RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194875  Szerző: david72

350 zenéből már lehet jó rádiót csinálni megfelelő rotáció mellett. Mondjuk nem úgy, hogy a kiemelt kategóriákban 4 óránként jönnek vissza a dalok. És ezekből nagyjából 4 van. Tehát a gerince 20-35 dal. Na ez a baj.
mbalazs írta: 2021.11.11. 00:26 Az Onlinestream szerint:
350 eltérő műsor / zeneszám 1 hónap alatt

Ez gáz, még úgy is hogy a mixek dalcímeit nem számolja....
 #194874  Szerző: mbalazs

Az Onlinestream szerint:
350 eltérő műsor / zeneszám 1 hónap alatt

Ez gáz, még úgy is hogy a mixek dalcímeit nem számolja....
 #194865  Szerző: asr27

Amíg ez a mekfláj itt van, addig ne is számítsunk új zenékre, vagy pozitív változásokra! Én már jóideje nem is hallgatom, egyáltalán.
 #194864  Szerző: zenefalo

Már a Sláger FM rotációjában is vannak frissebb zenék, mint itt, pedig nem az a fő profiljuk, gondolok itt Clean Bandit - How will i know-ra.
 #194857  Szerző: robert11

Attisnak is megvan kötve a keze. Ő erről nem tehet. Csak abban reménykedhetünk, hogy ezek amiket írunk, eljut majd a vezetőség fülébe is.Legalább is nagyon jó lenne. Tényleg sok olyan új zenét hallottam már én is az említett előadók közül is, hog simán bekerülhetne a rádióba. Bár ez az r1 topic de ugye biztos hallottatok róla hogy a Petőfi most újított. Nem tudom hogy az r1 esetében lehet e ezzel számolni. Valamit lehetne rá lépni, különben nagyon lefognak maradni.
Ráadásul a Petőfi az ország minden területén fogható nincs olyan hely város település, ahol normál rádión ne jönne be.
Én nem szoktam hallgatni, mert szerintem az se Petőfi már az elmúlt években de ebbe most nem mennék bele ott ezt már leírtam mármint a Petőfi topicban. Vannak akik már eddig is azt tartották jó rádiónak megesküdtek volna hogy az a leg jobb most az újítást követően kíváncsi leszek majd hány embernek jön be.
Már többször volt arculatváltás kezdve 2007-el majd 16, és ugye most.
 #194856  Szerző: Beci45

Viszont szerintem nyugodtan átnevezhetitek ezt a topikot Rádió Unstoppable-ra.
 #194855  Szerző: Beci45

KPLR írta: 2021.11.09. 16:45 Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mikor fog bedőlni a hallgatottsága, már ha egyátalán lesznek emberek akik elkapcsolnak máshova, mondván inkább ez mint az, vagy nem tudom, de minden esetre egyet értek veled!
Másrészt csak a MIXEKBEN és a kívánságműsorba vannak ,, új ,, zenék, úgyhogy innen is üzenném Attisnak, ha itt vagy közöttünk, LÉGYSZÍVES JÁTSZÁL MÁR LE EGY TETVES ÚJ ZENÉT, lehetőleg olyat amit kb aznap vagy azon a héten tesznek közzé, mert ez így nem jó ahogy már mennek a dolgok.
Balázsék alatt megy a Nem zabálsz, dolgozol mix meg kreációk, eskü többet érnek mint némelyik 2017-2019-es zene a rotációbol. :ninja: :chinese: :gonosz: :twisted: :hit: :shock: :)
Ő maximum Fly-nak szólhatna már, hogy valamit kezdjen a nappali rotációval.
 #194854  Szerző: almos629

KPLR írta: 2021.11.09. 16:45 Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mikor fog bedőlni a hallgatottsága, már ha egyátalán lesznek emberek akik elkapcsolnak máshova, mondván inkább ez mint az, vagy nem tudom, de minden esetre egyet értek veled!
Másrészt csak a MIXEKBEN és a kívánságműsorba vannak ,, új ,, zenék, úgyhogy innen is üzenném Attisnak, ha itt vagy közöttünk, LÉGYSZÍVES JÁTSZÁL MÁR LE EGY TETVES ÚJ ZENÉT, lehetőleg olyat amit kb aznap vagy azon a héten tesznek közzé, mert ez így nem jó ahogy már mennek a dolgok.
Balázsék alatt megy a Nem zabálsz, dolgozol mix meg kreációk, eskü többet érnek mint némelyik 2017-2019-es zene a rotációbol. :ninja: :chinese: :gonosz: :twisted: :hit: :shock: :)
A műsorvezetők nem tehetnek be a playlist-be mindenféle nem odaillő zenéket csak úgy, egyeztetés nélkül.
 #194853  Szerző: KPLR

Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mikor fog bedőlni a hallgatottsága, már ha egyátalán lesznek emberek akik elkapcsolnak máshova, mondván inkább ez mint az, vagy nem tudom, de minden esetre egyet értek veled!
 #194849  Szerző: shadoe

Az pedig pláne nem fér bele a CHR formátumba, hogy 2 hónapja ne legyen egyetlen új darab a zenei repertoárba. Hajmeresztő, amit ez a rádiónak nevezett éteri betegség művel. Jön ki az új Adele, Clean Bandit, Topic/Wes Nelson, Ed Sheeran, Justin Bieber, Lost Frequencies, Lil' Nas X, Jason Derulo, Milky Chance, Swedish House Mafia, Camila Cabello, és ez a rádiós észkombájn 2 óránként Unstoppable-t meg Say So-t hallgattat velünk. Lassan hónapokban, és nem hetekben kell számolnunk, mikor veszi végre majd észre magát.
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 1021