RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#198320  Szerző: p0tyi

asr27 írta:
p0tyi írta:Köszi az élményt, észbontó vagy! :yes:
Szerintem inkább beteg ez az ember. :)
Nem gondolnám és főleg nem minősíteném így, de gondolom ő is túl régóta nézi a HírTV-t és társait... ismerek még ilyen sorsokat, sajnos tényleg erősen beszippant, majd idővel fragmentálja a személyiséget a propagandafogyasztás. Le kell jönni róla (teljesen a hírekről, minden forrásból), az a gyógyír.

Nehézséget, agressziót és dühöt okoz a hasonló helyzetekben az, amikor az illető találkozik a valósággal, ugyanis az nincs meggörbítve, mint a tévében.
 #198319  Szerző: asr27

p0tyi írta:Köszi az élményt, észbontó vagy! :yes:
Szerintem inkább beteg ez az ember. :)
 #198318  Szerző: p0tyi

Köszi az élményt, észbontó vagy! :yes:
 #198317  Szerző: Glenn

A szokás szerint feleslegesen hosszú és értelmetlen hozzászólásodban ez volt a lényeg:
p0tyi írta: 2023.02.12. 17:18engem ez ... baromira szórakoztat.
Akkor további jó szórakozást kívánok neked, de valaki más rovására. :fuckyou:
 #198315  Szerző: p0tyi

Akkor összegezzük a történteket: személyes sértésnek veszed, ha valaki kritizálja az általad preferált politikai párt egyes döntéseit, majd ha ezt sokan teszik, akkor onnantól fogva minden és mindenki hülye, csak természetesen te nem. Aztán annak dacára, hogy egyel lentebb "legalamboztál", jelentsen az bármit is, szerinted még én személyeskedek veled, aki téged legfeljebb egyetlen jelzővel illetett, amire szerintem büszke is vagy: "fideszes". Aztán küldözgetsz ide-oda mindenkit, majd szidod az admint és a moderátorokat, ha nem megy.

Nem tudom, ki hogy van vele, de engem ez az önellentmondás-sorozat baromira szórakoztat. Bár jobban belegondolva azért sajnálatos, hogyha valaki idáig jut a hétköznapjaiban. Szerintem ez, a magyar emberek mentális-érzelmi-intellektuális tönkretétele mindennél nagyobb bűne az aktuális kormánypártnak.

(Melyben érintőlegesen vétkes az együttműködő Retro Rádió is.)
 #198314  Szerző: Glenn

Így van, tömény politika volt a kesmázás is, meg most is nyomod a korrupciózást egy nem megfelelő topikban (pedig van erre való topik, de gondolom hiába, ha egyoldalú és ezért unalmas neked). Láthatóan az admint sem zavarja ez, meg a személyeskedő sértegetéseid sem, sőt közönséged is van itt ehhez, úgyhogy nyomjad csak tovább... :x
 #198308  Szerző: p0tyi

A Kesma a rádió tulajdonosa, így teljesen jogosan van róla szó. Az volt a felvetés, hogy simán kap majd hosszabbítást a tulajdoni viszonyai miatt.

Ezt egy súlyos, gyakorlatilag a személyed elleni támadásnak vetted, pedig csupán a preferált pártod egyik apróbb korrupt ügyletéről beszélünk a több tízezer közül. Olyan dühöt váltott ki belőled, mintha az édesanyádat szidta volna valaki.

Akkor pontosan ki is a galamb?
 #198307  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2023.02.11. 16:52te most befingottál a liftbe
Hiába kötekszel, ok nélkül teszed, mert nem én kezdtem a kesmázást. Galamb... :fuckyou:
 #198306  Szerző: p0tyi

Ok, de Glenn, te most befingottál a liftbe, azzal a lendülettel kiszálltál, és problémázol, hogy mások legyezgetnek és fuldokolnak. Végül szemrehányást teszel, hogy büdös van. Ne már! :D
 #198305  Szerző: Glenn

noartist írta: 2023.02.10. 21:38 Te jó ég, Glenn
Mint írtam, nem szólok már hozzá a témához, csak neked, mint főrendésznek jelzem, ez itt a Retro Rádió topik. Szerinted? :shock:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 212