Rickykeee23 írta: ↑2025.03.19. 13:51
Sziasztok! Van valami másik rádiós fórum? Mert ide a lélek is már csak ba*zni jár. Leáll napokra.
Valóban, tényleg minek ide járni? Már majd' 2 éve, hogy ez a hányinger helyzet van a magyar rádiós piacon. Annyit nem ér a rádió nulla, hogy szidjuk, úgyis minden normális ember tisztában van vele, mennyit ér ez a rádió és hol lenne a helye a hálózatos terpeszkedés helyett.
Még az is tartalmasabb időtöltés, ha az ember kikapcsolja ezt a sok szemét rádiót, és a csendet hallgatja, jobban jár!
Vagy azért járjon ide, hogy a fórumguru savat öntsön a fejére, mert pont egy éve azt találtam írni a Petőfi topikban, hogy örülnék, ha megszűnne az a rádió?
Akkor "szakmaiatlan" voltam, azóta meg mindenki ezt írogatja a Petőfire, sőt sokkal durvábbakat, alpárit, mocskolódást is (mondjuk teljes joggal...), azok nem szakmaiatlanok, nekik lehet, biztos valami különleges jogrend van itt, amiről én nem tudok.
Nem tetszik, hogy nem mért egyenlő mércével a fórumhatalmasság, nem tetszik, hogy az úristennek se akar változni a rádiós piac, csak tart a lejtmenet a nihilbe, nem tetszik, hogy sokadjára elérhetetlen napok óta az oldal, és nem tudom olvasni azt a nagyon kevés engem még érdeklő értelmes kommentet és információt, veszekedni pedig hülyékkel és trollokkal nem akarok, akik itt élik ki magukat és ide viszik be a konfliktusaikat és nem a való életben
oldják meg őket.
Egyszóval ezért nem írtam egy teljes évig ide soha semmit, és nem is nagyon tervezek ennél aktívabb lenni, átadom a többieknek a lehetőséget továbbra is, már ha lesz hova, mit és miről írni, amíg ez a site is le nem húzza végleg a rolót.