RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#203439  Szerző: pidro

Vérzik az ember szíve... :( :hit:
 #203437  Szerző: 007

IstvánB írta:Magyar előadó :D

Basszák meg. Elég univerzálisan értelmezik. De egyébként meg legalább sok muri enikő van...
 #203394  Szerző: IstvánB

Magyar előadó :D
 #203392  Szerző: 007

Danaps - Bailando most. Mit csinálnak? Nem minden magyar? 😂😂😂
 #203362  Szerző: 007

Baj az egész, nem csak ez. De tulajdonképpen ez is az.
 #203361  Szerző: djlacee

007 írta: 2025.05.24. 11:15 Gratulálok a zenei szerkesztőnek, hogy nem csak mulatós, csujjogatós nótás zámbó jimmy és vallási zene került be, hanem már drogosok is. 👏👏👏 Valami gyász szar megy épp Curtistől. Ez aztán minőségi. Remélem utána egy apostol együttes számot tesznek, mert ez a színvonala ennek a fosnak. Kár volt átkapcsolni rá mert felbasztam magam... :ayfkm:
Most ez komoly? Egy olyan dal, amit édesapja emlékére írt. 1,4 millió megtekintéssel YouTube-on. Komolyan ez a legnagyobb probléma a Petőfi Rádióval?
 #203360  Szerző: 007

Gratulálok a zenei szerkesztőnek, hogy nem csak mulatós, csujjogatós nótás zámbó jimmy és vallási zene került be, hanem már drogosok is. 👏👏👏 Valami gyász szar megy épp Curtistől. Ez aztán minőségi. Remélem utána egy apostol együttes számot tesznek, mert ez a színvonala ennek a fosnak. Kár volt átkapcsolni rá mert felbasztam magam... :ayfkm:
 #203314  Szerző: Promenád

mihalylovics írta: 2025.04.19. 22:16 Valamelyik nap belehallgattam, az egyik délután: sajnos fél óránál tovább nem tudtam hallgatni: 4 számból 3 ilyen népieskedő, nyöszörgő, félig-meddig giccsparádé volt, egyedül 1 szám volt, ami nem ezt a műfajt képviselte: Neoton Familia - Santa Maria. Nem tudtam eldönteni, hogy épp a Retrót, a Dankót, vagy a Rádió Dikh-et hallgatom éppen, kb. olyan volt a kínálat... Tudom, hogy mostanság a népies nyöszörgést erőn felül push-olja a közmédia, de mi értelme!?????????
Azt a nagy Nemzeti Kulturális Alaptól kérdezd meg, hogy ezek a népies nyöszörgő szarvasbőgések miért kapnak pluszba még állami támogatást is. ;)
 #203299  Szerző: mihalylovics

Valamelyik nap belehallgattam, az egyik délután: sajnos fél óránál tovább nem tudtam hallgatni: 4 számból 3 ilyen népieskedő, nyöszörgő, félig-meddig giccsparádé volt, egyedül 1 szám volt, ami nem ezt a műfajt képviselte: Neoton Familia - Santa Maria. Nem tudtam eldönteni, hogy épp a Retrót, a Dankót, vagy a Rádió Dikh-et hallgatom éppen, kb. olyan volt a kínálat... Tudom, hogy mostanság a népies nyöszörgést erőn felül push-olja a közmédia, de mi értelme!?????????
 #203267  Szerző: knoskamatee

p0tyi írta:Ha óránként lenne mondjuk 4 db külföldi zene (pont a tükre a Retronak), és beállna valamilyen zenei formátumra az all-in helyett (és a többit max éjszaka darálná), akkor magyar zenei rádióként is megszülethetne egy elfogadható kompromisszum. Este pedig lehetne egy lightos mixműsor, olyasmi, mint szilveszterkor.
+1
vagy hasonlóan kéne összerakni, mint a 100%NL-t.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 625