RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194267  Szerző: Dani

Jozsfm964 írta: 2021.10.11. 20:14 Bosszúból írni kellene nekik fikázó sms-eket, viber üzeneteket.
Pont mikor jön a Zagar igazi mai slágerként vagy Adele, vagy Dance Monkey.

Többször vicc tárgyává váltak a szememben. Átfogalmazva beolvasták az sms-em. Negatívról pozitívra cserélve :lool: :D De legalább látják, hogy van akit nem lehet hülyének nézni.
Ha többen ezt csináljuk, legalább nagyobb lesz a nyoma.

A Music FM-nek volt lelke. A Mcfly FM-nek nincs.
Facebookon is érdemes írni kommentben.
 #194264  Szerző: Jozsfm964

Bosszúból írni kellene nekik fikázó sms-eket, viber üzeneteket.
Pont mikor jön a Zagar igazi mai slágerként vagy Adele, vagy Dance Monkey.

Többször vicc tárgyává váltak a szememben. Átfogalmazva beolvasták az sms-em. Negatívról pozitívra cserélve :lool: :D De legalább látják, hogy van akit nem lehet hülyének nézni.
Ha többen ezt csináljuk, legalább nagyobb lesz a nyoma.

A Music FM-nek volt lelke. A Mcfly FM-nek nincs.
 #194263  Szerző: asr27

zoLee írta: 2021.10.11. 19:31 Ez már ugyanaz a szint, mint a Tv2 Tények c. műsora, amiben a napi téma abban merül ki, hogy Brüsszel megint támad és stop Soros :lool:
Van az a pénz, amiért az ember totál bohócot csinál magából....

Legyen Attis vagy Gipszjakab...
Jó pénzért egy 10 éves zenére is képes azt mondani, hogy a legújabb sláger, gondolkodás nélkül.
Ilyen ez a popszakma.
Csak aztán tudjon tükörbe nézni...

A fenti példa mutat arra, hogy nem vagyunk messze Észak Koreától.
Ott ha a helyi hírekben bemondják, hogy a koreai futball válogatott megverte a Bayernt 15-0-ra, elhiszik.
Mert álomvilágban él a nép. Ott tartják őket.

Nálunk hányan járnak nyitott szemmel, füllel, hányan látnak és nemcsak néznek?
Naugye....

Onlinestream.live, tucatnyi webrádió.
Én már váltottam.
Ha mérgelődünk, akkor sem lesz jobb...
Rádió Plusz. Szerencsére most már lehet fogni FM-en, amerre gyakran járok kocsival.
Sokkal hallgathatóbb. Nincs felesleges duma.
Igaz, hogy itt sem csak új zenék szólnak, de legalább az 5-6 éves zenéket nem konferálják fel újdonságként. :lool:
Az esti mixműsor pedig sokkal, de sokkal jobb, mint a Disco'shit, vagy a World is Mine.
 #194261  Szerző: zoLee

Ez már ugyanaz a szint, mint a Tv2 Tények c. műsora, amiben a napi téma abban merül ki, hogy Brüsszel megint támad és stop Soros :lool:
Van az a pénz, amiért az ember totál bohócot csinál magából....

Legyen Attis vagy Gipszjakab...
Jó pénzért egy 10 éves zenére is képes azt mondani, hogy a legújabb sláger, gondolkodás nélkül.
Ilyen ez a popszakma.
Csak aztán tudjon tükörbe nézni...

A fenti példa mutat arra, hogy nem vagyunk messze Észak Koreától.
Ott ha a helyi hírekben bemondják, hogy a koreai futball válogatott megverte a Bayernt 15-0-ra, elhiszik.
Mert álomvilágban él a nép. Ott tartják őket.

Nálunk hányan járnak nyitott szemmel, füllel, hányan látnak és nemcsak néznek?
Naugye....

Onlinestream.live, tucatnyi webrádió.
Én már váltottam.
Ha mérgelődünk, akkor sem lesz jobb...
 #194260  Szerző: asr27

Dani írta:Juhász Gergelyék helyében én magam állnék fel a rádiótól. Ez tényleg a megcsúfolása annak, ami az elmúlt kb másfél évben ment a Rádió1-en.
+1
Ma délután fél 5 körül Attis már hozta a 3 évvel ezelőtti színvonalat, amikor is, a Zagar - Wings of love című számát nevezte igazi mai slágernek. Egyből át is kapcsoltam máshova.
 #194259  Szerző: Dani

Juhász Gergelyék helyében én magam állnék fel a rádiótól. Ez tényleg a megcsúfolása annak, ami az elmúlt kb másfél évben ment a Rádió1-en.
 #194258  Szerző: asr27

Béci09 írta:Egyelőre vegyes érzelmeim vannak az "új" R1-gyel kapcsolatban. Egyrészt a zene ugyanolyan unalmas és fantáziátlan lett, mint amilyen 2020-ig volt, másrészt viszont a Sivák-féle R1 eléggé réteg volt, főleg az elmúlt fél évben. Én már tavaly ilyenkor is mondtam, hogy nem egy kvázi országos hálózaton kéne feltámasztani a music fm-et.
Ettől az unalmas sz@rtól fényévekkel jobb volt a CHR Dance R1! És simán elfér egy ilyen jellegű rádió a Petőfi mellett, mint a Music FM!
Az osztrák Energy és a német Planet Radio is hasonló, mint a Music FM volt.
 #194257  Szerző: Béci09

Egyelőre vegyes érzelmeim vannak az "új" R1-gyel kapcsolatban. Egyrészt a zene ugyanolyan unalmas és fantáziátlan lett, mint amilyen 2020-ig volt, másrészt viszont a Sivák-féle R1 eléggé réteg volt, főleg az elmúlt fél évben. Én már tavaly ilyenkor is mondtam, hogy nem egy kvázi országos hálózaton kéne feltámasztani a music fm-et.
 #194255  Szerző: zenefalo

asr27 írta: 2021.10.11. 16:49
Goldfinger15 írta: 2021.10.11. 16:17 Nem csodálkoznék, ha most ugrana egy nagyot a hallgatottság. Sajnos sokaknak megfelel ez a színvonal. De mit vártunk? A kezdetek óta nem arra törekednek a rádiók, hogy minél újabb és naprakész dalokkal árasszák el a lakosságot. Az "újdonságot" értem a régebbi 80-as 90-es évekbeli daloknál is, ahol ne mindig az a 100 dal szólna rotációban 1 előadó 1 dalával. :(
Ugrani fog, az biztos, de nem fel, hanem le.
Például én is már csak a délutáni Live Mixet hallgatom, napok óta. Ahhoz még talán nem nyúlt hozzá ez az egoista majom.
Bár, már abban sem vagyok biztos, mert Lotfi Begi mint, ha visszavett volna az újdonságokból. Pedig milyen jó volt, amikor a legfrisebb zenéket a Live mixben mutatták be!
Rácáfolt Begi, az utolsó félórát hallgatva csupa populáris dance volt mixelve, Global Deejays 2004(!)-es száma, igaz remixben, meg Regard Secrets, csupa korábbi dalok.
 #194253  Szerző: asr27

Goldfinger15 írta: 2021.10.11. 16:17 Nem csodálkoznék, ha most ugrana egy nagyot a hallgatottság. Sajnos sokaknak megfelel ez a színvonal. De mit vártunk? A kezdetek óta nem arra törekednek a rádiók, hogy minél újabb és naprakész dalokkal árasszák el a lakosságot. Az "újdonságot" értem a régebbi 80-as 90-es évekbeli daloknál is, ahol ne mindig az a 100 dal szólna rotációban 1 előadó 1 dalával. :(
Ugrani fog, az biztos, de nem fel, hanem le.
Például én is már csak a délutáni Live Mixet hallgatom, napok óta. Ahhoz még talán nem nyúlt hozzá ez az egoista majom.
Bár, már abban sem vagyok biztos, mert Lotfi Begi mint, ha visszavett volna az újdonságokból. Pedig milyen jó volt, amikor a legfrisebb zenéket a Live mixben mutatták be!
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 1021