zoLee írta: ↑2021.10.06. 17:47 Tipik magyar rosszindulatú károgó az ilyen, itt éli ki magát.Szerintem is teljesen jól látod a helyzetet. Én rettentő módon unom már ezt az elvont dumát a szakadékba süllyedő hallgatottságról, a tuctuc zenékről, és hogy vissza kéne térni a másfél évvel ezelőtti állapotokhoz. Nagy rádiós szakértésre vall ilyeneket ide beírni. Tuctuc zenékkel tele van az európai rádiós toplista, a Friday és a Shouse népszerűsége még mindig az egeket veri. Már erről is a R1 tehet, hogy ezek a mai slágerek? Ez a rádió a Why Don't We-től Olivia Rodrigo-n át a Kaskade-ig a könnyűzenei műfajok olyan széles spektrumát kínálta, amit azelőtt sohase, következésképpen sokkal szélesebb zenei ízlést és közönséget szolgált ki, mint amiről a rosszemlékű régi R1 még csak nem is álmodhatott. Ezt áldozzuk be pár ezerrel kevesebb hallgató miatt azért, hogy visszaalakuljon olyanná a rádió, ami viszont senkit se szolgál ki. Ez nem lehet észérv. Ha a Planet Radio működik, a környező rádiók poprádiói működnek, és hallgatják, a Music Fm meg elért X százezres követőtábort a facebookon, akkor nyilván azt is szerették és hallgatták. Nincs olyan, hogy egy minőségi poprádió nem működik Mo.-n, a mostani R1 pedig az (volt). Ennyire nem vagyunk fehér folt európai rádiós térképén, hogy csak az igénytelen ötszázszor elismételt, két-három éves zenékből összetákolt kommersz szar működjön és hozzon hallgatottságot. Komolyan van valaki, akinek az Ocean Drive, a Walk, a Perfect vagy a My Life Is Going On ennyire hiányzik? Megjegyzem, ez a négy szám ma 60 percen belül le is ment. Ez aztán oltári jó irány, butítsuk újra le a népet, nosza hallgatottságot szerezni!
![]()
Csak tudnám, hogy egyesek mi örömöt találnak abban, ha mások elveszítenek valamit. Túlzás, nem túlzás, de nekem konkrétan Music FM feelingem van az elmúlt fél év óta, mióta huzamosabban hallgatom a Rádió 1et. És ez nagy szó.
Lelke volt annak a rádiónak.
És per pill (még) a Rádió 1nek is van.
Bár egyet nem tudtak azóta sem pótolni...
A délutáni road showt... az azért hiányzik
Másik...
Kész tényként állítanak egyesek olyat, ami nincs is.
Mindig kiderül, csak nem veszik észre magukat, hogy nem is hallgatják az adott rádiót, csak fellépnek ide vitát szítani.
Trollok. Akiknek a süllyesztőben lenne a helyük.
Stílusokról, playlistről, műsorokról fogalmuk sincs.
Tudom ajánlani nektek az onlinestream.live weboldalt, mielőtt nemcsak az R1et, hanem pl. a Sláger, Retrot vagy bármelyiket pocskondiázzátok, hogy ezt játszik meg azt játszikPl. kelet európai technot
![]()
Akinek persze nem inge...![]()