Bárány Attila csak szerintem volt talaj részeg ma a Disco Shitben? Énekel, kiabál, összevissza beszél. 

nermalcat írta: ↑2022.09.02. 20:11a sivák most merre szórja a szakmai tanácsait ?knoskamatee írta: ↑2022.09.01. 07:35 kieg.: mondjuk az új promóban ki is van emelve, hogy a legmenőbb és legújabb igazi mai slágereken van a hangsúly.Mikor hallotad az új promót? A helyi reklámblokkokban még mindig a Sivák-korszak végéről származó zeneajánló szpotok vannak.
knoskamatee írta: ↑2022.09.01. 07:35 kieg.: mondjuk az új promóban ki is van emelve, hogy a legmenőbb és legújabb igazi mai slágereken van a hangsúly.Mikor hallotad az új promót? A helyi reklámblokkokban még mindig a Sivák-korszak végéről származó zeneajánló szpotok vannak.
Dani írta: ↑2022.09.01. 20:45Egyetértek. Szórják ki a 2-5-10 éves rogyásig játszott zenéket, azok szóljanak a Best FM-en!knoskamatee írta: ↑2022.09.01. 07:35Igazából az lenne a legjobb, ha a 2021-es, zenei átalakulás előtti Rádió1 térne vissza, az hallgathatóbb volt. Vagy ha legalább megközelítené azt a színvonalat.shadoe írta: És hogy az ablakba azért besüssön a Nap is, a Top 50 szerintem is nagyon el lett találva. Szörnyű ezt írni, de nekem hetek óta ez a legjobb könnyűzenei műsor az egész országban - és ez a többi rádiót minősíti, üti a Petőfi rotációt, a helyi adókét meg pláne agyonüti. Tényleg szólhatna akármelyik környező külföldi adón is.érdemes ránézni a listára: https://open.spotify.com/playlist/74AFX ... vbUObkbvoQ
Csak most már maradjon is ilyen.
ha ezek közül óránként egy-kettő megjelenne szépen beleillesztve a recurrentek közé, akkor hosszabb távon is hallgatható lesz a számomra a Rádió 1.
kieg.: mondjuk az új promóban ki is van emelve, hogy a legmenőbb és legújabb igazi mai slágereken van a hangsúly.
knoskamatee írta: ↑2022.09.01. 07:35Igazából az lenne a legjobb, ha a 2021-es, zenei átalakulás előtti Rádió1 térne vissza, az hallgathatóbb volt. Vagy ha legalább megközelítené azt a színvonalat.shadoe írta: És hogy az ablakba azért besüssön a Nap is, a Top 50 szerintem is nagyon el lett találva. Szörnyű ezt írni, de nekem hetek óta ez a legjobb könnyűzenei műsor az egész országban - és ez a többi rádiót minősíti, üti a Petőfi rotációt, a helyi adókét meg pláne agyonüti. Tényleg szólhatna akármelyik környező külföldi adón is.érdemes ránézni a listára: https://open.spotify.com/playlist/74AFX ... vbUObkbvoQ
ha ezek közül óránként egy-kettő megjelenne szépen beleillesztve a recurrentek közé, akkor hosszabb távon is hallgatható lesz a számomra a Rádió 1.
kieg.: mondjuk az új promóban ki is van emelve, hogy a legmenőbb és legújabb igazi mai slágereken van a hangsúly.
shadoe írta: És hogy az ablakba azért besüssön a Nap is, a Top 50 szerintem is nagyon el lett találva. Szörnyű ezt írni, de nekem hetek óta ez a legjobb könnyűzenei műsor az egész országban - és ez a többi rádiót minősíti, üti a Petőfi rotációt, a helyi adókét meg pláne agyonüti. Tényleg szólhatna akármelyik környező külföldi adón is.érdemes ránézni a listára: https://open.spotify.com/playlist/74AFX ... vbUObkbvoQ
knoskamatee írta: ↑2022.08.31. 19:01 inkább a 2017-2021 közötti recurrent dalok arányával kéne valamit kezdeni. egyszerűen túl sok. helyette lehetne óránként egy-egy újdonság/power hit és akkor tökéletesen ki lenne egyensúlyozva a clock.Recurrent arány: borzalmas. Mindent kidobáltak, ami tavaly év végén vagy most év elején szólt.
a TOP50 meg újra aranykorát éli és sok menő európai zene megfordult mostanság. ha megnézem, hogy Közép-Európában mi a helyzet, a Rádió 1 listája magasan a legkorrektebb és szerintem van olyan jó, mint a szomszédos országainkban.![]()