RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#203527  Szerző: knoskamatee

kondalyuk írta: 2025.08.14. 18:56
knoskamatee írta: 2025.08.13. 00:09
007 írta: 2025.08.10. 14:46 Az ezermilliárdokat elégető Petőfi seggfej zenei szerkesztője hallgathatna egy kis i love Pécs online rádiót, ahol minden zene magyar. De nem úgy, mint itt. Szerintem ebnen az esetben másolni ér. 🥰 :troll:
amúgy is jobb korszakában van most ez a Petőfi, még ha rémes is. tessék kiélvezni, mert bármikor leves.
Jelenlegi politikai helyzetben elképzelhetetlen, hogy a közmédia bármelyik csatornája megszűnjön, mint ahogy tartalmi változás sem nagyon valószínű, bár ahogy a tetszhalott állapotban lévő M2 Petőfi esetében is, kisebb átalakítások lehetnek.

De a Petőfi Rádió esetében semmi változásra nem számítok. Már így is a műsorok fele ismétlés, de ezt tudjuk be a nyári szabadságolásnak. Ám az érezhető, hogy a hétköznapi koncertműsor túl nagy falat volt nekik...
annyival korrigálnám, hogy nem a brand megszénést vettem alapul, csak annyit, hogy nem lepődnék meg egy újabb variáláson. lassan hagyománnyá válik ennél a brandnél.
lassan eltelik újabb két év és megint kéne valami új hülyeséget kitalálniuk. :troll:
 #203525  Szerző: kondalyuk

knoskamatee írta: 2025.08.13. 00:09
007 írta: 2025.08.10. 14:46 Az ezermilliárdokat elégető Petőfi seggfej zenei szerkesztője hallgathatna egy kis i love Pécs online rádiót, ahol minden zene magyar. De nem úgy, mint itt. Szerintem ebnen az esetben másolni ér. 🥰 :troll:
amúgy is jobb korszakában van most ez a Petőfi, még ha rémes is. tessék kiélvezni, mert bármikor leves.
Jelenlegi politikai helyzetben elképzelhetetlen, hogy a közmédia bármelyik csatornája megszűnjön, mint ahogy tartalmi változás sem nagyon valószínű, bár ahogy a tetszhalott állapotban lévő M2 Petőfi esetében is, kisebb átalakítások lehetnek.

De a Petőfi Rádió esetében semmi változásra nem számítok. Már így is a műsorok fele ismétlés, de ezt tudjuk be a nyári szabadságolásnak. Ám az érezhető, hogy a hétköznapi koncertműsor túl nagy falat volt nekik...
 #203524  Szerző: 007

amúgy is jobb korszakában van most ez a Petőfi, még ha rémes is. tessék kiélvezni, mert bármikor leves.[/quote]

Már ne haragudj, de ne nekem kelljen már elviselni a szarfost, ami ráadásul az én adómból is működik. Alkalmazkodjon hozzám a rádió, ne én hozzá! 2016 óta minimálisan volt hallgatható bármikor is. Ilyen hulladékot, mint most, hogy zámbó meg ilyen siratók nap közben, már bocs de mi a faszom ez? Merénylet, nem szórakoztató... :vomit:
 #203522  Szerző: knoskamatee

kondalyuk írta:Hát ez a "jobb" korszak most érte el a legalacsonyabb hallgatottsági adatot, 535 ezerrel...
Szebb időket is megélt ez a rádió....
nem tud már hova süllyedni, de most perpill nem akarom 20 percenként kitépni a rádiót a helyéről, csak óránként. ergó, a dalok rotálása sokkal konzinsztensebb lett. számomra már fogyasztható.
 #203521  Szerző: kondalyuk

Hát ez a "jobb" korszak most érte el a legalacsonyabb hallgatottsági adatot, 535 ezerrel...
Szebb időket is megélt ez a rádió....
 #203519  Szerző: knoskamatee

#203508  Szerző: 007

Az ezermilliárdokat elégető Petőfi seggfej zenei szerkesztője hallgathatna egy kis i love Pécs online rádiót, ahol minden zene magyar. De nem úgy, mint itt. Szerintem ebnen az esetben másolni ér. 🥰 :troll:
 #203507  Szerző: kondalyuk

Elkezdtek egy titokzatos MédiaKlikk promót a rádiók, és néhány pesti plakáton is láttam már.
Kíváncsi vagyok mi lehet ez, vajon egy új streaming, vagy esetleg épkézláb weboldalt kapnak a TV-k és rádiók?
 #203461  Szerző: altermanus

valaki szóljon az illetékesnek, hogy a Sopron, Hegyhátsál, Kab-hegy DVB hálózatán összevissza ugrál a time line, mert egyszer a dal közepén vagyunk aztán a következő pillanatban a reklám közepét hallom. (na nem mintha érdekelné azt az öt hallgatót.)
 #203439  Szerző: pidro

Vérzik az ember szíve... :( :hit:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 626