IstvánB írta:Magyar előadó
Basszák meg. Elég univerzálisan értelmezik. De egyébként meg legalább sok muri enikő van...
IstvánB írta:Magyar előadó
007 írta: ↑2025.05.24. 11:15 Gratulálok a zenei szerkesztőnek, hogy nem csak mulatós, csujjogatós nótás zámbó jimmy és vallási zene került be, hanem már drogosok is.Most ez komoly? Egy olyan dal, amit édesapja emlékére írt. 1,4 millió megtekintéssel YouTube-on. Komolyan ez a legnagyobb probléma a Petőfi Rádióval?Valami gyász szar megy épp Curtistől. Ez aztán minőségi. Remélem utána egy apostol együttes számot tesznek, mert ez a színvonala ennek a fosnak. Kár volt átkapcsolni rá mert felbasztam magam...
![]()
mihalylovics írta: ↑2025.04.19. 22:16 Valamelyik nap belehallgattam, az egyik délután: sajnos fél óránál tovább nem tudtam hallgatni: 4 számból 3 ilyen népieskedő, nyöszörgő, félig-meddig giccsparádé volt, egyedül 1 szám volt, ami nem ezt a műfajt képviselte: Neoton Familia - Santa Maria. Nem tudtam eldönteni, hogy épp a Retrót, a Dankót, vagy a Rádió Dikh-et hallgatom éppen, kb. olyan volt a kínálat... Tudom, hogy mostanság a népies nyöszörgést erőn felül push-olja a közmédia, de mi értelme!?????????Azt a nagy Nemzeti Kulturális Alaptól kérdezd meg, hogy ezek a népies nyöszörgő szarvasbőgések miért kapnak pluszba még állami támogatást is.
p0tyi írta:Ha óránként lenne mondjuk 4 db külföldi zene (pont a tükre a Retronak), és beállna valamilyen zenei formátumra az all-in helyett (és a többit max éjszaka darálná), akkor magyar zenei rádióként is megszülethetne egy elfogadható kompromisszum. Este pedig lehetne egy lightos mixműsor, olyasmi, mint szilveszterkor.+1