RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#201668  Szerző: Promenád

troll írta: 2024.01.31. 22:21
Dani írta: 2024.01.31. 22:07 Lehetne már olyan újítás is, ami pl a Rádió1-et, meg a hasonló adókat kötelezné arra, hogy bizonyos időközönként kerüljön be új zene is a rotációba, új zenei kvóta lenne a neve, csak az a baj, hogy úgy tűnik a Rádió1 jelenség még nem zavarja annyira a médiahatóságot.
Ha rádiós szakmában dolgoztál valaha, akkor te is nagyon jól tudnád, hogy ez nem így megy. De tudod mit? Csinálj egy rádiót, ha ennyire értesz hozzá és ha szóbeszéd útján majd népszerű lesz és te tudod tartani az általad kitalált követelményt, akkor le a kalappal. Előre megmondom beletörik a bicskád idő előtt. :D
 #201667  Szerző: troll

Dani írta: 2024.01.31. 22:07 Lehetne már olyan ujítás is, ami pl a Rádió1-et, meg a hasonló adókat kötelezné arra, hogy bizonyos időközönként kerüljön be új zene is a rotációba, új zenei kvóta lenne a neve, csak az a baj, hogy úgy tűnik a Rádió1 jelenség még nem zavarja annyira a médiahatóságot.

Szerintem meg hagyjuk piaci alapon működni a rádiókat. Ha az termeli nekik a profitot / ha az hozza a reklámbevételt / ha amiatt tudják kifizetni a freki használatot / ha amiatt szeretik hallgatni az emberek, mert a programmingja olyan amilyen... akkor ne eröltessünk a rádiókra ilyen-olyan kvótákat.

Ilyen kívülről érkező szakmaiatlan jött-mentek mint te, remélem soha nem kerülnek a jövőben döntéshelyzetbe, és nem kényszerítenek majd bele senkit törvényileg baromságokba... csak azért mert éppen olyat böfögött fel a gyomruk.
 #201666  Szerző: Dani

troll írta: 2024.01.31. 21:27
robert11 írta: 2024.01.31. 20:02 Nem tudom kinek az ötlete volt a Petőfi magyarítása de ő apszolúte nem ért a rádiózáshoz mert soha nem volt olyan rádió szerintem legalább is amióta én élek hogy csak magyar zenéket játszon.

Hát, te hülye vagy!!!
Tehát bárki a jövőben újítani fog / új dolgot hoz be az itthoni rádiózásba, az szakmailag azonnal alkalmatlan lesz, MERT TE 36 ÉV ALATT OLYAT NEM HALLOTTÁL?
Lehetne már olyan ujítás is, ami pl a Rádió1-et, meg a hasonló adókat kötelezné arra, hogy bizonyos időközönként kerüljön be új zene is a rotációba, új zenei kvóta lenne a neve, csak az a baj, hogy úgy tűnik a Rádió1 jelenség még nem zavarja annyira a médiahatóságot.
 #201664  Szerző: troll

robert11 írta: 2024.01.31. 20:02 Nem tudom kinek az ötlete volt a Petőfi magyarítása de ő apszolúte nem ért a rádiózáshoz mert soha nem volt olyan rádió szerintem legalább is amióta én élek hogy csak magyar zenéket játszon.

Hát, te hülye vagy!!!
Tehát bárki a jövőben újítani fog / új dolgot hoz be az itthoni rádiózásba, az szakmailag azonnal alkalmatlan lesz, MERT TE 36 ÉV ALATT OLYAT NEM HALLOTTÁL?
 #201663  Szerző: robert11

Szerintem mindannyian tudnánk bárhol zenéket összeállítani vagy lennének elképzeléseink hol mit adnánk de nem mi ülünk ott.
Én is másképp csinálnám a dolgokat legyen az a rádió1, legyen az a Petőfi stb.
Másképp csinálnám a Popptarisznyát is de sajnos bekell látni hogy mindenkinek megvan kötve a keze és azt kell nekik adni, amit elvárnak tőlük. Még ha nekünk ez nem is tetszik én ezen is elgondolkoztam.
Nem tudom kinek az ötlete volt a Petőfi magyarítása de ő apszolúte nem ért a rádiózáshoz mert soha nem volt olyan rádió szerintem legalább is amióta én élek hogy csak magyar zenéket játszon.
Vagy mondja aki tu dolyat de az én 36 évem alatt mert 36 éves leszek az idén szeptemberben ilyennel még soha sem találkoztam.
Zahorán Adriennt, Szalóczi Palit, és még sok más régi hírbemondót is szívesen visszahívnék a rádióba.
 #201661  Szerző: kondalyuk

Koncz Zsuzsa - Miszter Alkohol

Ezt a számot már a Retróból is kigyomlálták, biztos itt van ennek a helye? Ráadásul az új magyar zenéket bemutató műsorban...Egy Pixa és Soulwave után érdekesen hat.

A Dankó Rádió szánt szándékkal nem nyit a régi magyar dalok irányába? Ott lenne a helye.
 #201654  Szerző: altermanus

Olvasom itt a kommenteket, hogy elkapcsolásfaktor a Petőfi! Kapcsold be a youtube-on a Rádió 1-et asztán hallgasd azt, vagy bármelyik online rádiót! Nem találom a hozzászólást, de talán asr27 fogalmazta meg jól:
Hallgasson Online rádiót, van belőle sok.
Én maradok a spotifynál. Tényleg mi a túróért kinozzátok magatokat? :yuno:
Én jómagam a BDPST ROCK-ot hallgatom, vagy a ZEBRádiót, ha rádió hallgatok.
 #201646  Szerző: 007

dkvalmos írta:
007 írta: 2024.01.25. 21:28
altermanus írta:én :) (most viccen kívül)
Olé, de engem elkergetett, viszont a következő dal már nekem szólt volna... :S

Mi ez a katyvasz most???
Távol álljon tőlem, hogy a Petőfit védjem, mert az egész elgondolással nem értek egyet, de te össze tudnál állítani 1 db olyan zenei órát, amiben minden zene az ország összes potenciális rádióhallgatójának tetszik?

Ez így egy katasztrófa eredménye. Semmilyen logika nincs abban, hogy ilyen dalok is bekerülnek a rotációba. A maradék hallgatókat most takarítják el ezzel. :fuckyou:
 #201643  Szerző: altermanus

Ha engem kérdez dkvalmos, akkor én tudnék 24 órát is csinálni, hogy még a himnusz is jólessen éjfélkor a többségnek. Én úgy gondolom akkor is, hogy egy LGT-nek is van szerepe a Petőfin, sőt! Az, hogy valakinek nem tetszik egy Edda, vagy V-MotoRock, az úgy gondolom nem az én bajom. Akinek jobban tetszik a techno, az nem fogja hallgatni, de lehet olyan órát összehozni, hogy minden zene kövesse az előzőt. Én azt vettem észre, hogy egy Halott pénz után jön egy Edda, nem hiszem, hogy maradok a rádiónál, de ha van egy MangoBlitz, akkor maradok, utána egy No Sugár, aztán Pogány induló, vagy 4S street. Végig lehet ezt vinni, csak aki ezt csinálja az, csak saját magával van elfoglalva, és nem veszi figyelembe a visszajelzéseket. (például ezeket sem amiket 20-30-an leírnak, mert fontosabb az, hogy a szomszédot bejuttatjuk, mert őt ismerem, ő fideszes, kész!)
Ezt már annyira átrágtuk, nincs is róla mit hozzátenni. Én biztos tudnék olyan zenéket válogatni, amire azt mondja a jónép, hogy ez tetszik. Addig míg egy nem hozzáértő ember ül a ,,zenegép" előtt, addig kocsmazaj lesz a Petőfi
 #201639  Szerző: dkvalmos

007 írta: 2024.01.25. 21:28
altermanus írta:én :) (most viccen kívül)
Olé, de engem elkergetett, viszont a következő dal már nekem szólt volna... :S

Mi ez a katyvasz most???
Távol álljon tőlem, hogy a Petőfit védjem, mert az egész elgondolással nem értek egyet, de te össze tudnál állítani 1 db olyan zenei órát, amiben minden zene az ország összes potenciális rádióhallgatójának tetszik?
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 625