RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#200701  Szerző: Pihe8

Valaki tudja kik lesznek a reggeli műsorvezetők?
 #200700  Szerző: p0tyi

Én valami bánatos lány énekénél hagytam el végleg a fedélzetet, aki “vadgalambot fogott”. Mást kellett volna neki.

Kitöröltem az autórádióból is. Ez nekem ennyi volt, annyira amatőr és félresikerült, hogy a topicból is lépek, nem éri meg a betűket, pá!
 #200699  Szerző: Snake05

djlacee írta: 2023.10.01. 12:57 Csak hogy valami pozitívat is tudjak mondani: érkezett a rádióhoz egy fiatal tehetség, Kenéz Kolos személyében.
Láttam a feribókon, nagyon mosolyog a képen, gondolom, az volt az életcélja, hogy egy árampocsékló magyar zenei rádióban készíthessen műsort 12 embernek. Innen is gratulálok neki, hogy elérte.
 #200698  Szerző: pébégáz

Most vontam vissza a tetsziket a Facebookjukról. Reméltem, hogy legalább a sztárhírek posztolgatásával leállnak végre, de nem. Meguntam.
 #200696  Szerző: csongorprodukcio

p0tyi írta: 2023.10.01. 13:46
csongorprodukcio írta: 2023.10.01. 13:39 106.2 Expres - kurv@ jól felépített HOT AC rádió rengeteg újdonsággal, jó szlovák zenékkel, folyamatos játékokkal, műsorvezetéssel, retro party mixekkel, stb.
SOKKAL többet segítene a magyar zenének és a magyar kultúrának, ha egy jól felépített Hot AC rádió forgatna be magyar újdonságokat, mint egy 0-24 magyar zenei gettó.
Egy véleményen vagyunk. :D
 #200695  Szerző: p0tyi

csongorprodukcio írta: 2023.10.01. 13:39 106.2 Expres - kurv@ jól felépített HOT AC rádió rengeteg újdonsággal, jó szlovák zenékkel, folyamatos játékokkal, műsorvezetéssel, retro party mixekkel, stb.
SOKKAL többet segítene a magyar zenének és a magyar kultúrának, ha egy jól felépített Hot AC rádió forgatna be magyar újdonságokat, mint egy 0-24 magyar zenei gettó.
 #200694  Szerző: asr27

wavedamn írta:
altermanus írta: 2023.10.01. 10:24
asr27 írta: 2023.10.01. 10:03 Le hát, azért tart itt az ország, és a rádiós piac, mert vannak ilyen emberek, mint ti, akik még éltetitek is ezt az átkozott , rothadó rendszert. :vomit:
Éljen a magyar zenei piac! :troll:
Azt hittem, nincs rosszabb a zárt, tematikus Facebook csoportoktól, de a tematikus fórumok azok szinte biztosan primitívebbek, ezt ki merem jelenteni.
Jellemző, hogy szándékosan jelzem, hogy tudok a médiaviszonyokrol (leírtam, hogy leszarom a nerlovagozast) de ennek ellenére szívesen kapcsolok a Petőfire, rögtön két troll primitív módon fejti ki, hogy ő mennyire utalja a NER-t.
Nem fogok túl nagy aktivitást folytatni, mert nekem nem jelent ez annyit, főleg, hogy nulla a moderáció. További jó primitívkedést, maradok az olvasgatásnál!
Azt hittem, a mondataim után, talán elgondolkozol, hogy talán tényleg nem jó az irány, amerre az ország tart 13 éve, de tévedtem.
Neked az a legnagyobb problémád, hogy én (és mások is) le merik írni a forúmon, hogy tele van a tökük a NER-vel, és azokkal akik ezt a rendszert istenítik, éltetik, ezzel rengeteg kellemetlenséget okozva az ország (még megmaradt) gondolkodni tudó lakosságának.
Nembaj, magyarkodjatok csak. Nagy segítség ez a magyar családoknak! :ayfkm:
 #200693  Szerző: csongorprodukcio

Sajnos már végképp nem nekem szól ez a rádió. Évek óta egy faszán felépített HOT AC rádióra vágyom tele újdonsült, akár 1-2 hetes globális slágerrel, normális, nem túltolt hazai zenearánnyal, nemcsak alter zenével. Az alter fiatal gondolatai között pedig EGYÁLTALÁN NEM szerepel a rádió fogalma, az idősebb korosztály nagy részének pedig a retro magyar kell. Már a zenében első vége is túl volt tolva magyar zenét illetően. NEM panaszkodnék a magyar zenékre, de egyszerűen egyre több a semmitmondó, unalmas, dallamtalan muzsika. Pozitív, hogy pl. Azit játsszák annak ellenére, hogy nem éppen kormánybarát, de egyszerűen ez az egész koncepció egy ekkora adóhálózatra gyenge. A Rádió 1 csak egy félig-meddig országos szedett-vetett adó, amelynek még a frekvenciái sincsenek szinkronban nemcsak időben, de hangzást illetően sem. A Petőfit az utóbbi időben már csak hétvégén hallgattam, mert száműzték a napi Elektriket. De ami hétvégén volt, az tetszett, és szerettem volna, hogy Békéscsabán is legyen. Már semleges vagyok az irányába.

Csak szemléltetésként írok pár rádiót Szlovákiából, a szülővárosomból. Ennyi féle rádió és stílus között tudok válogatni:
106.2 Expres - kurv@ jól felépített HOT AC rádió rengeteg újdonsággal, jó szlovák zenékkel, folyamatos játékokkal, műsorvezetéssel, retro party mixekkel, stb.
98.6 Melody - oldies, magas szlovák és cseh zenei aránnyal, mégis hosszan hallgatható, fasza rádió
99.0 Vlna - ugyanúgy oldies, mint a Melody, de sokkal több külföldi zenével
100.9, 103.7, 107.1 Europa 2 - a fiataloknak szól, tele a globális újdonságokkal, hosszan hallgatható, szuper rádió, mixek is vannak
87.7 Funradio - HOT AC, hasonló az Expreshez
101.3 Radio FM - rétegrádió, rap, techno, edm, dnb, stb… sokszor kapcsolok rá
96.6 Slovensko - még itt is sok az új külföldi zene!!!
Nem csak ennyi, ott a 97.0 Kosice, 93.9 Sirava, stb.

Ezen kellene elgondolkodni a magyar rádiós piacnak, és picit több alázatot és munkát belevinni ebbe az egész rádiózás dologba. :)
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 625