Valamit már tényleg baszhatnának a Dalettel. Vagy az adásgéppel. Nonszensz, hogy az ország legtöbb pénzből működő rádióján akadjon az óraindító és többször megálljon másodpercekre egy zenén belül. Nem értem, hogy mi folyik itt, de ha az én rádióm lenne, már az első ilyen hibánál keresném a megoldást. Közel egy éve szólnak Daletről, mert szerintük a 42NET szar. Ezalatt az egy év alatt nem csökkent, hanem nőtt a hibák száma. A Rockműsoruk rendszeresen megáll, de sokszor hallok pillanatnyi, vagy akár -1-5 másodperces kihagyásokat. Nem tudom elképzelni, hogy ha egy helyi rádió (Mint pl a Rádió 88) meg tud oldani stabilan, hibák nélkül egy egész hónapot, akkor itt miért nem sikerül megoldani egy órát sem!? Gyanús, hogy a töredéke pénzből működő rádiók SZERETETBŐL ÉS ALÁZATBÓL dolgoznak, amit itt úgy tűnik, nem ismernek. Hetente megmondják nekünk, mi a kedvenc zenei irányzatunk és simán percekig üres bed és napi szintű akadozás, káosz jár mellé. Sokszor felkapom a fejem, hogy ki tekerte át a hifit a dankóra vagy a retrora és utána az R1-re. Teljes agyhalál az egész. Napról napra ömaga paródiája.
Lesz ebből valaha rádió? Már leszarom, mi lesz. Azt is, ha pop. Csak akkor az legyen. Mert van egy alter zene, ami tetszik, de előzte-utána elüldöznek a totál oda nem illő szó szerint SZAROKKAL. Tényleg, már a Kechup song hiányzik. De inkább nem adok ötleteket... Hozzá nem értők fesztiválja.
Korábban kcsinálták a Class FM-et, hogy egyeduralkodó legyen ez a rádió... Szerintem a Class viszont egyszer sem állt meg vagy nem csinált 3 dalonként HÜLYÉT a hallgatóiból.
Katasztrófa.
Lesz ebből valaha rádió? Már leszarom, mi lesz. Azt is, ha pop. Csak akkor az legyen. Mert van egy alter zene, ami tetszik, de előzte-utána elüldöznek a totál oda nem illő szó szerint SZAROKKAL. Tényleg, már a Kechup song hiányzik. De inkább nem adok ötleteket... Hozzá nem értők fesztiválja.
Korábban kcsinálták a Class FM-et, hogy egyeduralkodó legyen ez a rádió... Szerintem a Class viszont egyszer sem állt meg vagy nem csinált 3 dalonként HÜLYÉT a hallgatóiból.
Katasztrófa.