Snake005 írta: ↑Tegnap, 18:22 Ne felejtsük el, hogy amikor a Retro elindult az országos frekvencián, még csak az eredeti 104.6 Best FM létezett, illetve azon a napon lett a nyíregyházi Szakács Tibor-féle Retro Rádió is Best FM (kb. egy évig ugyanazzal a logóval és zenei kínálattal, mint a debrceni), de a 99.5 és társai csak jóval később, 2019 végén indultak. Ekkoriban minden bizonnyal még ötlet szintjén sem volt szó arról, hogy ezen néven hálózat lesz valaha.Én nem értem ezt a nagy Rádió 1 védelmet. Nem mindegy, hogy azt vagy a Retrót hallgatják? Mindkettő ugyanannak a kutyának a kölyke.
Valószínű inkább a Pop FM nevű Danubius/Class FM klónt akarták indítani, csak biztos féltek, hogy kannibalizálni fogja a Rádió 1-et. Egyébként a formattal és névvel nincs gond, nehéz elképzelni, de tapasztalatom szerint a 40-60 korosztály nagy részének tökéletesen megfelel. Szerintem az a titok nyitja, hogy a Bochkor annyira lejárt és unalmas már, hogy a kisebb vételkörzetű Rádió 1 szintén fénykorán túl lévő reggeli műsorára szoknak a hallgatói jobb alternatíva híján.
Vevő: Panasonic CQ-RDP383N
Antenna: 2x Iskra FM-50F, Vertikális polarizáció, irányszög: 33°
Antenna: 2x Iskra FM-50F, Vertikális polarizáció, irányszög: 33°