p0tyi írta: ↑2023.10.01. 09:44
HubbaBubba írta: ↑2023.10.01. 09:36
Ó te pöcskupak
nálad mindenttudóbban senki nem írogat ide. Remélem alaposan kielégültél a minősítgetéstől. Ugyanúgy a veleményemet írtam, ahogy te is azt erőlteted napi nyolc posztban, te szegény. Úgy írod, hogy álnéven írok, mintha te a saját neved alatt kommentelnél
Eddig azt hittem, hogy valmi komolyabb arc lehetsz, de most már világosan látom, hogy wannabe rádiósként, ez a fórum lehet az egyetlen lehetőséged, hogy radióval foglalkozz, szakmabeliek környezetében! A játékba sem mentèl bele
kuka mód ignoráltad a felkérést, pedig mondtam, hogy ha pontosan tudod, ki vagyok én "benti kolléga" akkor írd be ide a nevem. Ha eltalálod leleplezem magam!
Minek leplezzelek le, ha már 2021. májusában leleplezted magad? Ezzel a produktummal, amit összetákoltatok, a wannabe rádiós pedig te leszel pár hónap után, NER seggnyalás ide vagy oda...
Csak a terelés

bepróbálni már nem mered! 1. Soha nem írtam be a nevem. Te gondolsz valmit, amit - mily meglepő - az egyetlen és valódi valóságként kezelsz. 2. Ebből a legutóbbi posztodból pedig teljesen nyilvánvaló, hogy nagyon mellette vagy az igazságnak kedves kettoezerhuszknegymájusa

voltak belső infóim olykor-olykor ez igaz. Örülök, hogy kiszolgálhattam a fantáziád!