RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#203518  Szerző: knoskamatee

Rickykeee23 írta:Mennyi abban amúgy a ráció, hogy fogják magukat és megszabdalják a közmédia frekvenciáit? Pl legalább annyit, hogy a régi Sláger/Neo FM-es csomag újra megpályázható lenne kereskedelminek. Nyilván nincs szükség még egy Lölő FM-re, de ismerjük a módszereket. (Mondjuk egy Rock FM-et akár el is fogadnék) Minél jobban benyelni a benyelhetőt….
elég langyos, de az már a Kossuthé. a régi Kossuth meg a Dankóé. apropó, darabolás. a legkisebb közönségnek is kijár a szórakoztatás. bár mondjuk tudjuk, hogy a főni szereti a sportot is, így van más is. lehet humbuk, de azért érdeklődnék az Ostrom utcán, hogy mizu. az is lehet, hogy feláldoznak egyet, kettő árán. mostanság eléggé megszaporodtak azok a koordinált frekik az ITU adatbázisában. :troll:
 #203517  Szerző: Attis

Rickykeee23 írta: 2025.08.12. 14:21 Mennyi abban amúgy a ráció, hogy fogják magukat és megszabdalják a közmédia frekvenciáit? Pl legalább annyit, hogy a régi Sláger/Neo FM-es csomag újra megpályázható lenne kereskedelminek. Nyilván nincs szükség még egy Lölő FM-re, de ismerjük a módszereket. (Mondjuk egy Rock FM-et akár el is fogadnék) Minél jobban benyelni a benyelhetőt….
A ráció ebben? Mintha itt a fórumon toboroznánk egy csapatot, és kiállunk a teszem azt Liverpool ellen. Hát kb. ennyi esélyt látok rá. :smoke:
 #203515  Szerző: Rickykeee23

Mennyi abban amúgy a ráció, hogy fogják magukat és megszabdalják a közmédia frekvenciáit? Pl legalább annyit, hogy a régi Sláger/Neo FM-es csomag újra megpályázható lenne kereskedelminek. Nyilván nincs szükség még egy Lölő FM-re, de ismerjük a módszereket. (Mondjuk egy Rock FM-et akár el is fogadnék) Minél jobban benyelni a benyelhetőt….
 #202977  Szerző: altermanus

Akkor tessék témába illik! Hallotatok a Tisza FM-ről? Facebookon jött velem szembe. Nem mertem belehallgatni, mert ki tudja mi van rajta. Internet rádió eddig, de aztán lehet ki is bannolják az írásom, mert kalóz rádió :troll:
 #202973  Szerző: asr27

Kovi02 írta: 2024.12.16. 11:29
asr27 írta: 2024.12.16. 08:08 Évek óta csak pang a ràdiós piac. Nem indulnak új rádiók, nincs bővítès, a meglévő rádiók sem frissítik az arculatukat…
Ebből adódóan a fórum se pörög.

Nagyon remélem, hogy ebben is vàltozás lesz 2026-ban.
A Karc FM kb. országos hálózatán egy teljes megújulás volt tavaly,az nem volt elég? :troll:
A Karc/ Hír fm-et nem tartom rádiónak. ;)
Ebből adódóan nem, nem volt elèg. :( :(
 #202972  Szerző: Kovi02

asr27 írta: 2024.12.16. 08:08 Évek óta csak pang a ràdiós piac. Nem indulnak új rádiók, nincs bővítès, a meglévő rádiók sem frissítik az arculatukat…

A Karc FM kb. országos hálózatán egy teljes megújulás volt tavaly,az nem volt elég? :troll:
 #202971  Szerző: asr27

Évek óta csak pang a ràdiós piac. Nem indulnak új rádiók, nincs bővítès, a meglévő rádiók sem frissítik az arculatukat…

#202917  Szerző: asr27

p0tyi írta: 2024.09.26. 22:50
asr27 írta: 2024.09.26. 17:52
p0tyi írta: 2024.09.24. 15:46
Amúgy nem vagytok elég szemfülesek, ott van pl. a KomEgom megyei Forrás Rádió, szerintem kb. felerészt dance zenéket ad. Jó az arculat, jó a műsor. Miért nem hallgatjátok, dance fanok? :)

Budapestre is beszór kicsit, Fehérváron is szól, és már hallottam a fonyódi hegy oldalában is a 97.8-at. :D
Köszi a tippet, Már hallgatom is tegnap óta online, de majd megpróbálom a kocsiban is elmenteni, valamelyik közeli magasabb dombon, hegyen.
Valóban sok rajta a Dance zene. :)
:yes:
Sajnos a durva propaganda miatt ez sem lesz számomra megszakítás nélkül hallgatható.
Épp az előbb ment a köztér nevű műsor, ahol olyan szinten megy a fidesz fényezése, hogy az valami elképesztő. :vomit:
El is kapcsoltam.
 #202742  Szerző: p0tyi

asr27 írta: 2024.09.26. 17:52
p0tyi írta: 2024.09.24. 15:46
Attis írta: 2024.09.05. 18:00
A Deejay egy példa. Most lusta vagyok visszakeresni, BéresZoo az utolsó adásban elárulta, hogy havi szinten már mekkora bukta volt az olasznak.
Amúgy nem vagytok elég szemfülesek, ott van pl. a KomEgom megyei Forrás Rádió, szerintem kb. felerészt dance zenéket ad. Jó az arculat, jó a műsor. Miért nem hallgatjátok, dance fanok? :)

Budapestre is beszór kicsit, Fehérváron is szól, és már hallottam a fonyódi hegy oldalában is a 97.8-at. :D
Köszi a tippet, Már hallgatom is tegnap óta online, de majd megpróbálom a kocsiban is elmenteni, valamelyik közeli magasabb dombon, hegyen.
Valóban sok rajta a Dance zene. :)
:yes:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 200