Én továbbra is szánalmasnak tartom, hogy 3 hónapja egy megveszekedett új dalt nem volt képes a szakértő vezetés rotációba tenni, de most ezt a szarvashibát hámozzuk le az egészről, és ebből kiindulva: én a 18-20h közötti sávra visszatértem, amióta a Say So, a Be Kind és az Unstoppable játszási aránya kb. negyedére csökkent, és visszatértek a Sivák által felhozott zenék. Nem tudom, ki hogy van vele, esetleg megírhatnátok, mert érdekel - én a R1-et pár hete amolyan komplementer adóként használom. Nyilván nem főadóként, az kb. másfél évig volt, amikor még létezett a Top 40/CHR format (a mostaninak nyilván köze sincs már ehhez). Azonban nekem arra jó, hogy ha épp a szlovák, román vagy a helyi adók (esetleg a Petőfi 18-19h közt) valami butyutaságot játszik, esetleg az elsőnek említettek épp szarul terjednek és befadingelnek, akkor rátekerek a R1-re és időnként - nem sűrűn - kifogok valami jobbat. Amíg mennek az ilyen Leave A Little Love, Foolproof, Miles To Go, Happiness, Don't Say Goodbye-féle zenék, amiket máshol nem vagy csak irtó nagy mázlival hallhatok, addig ha fogcsikorgatva is, de még épp rendben van az esti sáv. Nem is ez a baj, az a kérdés, mi lesz fél év múlva, ha már ezek a zenék is kikopnak. Mert ez a McFly-féle galeri itt új zenét tavasszal se fog adni, és ahogy olvasom, a mixműsorok is (kötelezően?) ilyenek. Vajon akkor is érdemes lesz elvétve ide visszatekerni??