RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#201279  Szerző: Derrick

noartist írta: 2023.12.11. 12:40
Derrick írta: 2023.12.11. 10:02 Izgalmas év elé nézünk , ha Balázsék hallgatottsága sérül Vadon lelépésével, az komoly lábönlövés lesz az R1-nek.
Mégis miért sérülne? Volt már, hogy a Várfoglalók miatt hetekig ketten (vagy mással) vitték a műsort, mégsem állt földbe a hallgatottság.
Nyilván más a pár hétig nem vagyok, mint a kiléptem a brand-ből történet. Szerintem Vadon pótlása nem lesz egyszerű , meglehetősen erős lába volt a produkciónak.
 #201278  Szerző: tomee

Balázsék fingós/böfögős heherészésein, és Bochkor demagóg eszmefuttatásain túl is van élet. Meg aztán tényleg amiatt aggódunk, hogy az orrvérzésig pénzzel kitömött R1-nek most egy kicsivel rosszabb lesz? Ugyanmár...
 #201277  Szerző: noartist

Derrick írta: 2023.12.11. 10:02 Izgalmas év elé nézünk , ha Balázsék hallgatottsága sérül Vadon lelépésével, az komoly lábönlövés lesz az R1-nek.
Mégis miért sérülne? Volt már, hogy a Várfoglalók miatt hetekig ketten (vagy mással) vitték a műsort, mégsem állt földbe a hallgatottság.
 #201270  Szerző: Derrick

Izgalmas év elé nézünk , ha Balázsék hallgatottsága sérül Vadon lelépésével, az komoly lábönlövés lesz az R1-nek.
 #201205  Szerző: robert11

Sziasztok!
Értem most már a lényeget mi volt 12ben. Más idők jártak még akkor az tény.
Most pont hogy a helyi rádiókat teszik tönkre hogy mindenhova a rádió1 kerül és én ismerek embereket akik pont hogy a helyieket szerették jó zenékkel, helyi hírekkel amit ugye az r1 is megad de pl ha visszaemlékeztek rá régen a helyi adás is úgy volt hogy 10től 14 óráig és délben volt élő kívánság műsor legalább is a debrecenin Balogh Vilinél lehetett számokat kérni. Bár akkor abban az időben a pestin is volt meg akkor szerintem minden frekvencián a helyi adások alatt.
 #201163  Szerző: p0tyi

Ezen az új frekvenciatérképen sikerült Soltot elhelyezni Dunaföldvártól nyugatra, olyan Cece környékére.
 #201161  Szerző: p0tyi

Erről csak annyit, hogy a Radetzky féle Magyar Katolikus Rádió ha minden hallgatójának kipostázna egy pendrive-ot / havi két magnókazettát az időseknek az országban, sokkal olcsóbb lenne, mint a teljes rádiós hálózatuk fenntartása. Még csak postázni se kell. Ki kell tenni a templomokban egy tálcára.
 #201146  Szerző: bandras

robert11 írta: 2023.11.18. 19:40 Én mondom néktek majd meglátjuk mikor lejár a 7 év már nincs belőle sok és ha lejárnak a frekvenciák kíváncsi leszek kiknek sikerül hosszabbítani.
Most trollkodsz, vagy tényleg ennyire nem vagy képben?

A Márton Dávid-féle Rádió1 hálózat 2010 után két ok miatt lett kipicsázva. Egyrészt, mert kellett a piac a Fidesz akkori két saját zenei rádiójának a Classnak és a Music FM-nek. Másrészt akkor volt egy rádiós médiapolitikai cél - amire a Radetzky András beszélte rá a Szalai Annamáriát - méghozzá az, hogy ne legyenek országos hálózatos rádiók, mert tönkreteszik a helyi rádiós reklámpiacokat. Legyen inkább az, hogy "baráti vállalkozók" építenek megyeszékhelyi és városi rádiókat, illetve legfeljebb kis régiós hálózatokat.

Szalai Annamária halála után aztán új koncepció jött, ami pont az ellenkezője volt az eddigieknek. Ez nyilván könnyebben kézben tartható és finanszírozható, mint 30-40, egymástól független rádió. Az, hogy ez tönkre vágja a városi rádiós piacokat? Hát így jártunk.

A Class és a Music pedig Simicska 2015-ös öntudatra ébredése miatt bukott... 13 éve itt más semmit sem a piaci folyamatok mozgatnak. Szóval ne rágd le a körmödet, hogy lesz-e hosszabbítása a Rádió1-nek. :) Lesz.
 #201062  Szerző: robert11

Én cáfolnám azt hogy a Roxi is amiatt szűnt meg mert az r1et akarták kivételes helyzetbe hozni mert emlékezzetek vissza hogy 12ben a 103 9nek is annyi lett és vele együtt borult a többi frekvencia is szép lassan.
Már többször bezszéltünk arról, hogy akkoriban miket tudtunk hallgatni mely rádió1ek működtek kemény évek voltak. Akkor az minek tudható be?
Valakinek akkor útjába állhatott a rádió1 ha még az évben nem sikerült az átköltözés pedig megpályázták már akkor a 96 4et és a 92 9et is.
Music fmnek akkor jól jött különben nem lettek volna olyan erőssek. Budapesten semmi más olyan jó rádió nem volt jó a Classt hallgatták még akkor nagyon mert az vidéken is fogható volt meg még Balázsék is ott voltak. Vagy úgy az egész országban jött.
Music fmnek a rádió1 visszatérése nem tett jót mert akkor sok hallgató is visszatekert a rádió1re akik egykor azt hallgatták.
Én mondom néktek majd meglátjuk mikor lejár a 7 év már nincs belőle sok és ha lejárnak a frekvenciák kíváncsi leszek kiknek sikerül hosszabbítani.
 #201040  Szerző: david72

p0tyi írta: 2023.11.12. 22:19 A balkán is beelőzött minket: https://radioplayer.org/news/radioplaye ... es-balkans

Mi tartja vissza azt a 3-4 komolyabban vehető magyar piaci szereplőt attól, hogy bevezesse itthon is ezt a rendkívül innovatív, kényelmes, nulla pénzbe kerülő, tartalmi elszabadulást meggátló, mégis sokat hozó, nonprofit Radioplayert? Hol van ilyenkor a RÁME és a HEROE? Hol van a Factory?

Már a fél világon elérhető, és nem véletlenül! Jó reggelt kívánok!

Nem fognak olyat bevezetni, ami fölött nem gyakorolnak kontrollt. Ennyi. Ha hasonlót akarsz itthon, töltsd le az oxygen music appot.
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 1028