RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194318  Szerző: asr27

p0tyi írta: 2021.10.13. 19:28
Beci45 írta:Teljesen eltűntek a friss megjelenések, már csak a musicmenüben vannak (amíg nem irtja ki azokat is). Helyettük a Liar, 123, Unstoppable és még sok remek lejárt sláger megy heavy rotációban. :hit:
Nekem elképzelésem sincs, hogy juthatott bárkinek is eszébe a Petőfi 2016-os bukott újrapozicionálása után bárkinek országos networkön klasszik CHR format rádiót csinálni Magyarországon. Vagy a Rise FM, a Roxy, a Deejay és társai óriás buktája után még EDM-beütéssel szarakodni.

Ugyanígy nem értem a World is Mine-t, hogy mi szükség a veretésre hétköznap este, de ez már egy másik tészta, ezt Flyék hozták be.

Az egyetlen pozitívum a Sivák-féle "kivitelben" az volt, hogy nem volt olyan óriási szakadék az esti és a nappali zenei kínálat közt. A kiszámíthatóság alap a kereskedelmi rádiózásban. Ezen még csiszolni kéne most.
Semmi kétség! Te vagy a legundorítóbb mix és Dance zene fóbiás itt a fórumon!
Nektek ott van egy rakás popzenei rádió: Petőfi, Retro, Best, Sláger... És simán van átfedés a zenék közt. Kedvetekre váltogathattok a rádiókészüléken, és most már a R1 is beállt a sorba!
Nekünk, Dance zene kedvelőknek mi maradt? Semmi! Nehogy már még azt is te döntsd el, hogy hétköznap este is csicskapop szóljon!
Hányingerkeltő, a felfogásod! :vomit:

Még azt is el tudom képzelni, hogy te, vagy valamelyik EDM fóbiás itt a fórumon, maga mcfly, álnév mögé bújva.
Remélem, nem sokáig marad ez a mcfly a R1 zenei igazgatója és visszatér Sivák, vagy lehetne akár Geri is a zenei szerkesztő, mint a Music FM-en volt! :yeah:
 #194317  Szerző: p0tyi

Beci45 írta:Teljesen eltűntek a friss megjelenések, már csak a musicmenüben vannak (amíg nem irtja ki azokat is). Helyettük a Liar, 123, Unstoppable és még sok remek lejárt sláger megy heavy rotációban. :hit:
Nekem elképzelésem sincs, hogy juthatott bárkinek is eszébe a Petőfi 2016-os bukott újrapozicionálása után bárkinek országos networkön klasszik CHR format rádiót csinálni Magyarországon. Vagy a Rise FM, a Roxy, a Deejay és társai óriás buktája után még EDM-beütéssel szarakodni.

Ugyanígy nem értem a World is Mine-t, hogy mi szükség a veretésre hétköznap este, de ez már egy másik tészta, ezt Flyék hozták be.

Az egyetlen pozitívum a Sivák-féle "kivitelben" az volt, hogy nem volt olyan óriási szakadék az esti és a nappali zenei kínálat közt. A kiszámíthatóság alap a kereskedelmi rádiózásban. Ezen még csiszolni kéne most.
 #194315  Szerző: shadoe

Adam írta: 2021.10.13. 07:43
shadoe írta: 2021.10.12. 21:56 Engem már csak a 18-20h közötti sáv érdekel és a Top 50. Tegnap is, ma is lement ebben a sávban a Say So, az Unstoppable, a Be Kind, stb. Ráadásul látom, ma is ugyanezek 3 óránként. Ez számomra értékelhetetlen. Totális az aránytévesztés, az új számoknak kéne ennyit menni, a recurrent-jellegű 3-5 évesek normális poprádióban nem mehetnek 3 óránként.
Pont hogy egyik csoportnak sem kellene mennie 3 óránként. Épp az a baj, hogy nem bírják eltalálni az arany középutat. Vagy 2-3 évesek mennek napi 5x, vagy az újak unásig.
Így igaz, köszönöm a kiegészítést.
 #194313  Szerző: Snake05

Beci45 írta: 2021.10.13. 14:24 Teljesen eltűntek a friss megjelenések, már csak a musicmenüben vannak (amíg nem irtja ki azokat is). Helyettük a Liar, 123, Unstoppable és még sok remek lejárt sláger megy heavy rotációban. :hit:
Év eleje óta folyamatosan azt írtad, hogy a R1 szar lett, Sivák egy hülye, ki kéne rúgni és McFly alatt minden sokkal jobb volt. Most minden visszatért a régibe, úgyhogy nem nagyon értem a kiakadásodat.
 #194312  Szerző: Adam

Lotfi teljesen populáris zenéket nyom ma a mixben.
 #194311  Szerző: Beci45

Teljesen eltűntek a friss megjelenések, már csak a musicmenüben vannak (amíg nem irtja ki azokat is). Helyettük a Liar, 123, Unstoppable és még sok remek lejárt sláger megy heavy rotációban. :hit:
 #194306  Szerző: Adam

Andris írta: 2021.10.13. 09:04 Egyèbkènt kicsit más, de most megy egy promo h kimondottan a szolnoki frekin minden pèntek reggel a védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos támogatásával az ezzel kapcsolatos műsor lesz, most ez mi? Nem lesz Balázsèk a szolnokin? Vagy beteszik reggel 5-6-ig aminek èrtelmèt nem látom ès amikor az össz megszólás kb 4 perc? A 10től az ügye nem reggel, a helyi sáv meg dèltől 2ig van. Nem igazán tisza ez.
Nemcsak a szolnoki frekin lesz ez. Először a zalaegerszegin hallottam meg ezt a promót 1 hete kb, azt hittem, csak itt lesz, kapcsolódva az épülő harckocsi gyárhoz. De később hallottam a nagykanizsain is, illetve most mondod, hogy a szolnokin is. Biztos, hogy 5-6 ig lesz reggel.
Azt nem tudom, hogy minden helyi frekin lesz-e, de gondolom azokon biztos, ahol egyébként is beszélgetős műsor meg reggel 5-6-ig.
 #194305  Szerző: Andris

Egyèbkènt kicsit más, de most megy egy promo h kimondottan a szolnoki frekin minden pèntek reggel a védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos támogatásával az ezzel kapcsolatos műsor lesz, most ez mi? Nem lesz Balázsèk a szolnokin? Vagy beteszik reggel 5-6-ig aminek èrtelmèt nem látom ès amikor az össz megszólás kb 4 perc? A 10től az ügye nem reggel, a helyi sáv meg dèltől 2ig van. Nem igazán tisza ez.
 #194304  Szerző: Andris

asr27 írta: 2021.10.13. 08:26
Adam írta:
Dani írta: 2021.10.11. 19:00 Juhász Gergelyék helyében én magam állnék fel a rádiótól. Ez tényleg a megcsúfolása annak, ami az elmúlt kb másfél évben ment a Rádió1-en.
Nem úgy van az, hogy azokat a zenéket nyomod egy közel országos rádióban, ami neked tetszik. Még akkor sem, ha te vagy a zenei szerkesztő.
Pont, hogy ez a mcfly nevezetű ürge csinálja azt.
Adele - hello, Blurred Lines és társai... Sohasem voltak akkora slágerek, hogy még 3-5 év múlva is ezeket hallgassuk, egy magát igazi mai slágert játszó rádióban! Egy nem hozzáértő ember vezeti ezt a szerencsétlen rádiót!
Kíváncsi leszek, hogy a Juanes - La camissa negra mikor kerül vissza. Mert ezt a 10 éves zenét is rogyásig játszotta annak idején mcfly :x
Èn a Rihanna - Pon de replayt várom :D
 #194303  Szerző: asr27

Adam írta:
Dani írta: 2021.10.11. 19:00 Juhász Gergelyék helyében én magam állnék fel a rádiótól. Ez tényleg a megcsúfolása annak, ami az elmúlt kb másfél évben ment a Rádió1-en.
Nem úgy van az, hogy azokat a zenéket nyomod egy közel országos rádióban, ami neked tetszik. Még akkor sem, ha te vagy a zenei szerkesztő.
Pont, hogy ez a mcfly nevezetű ürge csinálja azt.
Adele - hello, Blurred Lines és társai... Sohasem voltak akkora slágerek, hogy még 3-5 év múlva is ezeket hallgassuk, egy magát igazi mai slágert játszó rádióban! Egy nem hozzáértő ember vezeti ezt a szerencsétlen rádiót!
Kíváncsi leszek, hogy a Juanes - La camissa negra mikor kerül vissza. Mert ezt a 10 éves zenét is rogyásig játszotta annak idején mcfly :x
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 1021