RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#197911  Szerző: asr27

dkvalmos írta:Holnap és holnapután a TOP 50 szokásos idejében lesz az idei évösszegző lista. :)
És lemennek ugyanazok a több éves, agyonjátszott zenék, amik máskor. 🙂
 #197908  Szerző: dkvalmos

Holnap és holnapután a TOP 50 szokásos idejében lesz az idei évösszegző lista. :)
 #197900  Szerző: shadoe

IstvánB írta: 2022.12.27. 08:52 Tegnap délelőtt gondoltam jó lesz R1et hallgatni, rég menten arra.
Szignál:
Sziasztok Valmar vagyok ez pedig az új dalom... és elindult az Úristen.

Alig több mint 8 hónapja unjuk már. ^^
És közben kb. 8 hónapja került be a rotációba: Dynoro: Wildfire, Camila Cabello: Bam bam, Ed Sheeran: Shivers és Overpass Graffity, Inna: Up, Doja Cat: Woman, stb. Be se járatták ezeket normálisan, pár hét alatt eltűntek a rotációból, az Úristen még mindig velünk van, de minek.
 #197891  Szerző: IstvánB

Tegnap délelőtt gondoltam jó lesz R1et hallgatni, rég menten arra.
Szignál:
Sziasztok Valmar vagyok ez pedig az új dalom... és elindult az Úristen.

Alig több mint 8 hónapja unjuk már. ^^
 #197889  Szerző: djlacee

Én azon lepődöm meg, hogy valaki meglepődik azon, hogy az emberek fórumoznak és véleményt mondanak.
 #197888  Szerző: noartist

troll írta: 2022.12.26. 22:44
zenefalo írta: 2022.12.26. 14:01
troll írta: 2022.12.26. 01:04

Karácsonykor még ennyi örömöd sem volt. :( Legalább a lista lehetett volna olyan, amilyet a szánalmas lelked megkíván. Siralmas.
Pont, az ilyen hozzászólásoddal vagy te siralmas! ;) De ne bántsuk egymást, Boldog Karácsonyt!
Kinek mi a fontos ugye. Van, akinek a család... és van akinek a Top 50 műsor hallgatása, majd utána a fórumba böfögés.
Boldog karácsonyt. Ja bocs, az neked nem volt.
Van valami konkrét célod ezzel a hadjárattal, kedves troll? :)
 #197886  Szerző: shadoe

asr27 írta: 2022.12.26. 13:11
Sajnos még mindig rendkívül unalmas ez a rádió. Hiába írták itt nehány napja, hogy vannak új zenek, én sajnos nem ezt tapasztalom. Ami külföldi és helyi rádiókba már hónapok óta megy, az itt újdonsagként van felkonferálva, plusz az 1-2(4-5)éves zenék mennek rotációba. Siralmas! :x
Azt én írtam, de azért, mert saját magához mérem a R1-et, nem egy szinte egész nap eltekerés nélkül hallgatható frankó és menő külföldi rádióhoz. Amúgy igazatok van, én napi rotációt itt sose hallgatok, annyira tönkrevágja ez a sok baromi unalmas 5-10 éves "recurrent" zene, miközben a teljes 2021-es év zenei termését kivágták az ablakon, és egy éve nem játsszák.
 #197885  Szerző: troll

zenefalo írta: 2022.12.26. 14:01
zenefalo írta: 2022.12.25. 17:24 A top 50 ismét remekel, másfél-két éves zenék a top 5-ben (jó, a Minelli kivételével) :punch:
Miért vannak recurrent zenék a Top 50-ben? Addig ez nem hiteles slágerlista, ez csak egy playlist, ami elé sorszámot ragasztanak.
Karácsonykor még ennyi örömöd sem volt. :( Legalább a lista lehetett volna olyan, amilyet a szánalmas lelked megkíván. Siralmas.
Pont, az ilyen hozzászólásoddal vagy te siralmas! ;) De ne bántsuk egymást, Boldog Karácsonyt!
Kinek mi a fontos ugye. Van, akinek a család... és van akinek a Top 50 műsor hallgatása, majd utána a fórumba böfögés.
Boldog karácsonyt. Ja bocs, az neked nem volt.
 #197877  Szerző: zenefalo

zenefalo írta: 2022.12.25. 17:24 A top 50 ismét remekel, másfél-két éves zenék a top 5-ben (jó, a Minelli kivételével) :punch:
Miért vannak recurrent zenék a Top 50-ben? Addig ez nem hiteles slágerlista, ez csak egy playlist, ami elé sorszámot ragasztanak.
 #197875  Szerző: asr27

Sajnos még mindig rendkívül unalmas ez a rádió. Hiába írták itt nehány napja, hogy vannak új zenek, én sajnos nem ezt tapasztalom. Ami külföldi és helyi rádiókba már hónapok óta megy, az itt újdonsagként van felkonferálva, plusz az 1-2(4-5)éves zenék mennek rotációba. Siralmas! :x
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 1028