Tuner: Sony STR-AV370 & Siemens RH-300
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)
Glenn írta:Elég volt az első mondatodat elolvasnom, és sajnos látom, képtelen vagy felfogni, hogy ezt a szöveget nem itt kell előadnod. Az admin is megkért, mégsem fogod fel. Nyomod a topik témájától eltérő, kötekedő és sértegető dumádat. Döbbenet. Mindenesetre jobbulást kívánok neked is, remélem, van még esélyed rá.Ne haragudjatok, ezt már nem tudom szó nélkül hagyni....
Galamb...zoLee írta: ↑2023.02.14. 18:53 Nem akarlak sértegetni "Glenn", viszont őszintén nem tudom eldönteni, hogy egy 13 éves kamasz, durcás gyerek, vagy egy 80 éves megkeseredett vénember vagy.
Aki úgy látja a világot, hogy mindenki más hülye (Te szavaddal élve "galamb"), és egyedül neki van igaza mindenben.
Aki elvan a saját maga alkotta "álvalóságában".
Aki a forgalommal szemben száguld az autópályán, és nem érti, hogy Ő van rossz helyen, és nem mindenki más.
Nem veszed észre, hogy MINDEN kijelentéseddel magad alatt vágod a fát.
Zéró intellektuális megnyilvánulást tanúsítasz.
És ez neked maga a siker...
Az, hogy az Admin megkért, hogy ne politizáljunk többet.
Ezért úgy gondolod, hogy tiéd lett az utolsó szó, "győztél".
![]()
Csak sajnálni tudlak...
Mielőbbi gyógyulást kívánok, remélem még menthető eset vagy
(Ha valaki ismeri őt személyesen is, és tényleg "baja van", amiről nem tehet, akkor elnézést.)
zoLee írta: ↑2023.02.14. 18:53 Nem akarlak sértegetni "Glenn", viszont őszintén nem tudom eldönteni, hogy egy 13 éves kamasz, durcás gyerek, vagy egy 80 éves megkeseredett vénember vagy.
Aki úgy látja a világot, hogy mindenki más hülye (Te szavaddal élve "galamb"), és egyedül neki van igaza mindenben.
Aki elvan a saját maga alkotta "álvalóságában".
Aki a forgalommal szemben száguld az autópályán, és nem érti, hogy Ő van rossz helyen, és nem mindenki más.
Nem veszed észre, hogy MINDEN kijelentéseddel magad alatt vágod a fát.
Zéró intellektuális megnyilvánulást tanúsítasz.
És ez neked maga a siker...
Az, hogy az Admin megkért, hogy ne politizáljunk többet.
Ezért úgy gondolod, hogy tiéd lett az utolsó szó, "győztél".
![]()
Csak sajnálni tudlak...
Mielőbbi gyógyulást kívánok, remélem még menthető eset vagy
(Ha valaki ismeri őt személyesen is, és tényleg "baja van", amiről nem tehet, akkor elnézést.)
asr27 írta:Nem gondolnám és főleg nem minősíteném így, de gondolom ő is túl régóta nézi a HírTV-t és társait... ismerek még ilyen sorsokat, sajnos tényleg erősen beszippant, majd idővel fragmentálja a személyiséget a propagandafogyasztás. Le kell jönni róla (teljesen a hírekről, minden forrásból), az a gyógyír.p0tyi írta:Köszi az élményt, észbontó vagy!Szerintem inkább beteg ez az ember.