RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#197871  Szerző: troll

zenefalo írta: 2022.12.25. 17:24 A top 50 ismét remekel, másfél-két éves zenék a top 5-ben (jó, a Minelli kivételével) :punch:
Miért vannak recurrent zenék a Top 50-ben? Addig ez nem hiteles slágerlista, ez csak egy playlist, ami elé sorszámot ragasztanak.
Karácsonykor még ennyi örömöd sem volt. :( Legalább a lista lehetett volna olyan, amilyet a szánalmas lelked megkíván. Siralmas.
 #197868  Szerző: zenefalo

A top 50 ismét remekel, másfél-két éves zenék a top 5-ben (jó, a Minelli kivételével) :punch:
Miért vannak recurrent zenék a Top 50-ben? Addig ez nem hiteles slágerlista, ez csak egy playlist, ami elé sorszámot ragasztanak.
 #197825  Szerző: noartist

shadoe írta: 2022.12.19. 21:17 Úgy tűnik, elkezdhetem pár naponta osztani a dicséretet. Valahogy azt érzem, kezd magára találni a R1.
Remélhetőleg nem csak átmeneti állapot, de a mai esti kívánságműsort hallva elmondhatom, én másfél éve ennyire jó rotációt ebben a rádióban nem hallottam. És ráadásul nincs az az érzésem, hogy ez az újdonságfelhozatal csak két-három hétre szólna, szerintem be fogják mindet járatni.
Lehet, hogy csak pont úgy jöttek ma ki a zenék, de ez egy hazai (de akár európai) poprádió esetében is teljesen rendben volt ill. lett volna. Még a recurrentek is jók voltak, és nem is nagyon volt kedvem áttekerni más magyar rádióra.
Még a karácsonyi zenének se egy többszörösen odapörkölődött, "ezt én már nem akarom hallani"-típusú számot adtak le, és ráadásul még igényes is volt.
Érdekes amúgy, hogy a rádiós libikóka sokszor úgy működik, hogy amit a Petőfiből elvesznek, az a R1-nél jelenik meg pozitív hozadékként, ill. néha ugyanez fordítva. Ez történik most is.
+1, Balázsék után a munka miatt nem volt időm elkapcsolni, és nem is kaptam stroke-ot emiatt. Az Úristenért fizetésmegvonást adnék mondjuk, semmi keresnivalója itt (sem).

Más: Bárányék miért vannak még mindig itt? Fel tud nekem mutatni bármi racionális érvet mellettük? Hoznak még hallgatókat érdemben?

A műsorstruktúrára ráférne egy kis finomhangolás.
 #197823  Szerző: shadoe

Úgy tűnik, elkezdhetem pár naponta osztani a dicséretet. Valahogy azt érzem, kezd magára találni a R1.
Remélhetőleg nem csak átmeneti állapot, de a mai esti kívánságműsort hallva elmondhatom, én másfél éve ennyire jó rotációt ebben a rádióban nem hallottam. És ráadásul nincs az az érzésem, hogy ez az újdonságfelhozatal csak két-három hétre szólna, szerintem be fogják mindet járatni.
Lehet, hogy csak pont úgy jöttek ma ki a zenék, de ez egy hazai (de akár európai) poprádió esetében is teljesen rendben volt ill. lett volna. Még a recurrentek is jók voltak, és nem is nagyon volt kedvem áttekerni más magyar rádióra.
Még a karácsonyi zenének se egy többszörösen odapörkölődött, "ezt én már nem akarom hallani"-típusú számot adtak le, és ráadásul még igényes is volt.
Érdekes amúgy, hogy a rádiós libikóka sokszor úgy működik, hogy amit a Petőfiből elvesznek, az a R1-nél jelenik meg pozitív hozadékként, ill. néha ugyanez fordítva. Ez történik most is.
 #197779  Szerző: shadoe

Látom, az 1 évvel ezelőtti állapotokhoz képest (vagy inkább nem volt állapot, ami akkor volt) haladunk. Pár hét leforgása alatt legalább 10 új ill. jelenlegi sláger került adásba. Ezt se gondoltam volna, de jó az irány!
 #197774  Szerző: JuVi

Minek mutat be újdonságokat a Juhász Gergő, ha úgy sem fog egy ideig (vagy soha) rotációba kerülni a dal?
 #197769  Szerző: Milán

Nem tudom eldönteni, hogy Balázséknál összeomlott az adáslebony, vagy csak ők nyomkodják össze-vissza. :shock:
 #197732  Szerző: Derrick

knoskamatee írta: 2022.12.04. 13:19 /OFF/
shadoe írta: 2022.12.03. 22:17
radio1attis írta: 2022.12.03. 19:35 Egybites, tajparasztnak tartod a hallgatóinkat, de úgy látom, hogy igen sokat hallgatod a műsoromat. Köszönöm!
Pacsi!
#györkeattis
... Azok beszélnek gyűlölködőkről, akiknek szinte az összes megszólalásából süt a tömény gyűlölködés.
Ilyeneket olvasok itt hetek óta, mint pl. Sivák egy krumplibogárral ér fel, annyit pusztított, most már tajparasztok a hallgatók, nem tudom, intelligenciaszintben mi jön itt még? Hogy lehet ilyen mocskolódásokig lesüllyedni, nem szégyelli az az egy-két kommentáló magát, elolvassa és értelmezi, amit másokról ír, belenéz egyáltalán a tükörbe, és saját magát is olyan kíméletlen mércével méri??? Sokszor csak az undorító trollkodás megy itt, kézzelfogható értelmes és kulturált megnyilvánulás nélkül.
Egy ideig szándékosan hallgattam és nem szóltam, de nekem ebből most már nagyon elegem van.
csak az ország általános mentális hangulata jön át. félig bicskanyitogató és félig megértem és borzasztó ezzel szembesülni főleg úgy, hogy magamon is észreveszem, hogy ilyen irányba sodródok el akaratomon kívül. ezzel rengetegen lehetnek így akár itt is.

A krumplibogár nevében kikérem !
 #197685  Szerző: knoskamatee

/OFF/
shadoe írta: 2022.12.03. 22:17
radio1attis írta: 2022.12.03. 19:35 Egybites, tajparasztnak tartod a hallgatóinkat, de úgy látom, hogy igen sokat hallgatod a műsoromat. Köszönöm!
Pacsi!
#györkeattis
... Azok beszélnek gyűlölködőkről, akiknek szinte az összes megszólalásából süt a tömény gyűlölködés.
Ilyeneket olvasok itt hetek óta, mint pl. Sivák egy krumplibogárral ér fel, annyit pusztított, most már tajparasztok a hallgatók, nem tudom, intelligenciaszintben mi jön itt még? Hogy lehet ilyen mocskolódásokig lesüllyedni, nem szégyelli az az egy-két kommentáló magát, elolvassa és értelmezi, amit másokról ír, belenéz egyáltalán a tükörbe, és saját magát is olyan kíméletlen mércével méri??? Sokszor csak az undorító trollkodás megy itt, kézzelfogható értelmes és kulturált megnyilvánulás nélkül.
Egy ideig szándékosan hallgattam és nem szóltam, de nekem ebből most már nagyon elegem van.
csak az ország általános mentális hangulata jön át. félig bicskanyitogató és félig megértem és borzasztó ezzel szembesülni főleg úgy, hogy magamon is észreveszem, hogy ilyen irányba sodródok el akaratomon kívül. ezzel rengetegen lehetnek így akár itt is.
/OFF/
 #197681  Szerző: frekivadasz

radio1attis írta: 2022.12.03. 19:35 Az általad emlegetett jelző: "Európai/közép-európai/közép-kelet-európai " az én szóhasználatom.
kelet-közép-európai

Bár Romániát kulturális / vallási szempontból már nem sorolnám ide, még ha földrajzilag - részben - bele is fér.

Pacsi! ;)
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 1028