Hát, ma elvettétek a kenyerem, mert mindannyian leírtátok, ami talán utolsó gondolataim között volt a Rádió SaySo Top 50-ét hallgatva. Utolsó elemzésem egy ideig: 50. helyen a By Your Side, és ezt előzi be a "Ride It", a "Before You Go", Dua Lipa 2-3 éves zenéi. Aha... Ez még a heti trutymó rotáció alapján se lehet 50., tehát még a sorrend is hamis, és időrendileg se vagyunk rendben, mert milyen alapon előzne be 10 db 2018-as zene egy olyan 2021-est, amit kivételesen a Rádió Nulla is szénné játszik. Elnézést a kemény szavakért, de aki így szerkeszt a "legnagyobb mai slágerek" rádióján Top 50-es slágerlistaműsort, az az én szememben nem szakember, hanem egy idióta. Innentől ennek a műsorszámnak valóban nincsen létjogosultsága arról nem szólva, hogy az elmúlt 20 év legbotrányosabb slágerlistaműsora volt a magyar rádiózásban. A sokadik lejárt track után undorral tekertem el, és valószínűleg már sose fogok visszatalálni. Nem várom meg, amíg a Ketchup Song, a Lambada és Scatman John is a "Heartbreak Anthem" előtt debütál, köszöntem szépen. Ez színvonaltalan, értékelhetetlen produkció, szénné égette a rádió saját magát. De minden rosszban van valami jó, innentől az utolsó két órám is felszabadult, amit erre a rádiós vergődésre még szántam. A továbbiakban, de már most is: hajrá, Petőfi!
Nov. 3tól megújul a Petőfi Rádió, azzal a céllal, hogy a fiatalok ELSŐSZÁMÚ rádiója legyen!
Ennek fényében már érthető a Rádió 1 kivégzése...
Igen! Kivégzés!
Mivel a Dance Monkey nem fogja megemelni a hallgatottságot 1millió100ezerről 2millióra, hiába ujjongtok érte, kedves p0tyi és társai.
Pár hónap múlva, miután a Petőfi elszívott minden fiatalt, örüljenek, ha a majdnem országos rádiónak meglesz az 500ezer hallgatója. Vagy még annyi se

Stabilan 2. helyezett volt hallgatottságban!!!!!
A CHR/Dance formátummal!!!!!
SEMMI nem indokolta, hogy kukázzák.
Egyedül max. az, amivel kezdtem...
Hogy kellenek a hallgatók a Petőfinek.
Másrészt McFly gőgössége, hogy márpedig ne szóljon az, míg ő a góré, ami eddig szólt!
Más magyarázat nincs erre a katyvasz sz@rra, ami jelenleg ömlik belőle.