Szerintem itt arról van szó, hogy Fly és a mostani vezetés a hallgatottság növelésén és a 35-49-es korosztály megtartásán dolgozik. Potyi írta a Petőfi Rádió topikjában, hogy a Rádió1-et sikerült 2009-ben újrapozicionálni, ám 2016-ban fiatalosabban tértek vissza, amire az előző, Sivák-féle vezetés is rátett egy lapáttal.
Bár én sem értek azzal egyet, hogy ennek egyetlen módja 2 óránként ismételni egy agyonjátszott dalt, de az újdonságok likvidálását értem (bár sajnálom). Vidékiként 1 éve ilyenkor csak Rádió1-et hallgattam, mert a Petőfitől már herótom volt, most ugyanez a helyzet fordítva. De ez ízlés kérdése. Szerintem csak újra kéne pozicionálni a rádiót, elengedni a menő, fiatalos, mi vagyunk aztán a királyak vonalat a szlogennel együtt, de szerintem ez nem fog megtörténni, a vezetés hozzáállását látva. Csak abban gondolkodnak mi volt régen, és nem abban milyen lehetne valami a jövőben.
Bár én sem értek azzal egyet, hogy ennek egyetlen módja 2 óránként ismételni egy agyonjátszott dalt, de az újdonságok likvidálását értem (bár sajnálom). Vidékiként 1 éve ilyenkor csak Rádió1-et hallgattam, mert a Petőfitől már herótom volt, most ugyanez a helyzet fordítva. De ez ízlés kérdése. Szerintem csak újra kéne pozicionálni a rádiót, elengedni a menő, fiatalos, mi vagyunk aztán a királyak vonalat a szlogennel együtt, de szerintem ez nem fog megtörténni, a vezetés hozzáállását látva. Csak abban gondolkodnak mi volt régen, és nem abban milyen lehetne valami a jövőben.
shadoe írta: ↑2022.01.14. 23:21 Ha a R1 likvidálja a hip-hop, R'n'B és rap műfajt, ami amúgy a slágerlisták kb. 20-30%-át még most is birtokolja, és ennyire fontos visszafojtani ezeket a zenéket, akkor viszont milyen irányba mozduljon el a rádió?A R'n'B zenék kiszedése szerintem a Base FM közelgő indulásával magyarázható, bár arra is kíváncsi leszek, hogy annak összességében milyen lesz a rotációja.