p0tyi írta: ↑2023.10.01. 00:06
HubbaBubba írta: ↑2023.10.01. 00:01
Lehet ezt jól is csinálni. Egyertelmű profil, egyértelmű küldetés. Mi a baj azzal, ha egy közszolgálati adó felvállalja ezt? Nem biztos, hogy baj, hogy ez az adó nem felfelé törekszik, hanem végle leteszi a lábát és azt mondja ez vagyok, ezt tolom és ez 100% Egy kisebb stábbal, nagyobb odafigyeléssel stabilan működtethető adó lesz és kész. Hagyjuk már a nagyonzenézést. Ne ahhoz hasonlitgassuo. Nezzuk azt, hogy milyen "magyarzeneu" ado lesz
Én pl. sokszor vágyom a magyar zenére és amikor keresgélek, nem mindig tudom, mihez nyúljak ... a Retro pedig kicsit túl sok nekem. Sok sikert az új csapatnak! Bízom benne, hogy érdemes lesz odakapcsolni a jó magyararért!
Ezt majd beszéljük meg fél év múlva, amikor alulról karcoljátok a 100 ezres hallgatószámot rengeteg közpénzből.
Mondjuk a kisebb stab, kevesebb program, az pont, hogy kevesebb koltseg aka. kösszpénz ... szerintem. Egyebkent az van, hogy nekem nem faj, ha beesik a hallgatottsag. De erted, kis adot is lehet szepen, kiegyensulyozottan csinalni. Ez az ado, most ligat valtott es abban lehet jo, sikeres, egyedulallo stb. nem kereskedelmi ado, nem kell versenyeznie. Viszont felvallalhat olyan dolgokat, amiket piaci ado nem. Egyébiránt, nem a Petőfinèl dolgozom

de teljesen jellemző, hogy ha valaki nem savaz, ne adj Isten szimpatizál, akkor az egyből a saját mundért védi és/vagy bértroll. De nyomhatod, természetesen ha jólesik.