kondalyuk írta: ↑2022.01.04. 14:32 ...nem teljesen mainstream a rádió, de nekem kicsit még mindig vegyesfelvágott. A nagyon mainstream, Rádió1-re való zenéket innen ki kéne szedni, és helyére jöhetnek az újak, vagy az alterosabb recurrent dalok. Az is jó, hogy figyelnek a TikTok-trendekre, és az is hallatszik a rotáción. Így már érthető, miért jelent meg néhány 80-as dal is a rotációban.Igen, pont erről beszéltem én is. Teljesen szubjektív véleményt írok, de nekem a Jerusalema és Iko Iko óraindítók helyett sokkal jobban tetszene Pendulum, Jake Bugg, Morris Madrone, One OK Rock, Royal Blood, vagy az Ella Henderson (/Tom Grennan), LP és X Ambassadors (na, pl. a Kygo-val közös dalukat is idejekorán kilőtték!) számok rotációban tartása.
Nekem személy szerint a nyári arculat jobban tetszett, de ezt is jónak tartom, az általatok is vázolt hibák ellenére, ráadásul nálam minden kritika azzal az alapfeltételezéssel indul, hogy a TT-féle szerkesztésnél minden azóta és előtte kipróbált formátum nagyságrendekkel jobb és változatosabb volt, így a Petőfit ha kritizálom, akkor magához mérve kritizálom, és véletlen se indulok ki a Titusz-érából (hála az úristennek, hogy vége lett).
A 80-as évek engem se zavarnak, pláne hogy egyetlen dal se kerül zavarbaejtő gyakorisággal rotációba, ami szintén nem volt elmondható a 2-3 éve még napi szinten fejünkbe és fülünkbe döngölt, rosszemlékű Unbelievable, Tubthumping és társaitól.