noartist írta: ↑2023.12.11. 14:59
Derrick írta: ↑2023.12.11. 14:27
noartist írta: ↑2023.12.11. 12:40
Mégis miért sérülne? Volt már, hogy a Várfoglalók miatt hetekig ketten (vagy mással) vitték a műsort, mégsem állt földbe a hallgatottság.
Nyilván más a pár hétig nem vagyok, mint a kiléptem a brand-ből történet. Szerintem Vadon pótlása nem lesz egyszerű , meglehetősen erős lába volt a produkciónak.
Erős lába volt, de míg Balázs ott van, szerintem kár azzal számolni, hogy bedől a produkció.
Én sem gondolnám, hogy bedől miatta a produkció, de nagyon is meghatározó tagja volt Vadon a műsornak. Szerintem nincs még egy ilyen ember, akivel pótolni lehetne, valószínűsítem, hogy a műsor is teljesen más struktúrában fog tovább menni. Erre már utaltak Balázsék is.
Vadont Lehet kedvelni, vagy utálni, de nagyon egyedi személyiség, természetes humora van. Erőltetetsségnek nyoma sincs benne. Az egyszerűsége miatt nem megosztó személyiség, (nem úgy mint Balázs), ő az aki személyiségével szerintem nagyon sokan azonosulni tudnak pont az egyszerűsége miatt.
A műsor is nagyon nagy részben épült arra, hogy ő csinált hülyét magából vagy a másik kettő csinált belőle hülyét, és a sikere is nagyban köszönhető ennek. Ennek most vége lesz.
Bizonyos szempontból Alekosz is megfelelne helyette, mert teljesen máshogy látja a világot, mint Balázs és Feri, mindenről teljesen mást gondol (ugyanúgy mint Jani). De ő egy megosztó és sokak által utált személy, aki már teljesen lejáratta magát a teljes hazai közvélemény előtt.