Beci45 írta: ↑2021.10.14. 09:11
Snake05 írta: ↑2021.10.13. 16:51
Beci45 írta: ↑2021.10.13. 14:24
Teljesen eltűntek a friss megjelenések, már csak a musicmenüben vannak (amíg nem irtja ki azokat is). Helyettük a Liar, 123, Unstoppable és még sok remek lejárt sláger megy heavy rotációban.
Év eleje óta folyamatosan azt írtad, hogy a R1 szar lett, Sivák egy hülye, ki kéne rúgni és McFly alatt minden sokkal jobb volt. Most minden visszatért a régibe, úgyhogy nem nagyon értem a kiakadásodat.
Azóta fejlődött a Sivák féle Rádió 1. Egyébként is, én főleg a Retro miatt voltam kiakadva Sivákra. És most, hogy 1 hét alatt leépítették a Sivák féle Rádió 1-et, jól hallani a minőségbeli különbséget. Azt sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan kiirtják a legújabb zenéket. Maximálisan egyet értek Ádámmal, hogy az arányokat kellene eltalálni. Akkor ez a Fly-féle R1 is egész jó lenne.
Igazából azt kellene követni változatosságban, amit régebben a Sláger, vagy nem olyanrég a Retro csinált.
Igaz ennek az volt a hátránya pl a Retro esetén, hogy mivel ismételni nem akartak, kénytelenek voltak minden mocskot letolni a 60-as évektől egészen a 80-as évekig, de azt nem lehetett mondani, hogy 3 óránként ismétel.
Azt nem mondom, hogy ne legyen olyan, hogy 1 zene egy nap csak egyszer megy le, de kb 2005-től kezdve ki lehetne úgy tölteni 6-20 óráig terjedő időszakot, hogy a fiatal zenék legyenek túlsúlyban, de ne legyen ismétlés.
(Mielőtt még valaki dance fanatikus kiakad, hogy milyen zenékre gondolok 2005-től kezdve, hát azokra, amiket pl a Deejay, vagy a Roxy játszott fénykorában. Illetve amiket játszott volna, ha nem szűnik meg 2006-ban.)