asr27 írta: ↑2021.11.25. 19:00bárhogy szidalmazod, nincs 100%-ban igazad, hiába örültem veled együtt amikor nyitottak az új pop zenék és a mainstream dance felé. ennek a régi-új szcénának is megvan szépsége, amiért ugyan úgy lehet szeretni. nem a kedvencem, viszont megbarátkoztam vele.almos629 írta:asr27 írta: ↑2021.11.25. 17:18 Hányingerkeltő, ami jelenleg a R1-el folyik!Nem, csak teszik a dolgukat.![]()
![]()
![]()
A dolguk az lenne, hogy egy hallgatható, dinamikus, pörgős, élettel teli rádiót csináljanak!
Ez helyett pedig rendesen leépítik, ellaposítják a rádiót úgy, hogy fél óránál tovább képtelenség élvezni a zenéket, még egy átlaghallgatónak is. Persze tudom, te erre élvezel!
arculat, műsorvezetés, programing téren most is a top vonalat hozza, ami teljesül is.
az, hogy egy órát lehet csak hallgatni, ez format tulajdonság, amit valóban elavultnak tartok, de valamiért mégis működik. majd pár hónap után visszatérhetünk, hogy a hallgató valóban igényel több számot egy nap.
a zenék se annyira régiek, viszont annál érettebbek. IGAZI POWER HIT dalok mind, amit játszanak. vadonatúj zenékre is van szükség persze, mondjuk óránkét egyre. bőven elég arra, hogy ízlelgesse a hallgató a jó bevált SLÁGEREK mellet.
más: akkor a Petőfi az mi, ha nem pörgős, dinamikus és színes? kis túlzással, de helyet cserélt a két csatorna. (pontosabban Best FM és Rádió 1 kombó adja ki a régi Petőfit) tele van új zenékkel és az esti DJ show is sokkal komolyabb.
kíváncsi vagyok a véleményedre a Petőfivel kapcsolatban, mert ott tényleg van egy kis Music FM/Rádió 1 utánérzés.
kérlek fejtsd ki az ottani topikan, kíváncsi vagyok!
Tuner: Sony STR-AV370 & Siemens RH-300
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)