noartist írta: ↑2022.07.13. 11:47
Sok dolgot értek, pláne a magyar viszonyokra lebontva, de már nem először történik meg, hogy bekapcsolom az 1-et, és még 2022-ben is a Don't be so shy megy. Mi a francért megy még mindig ez a szám, ilyen gyakran? Őszintén, erre van bármi logikus magyarázat? Lassan már a Retrón lenne a helye.
Amikor én ezt ősszel, a "váltás" után felhoztam, jött a fórum nehéztüzérsége, és hónapokig lőttek rám ágyúval, és másokra is, akik szerint a Shape Of You, a Havana, a Con Calma, a Took a Pill In Ibiza ilyen szintú nyomatása szakmailag indokolt, és "hallgatottságnövelő".
Azóta eltelt majdnem tíz hónap, és Geri esti sávjából még mindig nem takarodik ki a Why Don't We-Fallin', a Gigi D'Agostino-Hollywood és Sam Smith "Diamonds" triumvirátus. Ezt minden áldott nap, 18 és 20 óra között kötelező lejátszani, egyben mind a hármat. Már azon se lennék meglepve, ha öt év múlva is ebből állna a show, és enélkül nem is kerülhetne adásba kívánságműsor.
Arról az apróságról már nem is beszélek, hogy ősszel pont bivalyerős volt a nemzetközi zenei piac, olyan zenékkel, mint pl. Clean Bandit-Drive, Purple Disco Machine-Dopamine, Bob Sinclair-I'm On Mx Way, Alexandra Stan-Come Into My World, Jason Derulo-Acapulco, Jonas Brothers-Who's In Your Head, Harry Styles-Golden, Bruno Mars-Skate, BTS-Butter, Little Mix- Sweet Melody - szándékosan ezeket az előadókat írtam, mert ezeknek a 4-5 éves számaik meg pont mennek napi rotációban.
Hogy ezek a szuper zenék milyen apropóból maradtak ki fél évig a rotációból -és ezek bemutatása helyett miért kell a Hollywoodot élveznem 24 óránként az esti sávban majdnem egy éve folyamatosan, azt nagyon nehezen fogja nekem bárki szakmailag és észérvekkel alátámasztani, lévén, a fenti kb. 10 név esetében a R1 házi kiskedvenceiről van szó, akiket elcsépelt zenéikkel amúgy naponta hallunk...