Amíg ez a mekfláj itt van, addig ne is számítsunk új zenékre, vagy pozitív változásokra! Én már jóideje nem is hallgatom, egyáltalán.
KPLR írta: ↑2021.11.09. 16:45 Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mikor fog bedőlni a hallgatottsága, már ha egyátalán lesznek emberek akik elkapcsolnak máshova, mondván inkább ez mint az, vagy nem tudom, de minden esetre egyet értek veled!Ő maximum Fly-nak szólhatna már, hogy valamit kezdjen a nappali rotációval.
Másrészt csak a MIXEKBEN és a kívánságműsorba vannak ,, új ,, zenék, úgyhogy innen is üzenném Attisnak, ha itt vagy közöttünk, LÉGYSZÍVES JÁTSZÁL MÁR LE EGY TETVES ÚJ ZENÉT, lehetőleg olyat amit kb aznap vagy azon a héten tesznek közzé, mert ez így nem jó ahogy már mennek a dolgok.
Balázsék alatt megy a Nem zabálsz, dolgozol mix meg kreációk, eskü többet érnek mint némelyik 2017-2019-es zene a rotációbol.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KPLR írta: ↑2021.11.09. 16:45 Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mikor fog bedőlni a hallgatottsága, már ha egyátalán lesznek emberek akik elkapcsolnak máshova, mondván inkább ez mint az, vagy nem tudom, de minden esetre egyet értek veled!A műsorvezetők nem tehetnek be a playlist-be mindenféle nem odaillő zenéket csak úgy, egyeztetés nélkül.
Másrészt csak a MIXEKBEN és a kívánságműsorba vannak ,, új ,, zenék, úgyhogy innen is üzenném Attisnak, ha itt vagy közöttünk, LÉGYSZÍVES JÁTSZÁL MÁR LE EGY TETVES ÚJ ZENÉT, lehetőleg olyat amit kb aznap vagy azon a héten tesznek közzé, mert ez így nem jó ahogy már mennek a dolgok.
Balázsék alatt megy a Nem zabálsz, dolgozol mix meg kreációk, eskü többet érnek mint némelyik 2017-2019-es zene a rotációbol.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adam írta: ↑2021.11.08. 08:38Szerintem a CHR forátumba nem férnek be a 10 évnél régebbi dalok, de még az AdultCHR-be sem.robert11 írta: ↑2021.11.06. 23:28 Na de ha már nagyon nosztalgiázni szeretnének, akkor visszalehetne menni 2005be mondjuk vagy 2001be lehetne csemegézni bőven.Ebben igazad van, szerintem is vissza lehetne menni több évvel, én 2005-öt szoktam írni, de akár 2000-2001-ig is.
Lehetn ePl Junior Jack stupid disco, vagy Freemaisons amit Bárányék sokat játszottak annak idején a discoshitben, vagy mehetne Faitles we come one, vagy Gadjo two many times és még sok más zene.
A 2001 2002-es időszakáról már meséltem a rádió1nek korábban is így abba nem mennék most bele hogy milyen volt akkor meg sokakat nem is érdekelne szerintem aki hallgatta ebben az időszakban vagy ezekben az időszakokban, az meg úgy is tudja hogy milyen zenék mentek, és kik voltak a műsorvezetők.
Arról nem beszélve, hogy ugye volt idő, mikor csak 12 frekvencián szóltak és akkor is kiváló zenék szóltak azokban az időkben is.
A változásnak, ami most végbement, azért van pozitív hozadéka is. Kiesett a rotációból rengeteg olyan magyar és külföldi zene is, aminek be sem szabadott volna kerülnie.
Negatív hozadéka, hogy van most 20-30 olyan - egyébként kedvel,t népszerű és jó - zene, amik sajnos 3-4 óránként ismétlődnek.
robert11 írta: ↑2021.11.06. 23:28 Na de ha már nagyon nosztalgiázni szeretnének, akkor visszalehetne menni 2005be mondjuk vagy 2001be lehetne csemegézni bőven.Ebben igazad van, szerintem is vissza lehetne menni több évvel, én 2005-öt szoktam írni, de akár 2000-2001-ig is.
Lehetn ePl Junior Jack stupid disco, vagy Freemaisons amit Bárányék sokat játszottak annak idején a discoshitben, vagy mehetne Faitles we come one, vagy Gadjo two many times és még sok más zene.
A 2001 2002-es időszakáról már meséltem a rádió1nek korábban is így abba nem mennék most bele hogy milyen volt akkor meg sokakat nem is érdekelne szerintem aki hallgatta ebben az időszakban vagy ezekben az időszakokban, az meg úgy is tudja hogy milyen zenék mentek, és kik voltak a műsorvezetők.
Arról nem beszélve, hogy ugye volt idő, mikor csak 12 frekvencián szóltak és akkor is kiváló zenék szóltak azokban az időkben is.