RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#198310  Szerző: robert11

89 5höz még annyi hogy nem is csak hogy jól fogható, hanem még elég sokáig is szól mint a 96 4 szólt korábban. Igaz a rádió átváltásoknak köszönhetően ahol már nem szól a 89 5 ott sem maradunk r1 nélkül mert rögtön átvált az adott vidéki frekvenciára és tapasztalataim szerint most már nem is igazán késnek a pestitől bár mikor helyi adás van azért még tapasztaltam hogy más ment ott ahova átváltott mint az előzőn vagy éppen picit késett a zene.
Korábban sokat ugrált két freki között a rádió és leg inkább akkor volt fura, mikor különböző zenék mentek volt hogy a másikon ugyan azt a dalt még egyszer megkellett hallgatni. Bár lehet hogy csak én hallgattam jó időben és még ma is tapasztalható ez a jelenség de én csak helyi adásnál vettem észre tapasztaltam ilyet de mondjuk sűrűn nem is járok vidékre autópályán hogy ezeket figyeljem hónapról hónapra. Inkább nyaranta fordul elő egy évben egyszer.
 #198309  Szerző: robert11

Nem kell megszűnnie az r1nek elég ha csak változatosabb zenéket adnak. Min tmondtam, reméljük hogy a top500 megteszi majd a hatását eddig még mondjuk nem sok változást tapasztaltam de még bármi változhat idővel.
Ha már 89 5 akkro nem Base hanem music fm kellene oda hogy visszatérjen amúgy meg jó frekvencia az az r1nek látjátok halljátok igen stabilan szól még a kocsikban is nincs recsegés sistergés szóval még ha le is járna az engedély, lobbiznának azért hogy maradhassanak.
Persze az más kérdés, hogy a frekvencia lejárta után mi lesz ez még a jövő zenéje rá érüünk majd akkor izgulni.
Sok víz lefolyik még addig a Dunán. Én arra lennék kíváncsi hogy mit értessz Balázsék megújulásán? Mit kellene a műsoron újítani? A Classon volt a hármas ugrás azt visszalehetne hozni mondjuk bár lehet hogy vol titt is már nem mernék rá megesküdni a Fekete fehér igen nem az ugye most is van.
96 4-re is inkább Roxi kéne bár az is konkurenciája lenne az r1nek és mint tudjuk, az meg nem érné meg nekik ha még egy versenytársat behoznának azért nem lesz music sem. Én még a Juventuszt és a Danubiuszt hoznám vissza ugyanis online ismét lehet őket hallgatni nem tudom tudtátok e és én néha szoktam is hallgatgatni tökre hozzák a régi színvonalat főleg a Danubiusz.
Mint mondtam egyszer nem volt értelme megszűntetni ezt a két rádiót mert a régi zenéket játszó rádiók ugyan azokat a zenéket adják mint annó ez a két rádió na meg ha a Slágert is bele vesszük akkor még az is. gondolok itt a retro, Slágerfm, és a best fmre. a Best annyival különbözik hogy nem ad 80as évekbeli zenét bár korábban az is ment rajta mert hallottam a műsorvezetőt ahogy bemondja hogy érkezik egy zene 82ből. De ott inkább ugye a 90es és 2000es évek zenéi a jellemzők.
Dénes Tamásról nem tud valaki valamit? Mert most nem tudom hogy hallható e valamelyik retro jellegű adón. Komjáthy Györgyöt kéne még betenni valamelyik adóra bár ő mrá nagyon nem rádiózik a poptarisznya.hu-n volt még hallható korábban de ott is ritkábban.
Na mindegy ez nem is igazán tartozik ide a lényeget azt leírtam.
 #198296  Szerző: VA1976

Én nem vagyok fent a GYK-on.
 #198279  Szerző: csongorprodukcio

knoskamatee írta: 2023.02.09. 23:18
VA1976 írta: 2023.02.09. 19:47 Mikor fog megszűnni a Rádió 1 Keszthelyi, Székesfehérvári, Abádszalóki, Tiszafüredi és Budapesti frekvenciája? Ha ezek a frekvenciák megszűnnének és utólag megújulna az egész Rádió arculatilag pl. a Balázsék teljesen átalakulna, az jó lenne szerintem. Vagy legyen helyette a Base FM.
a budapestivel teljesen tisztában vagy, tudod te azt jól, te írtad ide, hogy 10 évre kapták meg. a legfiatalabb freki a fehérvári.

én is örülnék egy 89.5 Base FM-nek, de őszintén miért lenne értelme egy full réteg adót egy ekkora frekire tenni? és miért lenne jó, ha kvázi "második országos kereskedelmi" adó nyöszörögne tovább a 96.4-en? miért alakulna át az arculat, amikor friss és modern? miért szűnjön meg a fél network és oda is réteg adó legyen relézve, hogy fix 10 ember hallgassa csak? és miért alakuljon át a húzóműsoruk, ha szinte az tartja egyben a brandet és ez hozza a legtöbbet a konyhára?

szeretném megérteni a logikádat! eskü megeszem a kalapom, ha értelmesen jól kifejtve valamilyen formában tudod tálalni. hátha egy kis szakamiasabb oldala - vagy valami hasonló - jelenne meg ebben a topikban, mert sokszor undorító hülyeségekkel van tele így is.
A GYK-s regisztrációjánál 2006-os dátum van a nick mögött. Tuti nincs 16-nál több a srác.
 #198278  Szerző: knoskamatee

VA1976 írta: 2023.02.09. 19:47 Mikor fog megszűnni a Rádió 1 Keszthelyi, Székesfehérvári, Abádszalóki, Tiszafüredi és Budapesti frekvenciája? Ha ezek a frekvenciák megszűnnének és utólag megújulna az egész Rádió arculatilag pl. a Balázsék teljesen átalakulna, az jó lenne szerintem. Vagy legyen helyette a Base FM.
a budapestivel teljesen tisztában vagy, tudod te azt jól, te írtad ide, hogy 10 évre kapták meg. a legfiatalabb freki a fehérvári.

én is örülnék egy 89.5 Base FM-nek, de őszintén miért lenne értelme egy full réteg adót egy ekkora frekire tenni? és miért lenne jó, ha kvázi "második országos kereskedelmi" adó nyöszörögne tovább a 96.4-en? miért alakulna át az arculat, amikor friss és modern? miért szűnjön meg a fél network és oda is réteg adó legyen relézve, hogy fix 10 ember hallgassa csak? és miért alakuljon át a húzóműsoruk, ha szinte az tartja egyben a brandet és ez hozza a legtöbbet a konyhára?

szeretném megérteni a logikádat! eskü megeszem a kalapom, ha értelmesen jól kifejtve valamilyen formában tudod tálalni. hátha egy kis szakamiasabb oldala - vagy valami hasonló - jelenne meg ebben a topikban, mert sokszor undorító hülyeségekkel van tele így is.
 #198272  Szerző: Glenn

csongorprodukcio írta: 2023.02.08. 19:45Bocsánat, nem akartam, hogy úgy tűnjön, hogy politizálok, csupán azért írtam, mert azt hittem nyílt titok ez. (Nem vagyok kormánykritikus) Nem akartam politikát hozni a csoportba, elnézést mégegyszer, Glenn! :)
Tőlem ne kérj elnézést, mert én nem vagyok moderátor, csak jeleztem, hogy szerintem ez nem idevaló. Mindenesetre jólesik, ha valaki kulturált módon viszonyul ehhez, de az is tény, hogy sok éve már annak, amikor még alap volt itt ez a hozzáállás. :(
Egyébként tény, hogy kormányközeli cégekről van szó, így valószínű, hogy igazad lesz. :yes:
 #198271  Szerző: VA1976

Mikor fog megszűnni a Rádió 1 Keszthelyi, Székesfehérvári, Abádszalóki, Tiszafüredi és Budapesti frekvenciája? Ha ezek a frekvenciák megszűnnének és utólag megújulna az egész Rádió arculatilag pl. a Balázsék teljesen átalakulna, az jó lenne szerintem. Vagy legyen helyette a Base FM.
 #198270  Szerző: asr27

csongorprodukcio írta:
Glenn írta: 2023.02.08. 18:11
csongorprodukcio írta: 2023.02.07. 21:17hihetetlen, hogy egy embert milyen hosszú időre le tudja kötni egy semmit erő tevékenység
Szerintem irigylésre méltó annyiban, hogy ő biztos egy boldog és nyugodt ember, mert ez a legnagyobb problémája. :hehe:
U.i.: azért az bánt egy picit, hogy te is beálltál itt a kormánykritizálók sorába. Hangsúlyozom, hogy ITT. Van a fórumban erre megfelelő topik, ott van ennek a helye, ezért intéztem ezt el az adminnál. Lécci... :yes:
(Nem vagyok kormánykritikus)
Tudod, ez elég baj. Ezek szerint nem vagy képben a jelenlegi magyarországi helyzettel.
Glenn nevű taxisofőr elvtársunkat pedig csak az zavarja, ha a fidesz aljassagáról ír valaki.
Ha azt írtad volna mocskos sorosgyurcsánybrusszel, hidd el, egy szava sem lett volna, hogy miért politizálsz. Ő egy elvakult, soha ki nem gyógyuló, szélsőjobbos mélyfideszes. Ilyen szintű elfogultságon már semmi sem segít. :)
 #198257  Szerző: csongorprodukcio

Glenn írta: 2023.02.08. 18:11
csongorprodukcio írta: 2023.02.07. 21:17hihetetlen, hogy egy embert milyen hosszú időre le tudja kötni egy semmit erő tevékenység
Szerintem irigylésre méltó annyiban, hogy ő biztos egy boldog és nyugodt ember, mert ez a legnagyobb problémája. :hehe:
U.i.: azért az bánt egy picit, hogy te is beálltál itt a kormánykritizálók sorába. Hangsúlyozom, hogy ITT. Van a fórumban erre megfelelő topik, ott van ennek a helye, ezért intéztem ezt el az adminnál. Lécci... :yes:
Bocsánat, nem akartam, hogy úgy tűnjön, hogy politizálok, csupán azért írtam, mert azt hittem nyílt titok ez. (Nem vagyok kormánykritikus) Nem akartam politikát hozni a csoportba, elnézést mégegyszer, Glenn! :)
 #198254  Szerző: Glenn

• 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 1028