bár én azért elgondolkoznék azon, hogy mondjuk a kívánságműsor +1 órát kapjon, vagy 0-2 közé kerüljön két órányi mix az esti sávok helyett.
mármint úgy értem, hogy:
Miért is ne. ;)
 #194134  Szerző: knoskamatee

p0tyi írta: 2021.10.05. 19:47 Kár, hogy a 96.4-et rnb-hiphop rádióként írta ki az NMHH, ott lehetett volna garázdálkodni friss zenékkel, vagy akár elektronikus zenével.
erre a célra akár a 104.4 és a 106.7 közül valamelyik alkalmas is lehet. ;)
 #194133  Szerző: knoskamatee

mármint úgy értem, hogy:
 #194132  Szerző: p0tyi

Így van, hiszen a mix magyar zene és sok szöveg, tehát duplán jól hozza az NMHH vállalásokat. Bár én azért elgondolkoznék azon, hogy mondjuk a kívánságműsor +1 órát kapjon, vagy 0-2 közé kerüljön két órányi mix az esti sávok helyett.
 #194131  Szerző: almos629

hgyuri írta: 2021.10.05. 20:08 Apropo mixek, szerintetek várható, hogy megszűnik a Live Mix és a World Is Mine? Esetleg visszatérhet a DJ Factory és a Cooky mix minden nap?
Amikor a Live mix és a WIM indult, még javában Bertók volt a főnök, úgyhogy nem hiszem.
 #194130  Szerző: hgyuri

Apropo mixek, szerintetek várható, hogy megszűnik a Live Mix és a World Is Mine? Esetleg visszatérhet a DJ Factory és a Cooky mix minden nap?
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 1022