knoskamatee írta: ↑2021.11.29. 19:45
Rickykeee23 írta:Hallottátok az új top500 spotot?
Úgylátszik elég durván oszthatják sms-ben, telefonon, viberen az R1-et.
Pontosan nem tudom idézni, de valahogy úgy kezdődik, hogy hálló, Rádio1! Jónapot! Hol vannak a jó zenék? Hol vannak az igazi mai slagerek? És akkor, hogy nem kell sipákolni! Tessék szavazni! Itt a lehetőség.
óriási.
Ebből azt tudom levonni, hogy amire tényleg sokan szavaznak, az benne lesz a rotációban.
hétvégén hallottam. igazi "Fly-os" promó lett, nekem nagyon adja.
szerintem biztos fog bekerülni pár szám rotációa fix! túlságosan is ellaposodott zeneileg, még a 2019-es önmagához képest is.
csupa pozitív dologra számítok. hajrá!
Az ilyen spotok hallatán én is jóra tudok számítani, remélem tényleg így is lesz.
Egyszer valaki feldobott nagyon hasonlót.
El tudnám képzelni, hogy az R1-en is hasonló képpen oldanák meg a régebbi zenék játszását, mint annó (most online) az Ozone FM-en. Ott ugye úgy volt, hogy "ez a retrozone, tudooood, olyan retro zene! " "retrozone, tudooood, olyan régi classicus" (Mondjuk ez Epres Attila hangján nagyon jól hangzott). Na itt lehetne valami olyasmi, hogy "rádió1 classic, amikor ez volt az igazi mai sláger" vagy "rádió1, ez most classic zene, de volt igazi mai sláger is" És szerintem teljesen bele illene az egész rádió arculatába a régebbi zene.