Én pedig pont az ellenkezőjét gondolom: Márti kívánságműsoráról pont azért kapcsolok el, mert szinte csak kisgyerekeket hallok. Ugyanez volt ma Lotfi Begivel: mintha egy óvodába települt volna ki a kívánságműsor. Mintha csak kisgyerekekhez szólna, olyan volt, mint egy dedó. Gerinél nincsenek gyerekek, csak felnőtt telefonálók, tök jó sztorik, él a műsor. Szerintem itthon magasan Geri csinálja a legjobban ezt a műfajt.
Kisgyerekek adásban=iskolarádió.
Kisgyerekek adásban=iskolarádió.
p0tyi írta:Biztos én vagyok megkeseredett vénember, de ebből a szercsi lavcsi, negédeskedős, cukiskodós, életem szerelmés, drámás, üzekedős Juhász Geris kívánságműsortól rosszul vagyok. Kiss Márti - amikor helyettesít -, viszont továbbra is király. Oké, borzasztóan sok kisgyerek telefonál be hozzá, aláírom, hogy ez egyeseket zavarhat. De neki annyira jól áll ez az egész! Gergőnek szerintem nem, neki inkább a WIM, viszont az nagyon.
És inkább a gyerekek, mint a "végre megtaláltam a boldogságot Béla oldalán, ő a mindenem, úgyhogy kérem a Foolproofot Tápióbicskére!" típusú szívküldi-rettenetek.