RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#202337  Szerző: Derrick

Beci45 írta: 2024.03.14. 13:47
shadoe írta: 2024.03.13. 22:02
Beci45 írta: 2024.03.12. 23:53 Egyébként itt ki a zenei szerkesztő? Nem Bazsa? Aki mellesleg a Bertók féle Retronál is zenei szerkesztő volt itt, szóval nem értem miért nincsen nagyobb beleszólása ebbe a nagyszerű rotációba…
Ez kb. hasonló probléma lehet, mint a R1-nél mcfly és Juhász Geri esete (amennyiben még Geri a zenei szerkesztő).
Ugye van olyan mondás, hogy a fejétől (valamit csinál) a hal...
Ott biztos Bazsa a szerkesztő, különben nem is lenne a
cégcsoportnál. Abban szinte biztos vagyok, hogy a Fly altal vezetett radioknal o a szerkeszto, a T.T-s radiokban nem vagyok biztos
TT a zenei szerk. Mondjuk nem kell hozzá sok ész csak nézd meg a Danu, Class, Petőfi rotáció "sajátos" elemeit.
 #201874  Szerző: Beci45

shadoe írta: 2024.03.13. 22:02
Beci45 írta: 2024.03.12. 23:53 Egyébként itt ki a zenei szerkesztő? Nem Bazsa? Aki mellesleg a Bertók féle Retronál is zenei szerkesztő volt itt, szóval nem értem miért nincsen nagyobb beleszólása ebbe a nagyszerű rotációba…
Ez kb. hasonló probléma lehet, mint a R1-nél mcfly és Juhász Geri esete (amennyiben még Geri a zenei szerkesztő).
Ott biztos Bazsa a szerkesztő, különben nem is lenne a
cégcsoportnál. Abban szinte biztos vagyok, hogy a Fly altal vezetett radioknal o a szerkeszto, a T.T-s radiokban nem vagyok biztos
 #201869  Szerző: shadoe

#201860  Szerző: Beci45

shadoe írta: 2024.03.12. 21:59
Beci45 írta: 2024.03.12. 19:02 Jó volna, ha valamit kezdenének már ezzel a valamivel. Nem tudom mikor volt legutóbb zenei frissítés, de mióta Titusz van általában ugyanazok az újabb zenék mennek (Can’t Stop The Feeling, Adele, Lady Gaga), a 80-as évekből sem tudnak elővenni semmi újat. Mondjuk ez még hagyján, mert sem a branddel, sem egymással nem illenek össze a zenék, főleg nem az újabb magyar valamik, amiket nem tartok, (ahogy nézem itt sem) tartanak sokra. Az arculat teljesen off, weboldalon a visuals még a 60-as 70-es éveket reprezentálja. Mikor lesz már újra valami igényesebb ebből az eszméletlen katyvaszból?
Amíg a T. betűs felel a rádió zenei "arculatáért", addig sose. Kotyvalék ez a rádió. Ma pl. Lady Gaga/Brad Coopertől ment a "Shallow".
Ez egy 2018-as dal. Ez "nagy" retro, ment az általa szétvert Petőfin is.
Utána meg gondolom lement egy Abba…Ahol T.T megjelenik, biztos bent lesznek a rotációban az általa 10-15 éve mániákusan kötelezővé tett “slágerek”. Valószínű személyes kedvencei, főleg az újabb magyar dalok, amik kb. mindent elmondanak a zenei ízléséről. Egyébként itt ki a zenei szerkesztő? Nem Bazsa? Aki mellesleg a Bertók féle Retronál is zenei szerkesztő volt itt, szóval nem értem miért nincsen nagyobb beleszólása ebbe a nagyszerű rotációba…
 #201858  Szerző: shadoe

Beci45 írta: 2024.03.12. 19:02 Jó volna, ha valamit kezdenének már ezzel a valamivel. Nem tudom mikor volt legutóbb zenei frissítés, de mióta Titusz van általában ugyanazok az újabb zenék mennek (Can’t Stop The Feeling, Adele, Lady Gaga), a 80-as évekből sem tudnak elővenni semmi újat. Mondjuk ez még hagyján, mert sem a branddel, sem egymással nem illenek össze a zenék, főleg nem az újabb magyar valamik, amiket nem tartok, (ahogy nézem itt sem) tartanak sokra. Az arculat teljesen off, weboldalon a visuals még a 60-as 70-es éveket reprezentálja. Mikor lesz már újra valami igényesebb ebből az eszméletlen katyvaszból?
Amíg a T. betűs felel a rádió zenei "arculatáért", addig sose. Kotyvalék ez a rádió. Ma pl. Lady Gaga/Brad Coopertől ment a "Shallow".
Ez egy 2018-as dal. Ez "nagy" retro, ment az általa szétvert Petőfin is.
 #201855  Szerző: Beci45

Jó volna, ha valamit kezdenének már ezzel a valamivel. Nem tudom mikor volt legutóbb zenei frissítés, de mióta Titusz van általában ugyanazok az újabb zenék mennek (Can’t Stop The Feeling, Adele, Lady Gaga), a 80-as évekből sem tudnak elővenni semmi újat. Mondjuk ez még hagyján, mert sem a branddel, sem egymással nem illenek össze a zenék, főleg nem az újabb magyar valamik, amiket nem tartok, (ahogy nézem itt sem) tartanak sokra. Az arculat teljesen off, weboldalon a visuals még a 60-as 70-es éveket reprezentálja. Mikor lesz már újra valami igényesebb ebből az eszméletlen katyvaszból?
 #201722  Szerző: Derrick

shadoe írta: 2024.01.21. 21:19 A mai Poptarisznya adásban B. Tóth kb. 45 perc alatt leiskolázta az összes hazai rádiós gurut. Elismerésem.
Frenetikus összeállítás, hibátlanul betalált a zenei ízlésembe. Azt hiszem, években is mérhető már, hogy ennyire jó magyar rádióprogramot utoljára hallottam.
Pont hétvégén volt hozzá szerencsém, egyetlen dolgot éreztem , de azt nagyon : Már a B. Tóth is unja.
 #201619  Szerző: shadoe

A mai Poptarisznya adásban B. Tóth kb. 45 perc alatt leiskolázta az összes hazai rádiós gurut. Elismerésem.
Frenetikus összeállítás, hibátlanul betalált a zenei ízlésembe. Azt hiszem, években is mérhető már, hogy ennyire jó magyar rádióprogramot utoljára hallottam.
 #201586  Szerző: altermanus

Amúgy mikor elindult a retro, akkor nekem az ütötte meg a fülemet, hogy
A 60-as, 70-es és a 80-as évek legjobb retro slagereivel!
szlogen ment. Én aki ismertem régről a Sláger Rádiót (nem a mostani Sláger FM-et) azt gondoltam, hogy ugyan az a brand lesz és az hiányzik belőle
ismétlés nélkül
Megnéztem, amúgy nagyjából 2 naponta vannak ugyanazok a zenék.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 216