Snake005 írta: ↑2025.07.26. 14:10
A sivak-juhasz r1 inkább top40 chr-volt, csak volt benne egy kis music fm-es szemét is. Ettől függetlenül dance zenék nélkül is lement volna a hallgatottsága ugyanúgy heti 18 új dallal és nulla recurrenttel.
Ez azért így túlzás, egyetlen hét volt, amikor 18 új zene volt a listán, recurrentek pedig mentek. Pl. fél éven belül 4 Justin Bieber szám, amiből testvérek között is minimum 2 recurrent kellett, hogy legyen, mert tudtommal nem hetente adott ki akkor új számot.
Egyébként ezt sose értettem, hogy ki az igénytelen hallgató, aki abban talál gyönyört, hogy 5 éve ugyanaz az egy száma megy a Weeknd-nek, Shawn Mendesnek, az Ofenbachnak, Enrique Iglesiasnak, Britney Spearsnek, Billie Eilishnak, Robin Schulznak, James Arthurnak vagy Zara Larsson-nak. Mindegyik igen termékeny előadó, sőt többségük nagyon sok jó új zenével jött ki az utóbbi évek során.
Ha lett volna ezeket pofája játszani a R1-nek, esetleg a magyar hallgatók is megismerhették volna, de egyelőre a Blinding Lightsnál, a Subeme La Radionál és a High Hopesnál kifújt a magyar zenei kultúra.
Így jártunk. Azt pedig már tudjuk, amíg létezik világegyetem, itt a Sivák és McFly hívők között örökös lesz a háború, de ha kritizáljuk is az előbbit, legalább az igazat írjuk és a tényeket, ha kérhetem!