RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#195451  Szerző: knoskamatee

Snake05 írta:Vajon Bazsa tudja, hogy van más karácsonyi dal is az All I Want For Christmas Is You-n, az Underneath The Tree-n és a Shake Up Christmas-ön kívül? :o
+ Justin Bieber - Mistletoe is szólt nagyon helyesen, ami perpillanat toplistás.
ha "Ed Sheeran & Elton John - Merry Christmas" és "Chris Rea - Driving Home For Christmas" is szólna, akkor be is zárulhat a kör. ;) mind fent van az EU-s listákon. szerintem már későbánat, de tudjuk, hogy nem szeretnek itt nagyon kockáztatni. többre nincs is szükség. a "referencia" csatorán (JoyHits) se hallok ennél többet és hasonló töménységben is van tálalva. ez így van rendben egy CHR adón. kíváncsi vagyok, hogy a társadókon mi lesz (leszámítva az újonnan indulókat).
 #195450  Szerző: nermalcat

Snake05 írta: 2021.12.24. 12:29 Vajon Bazsa tudja, hogy van más karácsonyi dal is az All I Want For Christmas Is You-n, az Underneath The Tree-n és a Shake Up Christmas-ön kívül? :o
Szerintem ennyi pont elég, tavaly nagyon túltolták.
 #195449  Szerző: Snake05

Vajon Bazsa tudja, hogy van más karácsonyi dal is az All I Want For Christmas Is You-n, az Underneath The Tree-n és a Shake Up Christmas-ön kívül? :o
 #195441  Szerző: noartist

homerhamm írta: 2021.12.22. 17:46
shadoe írta: 2021.12.21. 23:24
lacika673 írta: 2021.12.21. 22:55 A Rádió 1 Csak Az Igazi Mai Slágereket Játsza azokt A Zenéket Amik Már Befutottak Youtubeon Benne Van A Szerződésben
Én viszont úgy el tudnék viselni egy orbitális szerződésszegést! :D (Legalább lenne olyan szórakoztató a R1 is, mint te... :) )
Ez hanyadik felhasználónév amit csinál? :gülü:
Bárcsak annyi pénzem lenne, Istenem.
 #195439  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2021.12.21. 23:24
lacika673 írta: 2021.12.21. 22:55 A Rádió 1 Csak Az Igazi Mai Slágereket Játsza azokt A Zenéket Amik Már Befutottak Youtubeon Benne Van A Szerződésben
Én viszont úgy el tudnék viselni egy orbitális szerződésszegést! :D (Legalább lenne olyan szórakoztató a R1 is, mint te... :) )
Ez hanyadik felhasználónév amit csinál? :gülü:
 #195438  Szerző: almos629

Ma délután a debreceni frekin kb. másfél órán keresztül valami régi emergency ment 2010-2015 közötti zenékkel és 2010-es jingle szignálokkal, de már megjavult.
 #195433  Szerző: shadoe

#195431  Szerző: lacika673

A Rádió 1 Csak Az Igazi Mai Slágereket Játsza azokt A Zenéket Amik Már Befutottak Youtubeon Benne Van A Szerződésben
 #195430  Szerző: Dani

Legalább a top500-ba beszavazott dalokat betennék a rotációba, de még erre sem képesek... Ha ennyit ér nekik a hallgatók szavazata, akkor még nagyobb rejtély, hogy akkor mégis mi alapján állítják össze a rotációt?
 #195428  Szerző: shadoe

Én továbbra is szánalmasnak tartom, hogy 3 hónapja egy megveszekedett új dalt nem volt képes a szakértő vezetés rotációba tenni, de most ezt a szarvashibát hámozzuk le az egészről, és ebből kiindulva: én a 18-20h közötti sávra visszatértem, amióta a Say So, a Be Kind és az Unstoppable játszási aránya kb. negyedére csökkent, és visszatértek a Sivák által felhozott zenék. Nem tudom, ki hogy van vele, esetleg megírhatnátok, mert érdekel - én a R1-et pár hete amolyan komplementer adóként használom. Nyilván nem főadóként, az kb. másfél évig volt, amikor még létezett a Top 40/CHR format (a mostaninak nyilván köze sincs már ehhez). Azonban nekem arra jó, hogy ha épp a szlovák, román vagy a helyi adók (esetleg a Petőfi 18-19h közt) valami butyutaságot játszik, esetleg az elsőnek említettek épp szarul terjednek és befadingelnek, akkor rátekerek a R1-re és időnként - nem sűrűn - kifogok valami jobbat. Amíg mennek az ilyen Leave A Little Love, Foolproof, Miles To Go, Happiness, Don't Say Goodbye-féle zenék, amiket máshol nem vagy csak irtó nagy mázlival hallhatok, addig ha fogcsikorgatva is, de még épp rendben van az esti sáv. Nem is ez a baj, az a kérdés, mi lesz fél év múlva, ha már ezek a zenék is kikopnak. Mert ez a McFly-féle galeri itt új zenét tavasszal se fog adni, és ahogy olvasom, a mixműsorok is (kötelezően?) ilyenek. Vajon akkor is érdemes lesz elvétve ide visszatekerni??
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 1021