RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#200199  Szerző: knoskamatee

p0tyi írta: 2023.08.09. 10:43 Én sem szeretem és kéne egy rendes, országos AC rádió már (hello Bartók Rádió hálózata), de inkább ez, mert ez a “legnagyobb rétegzene”, és itthon jól működik. Úgyis sokan akarnak dance/szerű, a Music FM-et valamilyen szinten pótló rádiót, és régóta.
Retro nem AC? pontosabban nem elég AC?
az R1-et meg csak egy kicsit kell turbózni és jó lesz a dancek aránya. úgy tapasztalom, hogy több egy lehelletnyit a pörgős dalok aránya.
itt meg jó ez a szélesebb választék enyhe réteg zenével, de borzalmasak a rotációs arányok.
pedig maximálisan lefedi a playlistjeimet, de nem csak nekem kell meglelniük, ugye.
 #200188  Szerző: p0tyi

Én sem szeretem és kéne egy rendes, országos AC rádió már (hello Bartók Rádió hálózata), de inkább ez, mert ez a “legnagyobb rétegzene”, és itthon jól működik. Úgyis sokan akarnak dance/szerű, a Music FM-et valamilyen szinten pótló rádiót, és régóta.
 #200187  Szerző: 007

Túl sok a bulikás tuctuc zene ebben a sulirádióban. Nagyon okádék délelőtt óta a "zenei kínálat" :(
 #200185  Szerző: 007

A Hammer Word közben az egyik megszólalásnál megállt a Dalet. Érdekes, hogy ebben a műsorban sűrűn ez történik, hogy a megszólalás elején lefagy és jön a pániklista. 🤔 Nem tudom, mi lehet az oka. Talán nem megfelelő formátumban mentik le a megszólalást és az zavarhatja össze az adásvezérlőt? Mindenesetre érdekes... :oops:
 #200163  Szerző: 007

Janka nem mindig azt a dalt konfolja, ami következik. 🤔
 #200140  Szerző: kondalyuk

Az űj műsorzárók szerint a műsorok gyártója az MTVA és az IKO Broadcast Centrum Kft.
 #200136  Szerző: altermanus

Tökmindegy! Nem akartam elhinni amit sokszor írtatok, de ennyi erővel, ennyi energiával én is el tudnám venni a rádiót, amint látod, hogy ,,nem nina, hanem Nena" helyesírással. :chinese: Az, hogy ez volt a legütősebb sláger a 80-as években, akkor annak javaslom hallgasson Bon Jovit.
De komolyan! Ezt így ezen formájában megszüntetném, és keresnék (rajtam kívül) olyan embert aki komolyan hozzááll a dolgokhoz.
Nem ismerek magamra, de lehet p0tyinak van igaza, ezek után, már az is jobb lenne mint ez. :yes:
 #200133  Szerző: shadoe

altermanus írta: 2023.07.30. 13:35
Vagy vegyetek fel engem zenei szerkesztőnek akinek nulla tapasztalata van. Komolyan mondom én megcsinálom, havi egy milláért nettóba.
Na srácok jöhetnek a zenei ötletek! :smoke:
Nem szekálásképpen írom, de nem veszünk fel zenei szerkesztőnek. Először is nem "nina", hanem Nena, és az a zene a 80-as évek egyik legütősebb rockslágere volt. Nem illik bántani. Illetve örülnénk mi, ha ilyen zenék mennének mondjuk Juanes helyett. (Sznob vagyok, tudom.)
 #200131  Szerző: p0tyi

Délelőtt még ennél is durvább Dalet hibák voltak. Nem is részletezem…
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 626