Megint megújulnak
https://mediaklikk.hu/cikk/2022/08/26/u ... ofi-radio/
https://mediaklikk.hu/cikk/2022/08/26/u ... ofi-radio/
dkvalmos írta: ↑2022.08.24. 20:44 Nem hallgatom túl sokat a rádiót, úgyhogy csak a zenei kínálatot és a reggeli műsort ért kritikákhoz szólnék hozzá.Szerintem ez egy nagyon jól összeszedett, tárgyilagos komment volt, amivel nehéz vitatkozni.
A rotáció szerintem alapvetően nem rossz, többségében máshol nem igazán hallható, de egyébként rádióbarát és teljesen vállalható zenéket játszanak (LOL, Serotonin, Heaven takes u home, So good stb.) és szerintem pont ez a feladata egy közszolgálati zenei adónak. Azt a pár nem annyira jó magyar dalt pedig ki lehet bírni néha. A kevés recurrent dal meg majdnem minden rádióban probléma, nem csak itt. A slágerlistához nem tudok hozzászólni, nem tudom, mikor van az új műsorrendben, a honlapon meg nagyon rég nem frissült.
p0tyi írta: ↑2022.08.23. 12:45 Oké, egyrészt ilyeneket a Retrón, a Slam!-en, meg az Ö3-on is hallani, a Rádió 1 Networkben pedig még ennél tízszer súlyosabb hibák is vannak, másrészt idővel majd kijavítják. Jogos, biztos olvassák a jelzéseket, de ne drámázzunk, meg kudarcozzunk, egy ekkora átállásnál ennyi baki teljesen normális a világ bármely pontján.
HubbaBubba írta: ↑2022.08.24. 02:34 Eddig azert volt a sok hiba, mert a 42net egy fejlesztes es support nelkul hagyott nagy kupac megbizhatatlan sz*r. Es olyan dolgokat produkal, hogy hajajj ... persze legalabb ismertek. Most meg azert vannak hibak mert teljes adaskijatszot / gepparkot valtottak, gondolom meg mell tanulni hasznalni stb. full mas az egesz. Aki dolgozott mindkettovel erti mirol beszelek. Arrol nem is beszelve, hogy azert itt ugyanaz a muszaki es oktato szemelyzet van am minden adora ... itt ha jol szamolom 2,5 - 3 honapon belul valtott a Danko, Bartok, Petofi ... gondolom ez azert nem kis melo. K*vara csodalkoznek ha maradt volna mindenre es mindenkite eleg ido es figyelem. A Dalet stabil es jol hasznalhato, meg kell tanulni es rendben lesz. A rosszatt latjatok az egeszben, pedig tokre becsulendo, hogy bekifut a csapat azert hogy hosszutavon jobb legyen.![]()