p0tyi írta: ↑2021.10.13. 19:28Semmi kétség! Te vagy a legundorítóbb mix és Dance zene fóbiás itt a fórumon!Beci45 írta:Teljesen eltűntek a friss megjelenések, már csak a musicmenüben vannak (amíg nem irtja ki azokat is). Helyettük a Liar, 123, Unstoppable és még sok remek lejárt sláger megy heavy rotációban.Nekem elképzelésem sincs, hogy juthatott bárkinek is eszébe a Petőfi 2016-os bukott újrapozicionálása után bárkinek országos networkön klasszik CHR format rádiót csinálni Magyarországon. Vagy a Rise FM, a Roxy, a Deejay és társai óriás buktája után még EDM-beütéssel szarakodni.
Ugyanígy nem értem a World is Mine-t, hogy mi szükség a veretésre hétköznap este, de ez már egy másik tészta, ezt Flyék hozták be.
Az egyetlen pozitívum a Sivák-féle "kivitelben" az volt, hogy nem volt olyan óriási szakadék az esti és a nappali zenei kínálat közt. A kiszámíthatóság alap a kereskedelmi rádiózásban. Ezen még csiszolni kéne most.
Nektek ott van egy rakás popzenei rádió: Petőfi, Retro, Best, Sláger... És simán van átfedés a zenék közt. Kedvetekre váltogathattok a rádiókészüléken, és most már a R1 is beállt a sorba!
Nekünk, Dance zene kedvelőknek mi maradt? Semmi! Nehogy már még azt is te döntsd el, hogy hétköznap este is csicskapop szóljon!
Hányingerkeltő, a felfogásod!

Még azt is el tudom képzelni, hogy te, vagy valamelyik EDM fóbiás itt a fórumon, maga mcfly, álnév mögé bújva.
Remélem, nem sokáig marad ez a mcfly a R1 zenei igazgatója és visszatér Sivák, vagy lehetne akár Geri is a zenei szerkesztő, mint a Music FM-en volt!