RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#197168  Szerző: 007

Tényleg nincs egy hiba nélkül lebonyolított óra... A szipiszupi Dalet vagy 4x megállt a Hammer world műsor közben. Hihetetlennek tartom, hogy nem tudnak hiba nélkül megcsinálni egy órát sem.

Volt, aki említette a Kronehitet meg az Öe3-t. Hát kötve hinném, hogy ott is lefagy egy adásvezérlő, vagy akadoznak az egyes megszólalások. Pláne hogy percekig üres bed menjen, vagy kimaradjon a műsorajánló rendszeresen... nem hiszem, hogy mindenért az adásvezérlő(k) felelnek. Szerintem itt valami egész más lehet a probléma. Mindenesetre kínos hibák ismétlődnek rendszeresen. Ha az óra eleje jó, akkor a végén lesz hiba. Ha a vége jó, akkor az elején már letudták a "bakit" :S :S :S

+1
Reggel 6:00-kor Faragó Janka szeretettel köszöntötte augusztus 4-n vasárnap a kedves korán ébredőket. Talán ez az egy ami még aranyos hiba is lehetne. De összességében nagyon kínosnak tartom azt, hogy sem a SZIN első napjának tudósítását, sem egy vendégműsort nem lehet lebonyolítani. A 42NET után ez az egész rádió a Dalettel még sokkal rosszabb. :mellow:

Kár érte, mert egyébként van néhány értelmes műsor.

Tudom, sokadjára is ezen lovagolok, hogy hibáznak. De itt tényleg nem kell keresni, elég csak hallgatni egész nap és jönne maguktól is. Sehol nincs ennyi hiba, mint itt egy nap alatt... :(
 #197162  Szerző: shadoe

Fura ez a péntek 20.00-21.00 közti óra nagyon.
Nyáron hozzászoktattak, hogy engem nem érdeklő műsor menjen, tegnap ránézek a playlistre, és megint vadonatúj zenékkel volt tele az óra, mint pár hónapja is alkalmanként - de anno is összevissza.
Jól esett volna hallgatni így utólag, de a hülyeségdíjas műsorszerkezet variálás áldozata lett ez is.
Nem nagyon tudok ezen a péntek esti újdonságok-órán eligazodni, de hogy ebben sincs rendszer, az hótziher.
 #197124  Szerző: p0tyi

Szerintem a rádió most pont úgy jó, ahogy van, szinte semmin nem változtatnék. Nem hibátlan nyilván, de talán még sose volt ennyire karakteres és profi, se az MR2 érában, se Titusz alatt. Sokkal rosszabbat vártam, amikor bejelentették ezt az egész Demetes Szilárdos projektet, mocskolódtam is rendesen, de be kell valljam, tévedtem.

Ebben a mértékben és szerkesztésben még a magyar zenéket is elviselem rajta, és ez az én esetemben nagy eredmény. :gonosz:

Hogy ne csak áradozzak, a weboldalt sürgősen le kéne cserélni...
 #197106  Szerző: 007

Az applikációjukban nem így írja a dolgokat. Pont, hogy hiányosan, mint RDS RT-ben. A híreknél kikerül az adott óra is. Korábban, a 42NET idején írta RT-ben, hogy Hírek nyitó" vagy "Déli hírek nyitó"
Valamit kezdhetnének vele, mert még néha látszik a korábbi szlogen, a Te slágered is... :ayfkm:
 #197099  Szerző: 007

Az RDS RT-vel kezdhetnének valamit. 10 dalból vagy 4 zene alatt nincs RT-ben semmi. Az applikációban sem jellenek meg azok a dalcímek, amik RT-be se kerülnek bele.
Amióta a Dalet megy, azóta ez rendszeres. 😐 :cry:
 #197087  Szerző: 007

Nem szeretném elkiabálni...

Kezdenek belejönni a Dalet használatába, egyre rugalmasabb már minden. Néhány megszólalásnál a végén mintha kicsit hibás lenne a hanganyag vagy valami miatt kicsit fura volt egy-két megszólalás vége. De amúgy kezdenek belerázódni. Kevesebb radics gigi meg freddie, és kowalsky és jó is lesz. :D
 #197078  Szerző: shadoe

dkvalmos írta: 2022.08.24. 20:44 Nem hallgatom túl sokat a rádiót, úgyhogy csak a zenei kínálatot és a reggeli műsort ért kritikákhoz szólnék hozzá.

A rotáció szerintem alapvetően nem rossz, többségében máshol nem igazán hallható, de egyébként rádióbarát és teljesen vállalható zenéket játszanak (LOL, Serotonin, Heaven takes u home, So good stb.) és szerintem pont ez a feladata egy közszolgálati zenei adónak. Azt a pár nem annyira jó magyar dalt pedig ki lehet bírni néha. A kevés recurrent dal meg majdnem minden rádióban probléma, nem csak itt. A slágerlistához nem tudok hozzászólni, nem tudom, mikor van az új műsorrendben, a honlapon meg nagyon rég nem frissült.
Szerintem ez egy nagyon jól összeszedett, tárgyilagos komment volt, amivel nehéz vitatkozni.
A slágerlisták péntek, szombat, vasárnap 16-18h között vannak. A pénteki rendben van, a vasárnapi szörnyű, elképesztően rosszak az arányok és a zenék is.
Nekem a hétköznapi rotáció jobban bejön, azt tartom égőnek, hogy jobb egy sima hétköznapi rotáció, mint a vasárnapi Petőfi slágerlista két órája. Nem tudok megbarátkozni a hétvégékkel, nem bírom a Petőfit akkor már hallgatni.
Mint közszolgálati zenei adó rendben van szerintem is, viszont én hallgatom a románokat is: a Radio Romanián a 14-15h közötti sáv bivalyerős zeneileg, nem titkolt vágyam, hogy egyszer a Petőfi is játssza azokat a zenéket. Ugyanúgy rádióbarát dalok, de kifejezetten jót tenne az a fűszer a Petőfinek is, ami ezen zenék által a Romaniának.
 #197077  Szerző: dkvalmos

Nem hallgatom túl sokat a rádiót, úgyhogy csak a zenei kínálatot és a reggeli műsort ért kritikákhoz szólnék hozzá.

A rotáció szerintem alapvetően nem rossz, többségében máshol nem igazán hallható, de egyébként rádióbarát és teljesen vállalható zenéket játszanak (LOL, Serotonin, Heaven takes u home, So good stb.) és szerintem pont ez a feladata egy közszolgálati zenei adónak. Azt a pár nem annyira jó magyar dalt pedig ki lehet bírni néha. A kevés recurrent dal meg majdnem minden rádióban probléma, nem csak itt. A slágerlistához nem tudok hozzászólni, nem tudom, mikor van az új műsorrendben, a honlapon meg nagyon rég nem frissült.

A reggeli műsorral nem értem, mi a probléma. Szerintem örülni kéne, hogy végre van egy országos zenei rádió, ami nem kapcsol Kossuth-üzemmódba reggel 6-kor (ill. a Best hálózat is ilyen a kezdetektől, de annak a vételkörzete nem mérhető össze a Petőfiével). Bekkernek annyi a hibája, hogy van egy kis dél-dunántúli tájszólása + néha viccesebbnek hiszi magát a kelleténél, de amúgy tök normális és szerethető figura. Annyit kéne változtatni a reggelen, hogy egy nap csak egy interjú legyen és még több zene.
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 627