RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#198902  Szerző: kondalyuk

Ma csak külföldi dalok szerepeltek a Petőfi Chart-ban.
Szerintem így több értelme van, hogy egyik nap magyar, másik nap külföldi dalok mennek. Hasonlóan, mint régen a Petőfi és európai lista. :yes:
 #198701  Szerző: altermanus

Kedves Qing36! Átfogjuk értékelni, hogy te ezt szeretnéd, és jelentkezünk! :troll:
 #198684  Szerző: altermanus

Snake05 írta: 2023.03.27. 09:07
shadoe írta: 2023.03.26. 20:39 Én mind a két szempontot értem (tehát menjen a Flowers), de figyeltétek, hogy amióta ez az erősen "közepes" szám bejött, egyből eltűnt a rádiókból a Midnight Sky meg a Nothing Breaks Like A Heart? Ezek a zenék az orrvérzésig mentek Miley Cyrustól évekig, mind a R1-en, Petőfin és a helyi adókon is.
Most totál mellőzve vannak, csak a Flowers szól. Na, ez a nagy baj. És ez is az én teóriámat erősíti. Ez az idióta "egy előadótól csak egy számot játszani"-hozzáállás. Hülyét tudok ettől kapni, tisztelet a kevés rádiós kivételnek.
A Wrecking Ball-t pedig évek óta nem játssza senki, pedig szerintem ez az egyetlen értékelhető dal ettől a nőtől.
Nekem a Climb tetszik, hiába, nem vagyunk egyformák :) és azt csak 3 helyi rádió játszotta.
 #198683  Szerző: p0tyi

Mi értelme van annak, hogy leírjátok, nektek személy szerint melyik zene tetszik és melyik nem? Egy széles elérésű rádióról beszélünk.
 #198682  Szerző: Snake05

shadoe írta: 2023.03.26. 20:39 Én mind a két szempontot értem (tehát menjen a Flowers), de figyeltétek, hogy amióta ez az erősen "közepes" szám bejött, egyből eltűnt a rádiókból a Midnight Sky meg a Nothing Breaks Like A Heart? Ezek a zenék az orrvérzésig mentek Miley Cyrustól évekig, mind a R1-en, Petőfin és a helyi adókon is.
Most totál mellőzve vannak, csak a Flowers szól. Na, ez a nagy baj. És ez is az én teóriámat erősíti. Ez az idióta "egy előadótól csak egy számot játszani"-hozzáállás. Hülyét tudok ettől kapni, tisztelet a kevés rádiós kivételnek.
A Wrecking Ball-t pedig évek óta nem játssza senki, pedig szerintem ez az egyetlen értékelhető dal ettől a nőtől.
 #198681  Szerző: shadoe

Én mind a két szempontot értem (tehát menjen a Flowers), de figyeltétek, hogy amióta ez az erősen "közepes" szám bejött, egyből eltűnt a rádiókból a Midnight Sky meg a Nothing Breaks Like A Heart? Ezek a zenék az orrvérzésig mentek Miley Cyrustól évekig, mind a R1-en, Petőfin és a helyi adókon is.
 #198680  Szerző: dkvalmos

altermanus írta: 2023.03.26. 14:24
dkvalmos írta: 2023.03.25. 21:08 Jelenleg a Flowers a világ legnépszerűbb dala, gyakorlatilag a megjelenés óta. Ettől függetlenül egy kalap szar, persze, de egy kereskedelmi (jellegű) rádiónak kötelező játszani.
a ,,Kötelezőt", hogy értsem?
Azért kötelező, mert a youtube-on egy csomó agyalágyult ezt hallgatja?
A hallgatói igényeket ki kell szolgálni, erről szól a kereskedelmi rádiózás. A Petőfi pedig ilyen szempontból kereskedelmi rádióként viselkedik.
 #198677  Szerző: altermanus

dkvalmos írta: 2023.03.25. 21:08 Jelenleg a Flowers a világ legnépszerűbb dala, gyakorlatilag a megjelenés óta. Ettől függetlenül egy kalap szar, persze, de egy kereskedelmi (jellegű) rádiónak kötelező játszani.
a ,,Kötelezőt", hogy értsem?
Azért kötelező, mert a youtube-on egy csomó agyalágyult ezt hallgatja?
 #198676  Szerző: dkvalmos

Jelenleg a Flowers a világ legnépszerűbb dala, gyakorlatilag a megjelenés óta. Ettől függetlenül egy kalap szar, persze, de egy kereskedelmi (jellegű) rádiónak kötelező játszani.
 #198673  Szerző: shadoe

altermanus írta: 2023.03.25. 17:06 két hete csak a flowers megy miley cyrustól, meg tuc tuc, és az a baj akárhová tekertem múlthéten hétvégén a harmadik dal Flowers. Miért :question: :ayfkm:
Alapszabály a magyar rádiókban, hogy egy külföldi előadótól csak EGY szám mehet. Purple Disco Machine-tól csak az In The Dark mehet. Ellie Gouldingtól csak a Love Me Like You Do. The Weekndtől csak a Blinding Lights. Justin Biebertől csakis a Peaches, Linkin Parktól csak az In The End, Lana Del Reytől csak a Summertime Sadness, Coldplaytől csak a Higher Power, Camila Cabellotól csak a Havana. Soroljam?
Nem probléma, a magyar kiskedvencektől minden megy. A teljes Rúzsa Magdi, Halott Pénz, Ákos, Honeybeast, Paulina, Kowalski Meg a Vega, Wellhello, Bagossy Brothers Company, Blahalouisana, Pápai Joci, Margaret Island-életművet egy az egyben megkapjuk ebben a rádióban. Kizárólag a külföldi előadók esetén ilyen szigorú a mérce.
Mondanám, hogy akik ezt így évtizedekkel ezelőtt is már kitalálták, elmennek a búsba, de azokra rá lehet fogni, hogy de mert kereskedelmi rádiók voltak, és "erre volt igény" (hogyne...), ez azonban papíron közszolgálati adó, a gyakorlatban meg egy lehülyített kommersz istencsapása.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 627