RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#200641  Szerző: Patrik09

Ugyanazok a zenék szólnak mint máskor a magyar órákban... Én nagyon bízok benne, hogy ennek hamar vége lesz.. :( :fuckyou: :hit:

Most: Roy - Az otthon itt van :vomit:
Mert nem hallottuk már 10000x.....
 #200640  Szerző: p0tyi

Jozsfm964 írta: 2023.10.01. 00:16 Nagyon merész egy vállalkozás ez. Anno én is eljátszottam a gondolattal, milyen lenne egy csak magyar zenékből álló rádiót indítani. Ugyanakkor azt gondolom, hogy ez helyi vagy közösségi frekin működhet, ha újonnan erre húzol fel egy brandet. De ezt egy országos frekin nem tudom elképzelni. Persze lehet ezt jól csinálni, és ha az elmúlt egy órát veszem akkor az dícséretes, hogy nem csak mainstream előadók szóltak, így a magyar zeneiparnak még akár jót is tehet ez. Hallgatottság téren már más kérdés, hogy ezzel a koncepcióval vesztenek több hallgatót, vagy az eddigi balf@szkodásukkal.
Ezzel.
 #200639  Szerző: HubbaBubba

p0tyi írta: 2023.10.01. 00:17
HubbaBubba írta: 2023.10.01. 00:15
p0tyi írta: 2023.10.01. 00:06
Ezt majd beszéljük meg fél év múlva, amikor alulról karcoljátok a 100 ezres hallgatószámot rengeteg közpénzből.
Mondjuk a kisebb stab, kevesebb program, az pont, hogy kevesebb koltseg aka. kösszpénz ... szerintem. Egyebkent az van, hogy nekem nem faj, ha beesik a hallgatottsag. De erted, kis adot is lehet szepen, kiegyensulyozottan csinalni. Ez az ado, most ligat valtott es abban lehet jo, sikeres, egyedulallo stb. nem kereskedelmi ado, nem kell versenyeznie. Viszont felvallalhat olyan dolgokat, amiket piaci ado nem. Egyébiránt, nem a Petőfinèl dolgozom :D de teljesen jellemző, hogy ha valaki nem savaz, ne adj Isten szimpatizál, akkor az egyből a saját mundért védi és/vagy bértroll. De nyomhatod, természetesen ha jólesik. :lool:
Pontosan tudom, hogy ki vagy. Ligát váltottatok, értem. Miért, netán visszaadtátok az országos hálózatot? Én a 94.8-on hallom továbbra is. Pedig remek helye lenne mondjuk a belvárosi 87.6-on ezzel a zenei kínálattal. Vagy csak online. A másik ligában.
Micsoda humor :) Mégis honnan tudnád?! Ne álltasd magad! Tudod mit? Ha beírod a nevem és eltalálod, leleplezem magam :yeah:
 #200637  Szerző: p0tyi

HubbaBubba írta: 2023.10.01. 00:15
HubbaBubba írta: 2023.10.01. 00:01 Lehet ezt jól is csinálni. Egyertelmű profil, egyértelmű küldetés. Mi a baj azzal, ha egy közszolgálati adó felvállalja ezt? Nem biztos, hogy baj, hogy ez az adó nem felfelé törekszik, hanem végle leteszi a lábát és azt mondja ez vagyok, ezt tolom és ez 100% Egy kisebb stábbal, nagyobb odafigyeléssel stabilan működtethető adó lesz és kész. Hagyjuk már a nagyonzenézést. Ne ahhoz hasonlitgassuo. Nezzuk azt, hogy milyen "magyarzeneu" ado lesz :) Én pl. sokszor vágyom a magyar zenére és amikor keresgélek, nem mindig tudom, mihez nyúljak ... a Retro pedig kicsit túl sok nekem. Sok sikert az új csapatnak! Bízom benne, hogy érdemes lesz odakapcsolni a jó magyararért! :blush:
Ezt majd beszéljük meg fél év múlva, amikor alulról karcoljátok a 100 ezres hallgatószámot rengeteg közpénzből.
Mondjuk a kisebb stab, kevesebb program, az pont, hogy kevesebb koltseg aka. kösszpénz ... szerintem. Egyebkent az van, hogy nekem nem faj, ha beesik a hallgatottsag. De erted, kis adot is lehet szepen, kiegyensulyozottan csinalni. Ez az ado, most ligat valtott es abban lehet jo, sikeres, egyedulallo stb. nem kereskedelmi ado, nem kell versenyeznie. Viszont felvallalhat olyan dolgokat, amiket piaci ado nem. Egyébiránt, nem a Petőfinèl dolgozom :D de teljesen jellemző, hogy ha valaki nem savaz, ne adj Isten szimpatizál, akkor az egyből a saját mundért védi és/vagy bértroll. De nyomhatod, természetesen ha jólesik. :lool:
Pontosan tudom, hogy ki vagy. Ligát váltottatok, értem. Miért, netán visszaadtátok az országos hálózatot? Én a 94.8-on hallom továbbra is. Pedig remek helye lenne mondjuk a belvárosi 87.6-on ezzel a zenei kínálattal. Vagy csak online. A másik ligában.
 #200636  Szerző: Jozsfm964

Nagyon merész egy vállalkozás ez. Anno én is eljátszottam a gondolattal, milyen lenne egy csak magyar zenékből álló rádiót indítani. Ugyanakkor azt gondolom, hogy ez helyi vagy közösségi frekin működhet, ha újonnan erre húzol fel egy brandet. De ezt egy országos frekin nem tudom elképzelni. Persze lehet ezt jól csinálni, és ha az elmúlt egy órát veszem akkor az dícséretes, hogy nem csak mainstream előadók szóltak, így a magyar zeneiparnak még akár jót is tehet ez. Hallgatottság téren már más kérdés, hogy ezzel a koncepcióval vesztenek több hallgatót, vagy az eddigi balf@szkodásukkal.
 #200635  Szerző: HubbaBubba

HubbaBubba írta: 2023.10.01. 00:01 Lehet ezt jól is csinálni. Egyertelmű profil, egyértelmű küldetés. Mi a baj azzal, ha egy közszolgálati adó felvállalja ezt? Nem biztos, hogy baj, hogy ez az adó nem felfelé törekszik, hanem végle leteszi a lábát és azt mondja ez vagyok, ezt tolom és ez 100% Egy kisebb stábbal, nagyobb odafigyeléssel stabilan működtethető adó lesz és kész. Hagyjuk már a nagyonzenézést. Ne ahhoz hasonlitgassuo. Nezzuk azt, hogy milyen "magyarzeneu" ado lesz :) Én pl. sokszor vágyom a magyar zenére és amikor keresgélek, nem mindig tudom, mihez nyúljak ... a Retro pedig kicsit túl sok nekem. Sok sikert az új csapatnak! Bízom benne, hogy érdemes lesz odakapcsolni a jó magyararért! :blush:
 #200634  Szerző: p0tyi

#200633  Szerző: HubbaBubba

Lehet ezt jól is csinálni! Egyertelmű profil, egyértelmű küldetés. Mi a baj azzal, ha egy közszolgálati adó felvállalja ezt? Nem baj, hogy ha nem felfelé törekszik, hanem végre leteszi a lábát a Petőfi és azt mondja ez vagyok, ezt tolom és ez 100% Egy kisebb stábbal, nagyobb odafigyeléssel stabilan működtethető adó lesz és kész. Hagyjuk már a nagyonzenézést és az álgyászolásokat! Nezzuk inkább azt, hogy milyen "magyarzenei" ado lesz :) Én pl. sokszor vágyom a magyar zenére és amikor keresgélek, nem mindig tudom, mihez nyúljak ... a Retro pedig kicsit túl sok nekem. Sok sikert az új csapatnak! Bízom benne, hogy érdemes lesz odakapcsolni a jó magyarért! :blush:
 #200632  Szerző: Davee

Szani Roland vezeti a Kultúrfitneszt.
 #200631  Szerző: JuVi

Mák Kata vezeti majd hétköznap a napközbeni sávot
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 625