RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#204086  Szerző: shadoe

Valahol jobb is. Rém idegesítő, ahogy évről-évre az összes rádiót elárasztják ezek a gyenge minőségű, dögunalmas, csöpögős förtelmek, és már az ünnepek előtt 3-4 héttel vérnyognak, és szorítják ki a többi jó zenét a playlistről.
Egy kezemen meg tudom számolni, hány jó, értékes és hallgatható karácsonyi popslágert ismerek, de azokat se szeretem óránként a különböző rádiókban felcsendülve élvezni.
Az őrület kb. ilyenkorra általában ott csúcsosodik ki, amikor a Billboard kotyvaléklistáján újra az első helyre kerül az All I Want For Christmas Is You, alatta szorosan a Last Christmas-szel, és újabban már az európai rádiós lista se kivétel ez alól.
Ilyenkor nagyon várom a januárt.
 #204085  Szerző: Snake005

Idén érdekes módon nincsenek karácsonyi dalok (Rúzsa Magdi borzalmán kívül).
 #204083  Szerző: frekivadasz

Milán88 írta: 2025.12.22. 10:36
007 írta: 2025.12.22. 06:56 Már mondták, szól a 100.7 Mosonmagyaróváron.
Mikor?
2025.12.14 13:55-kor.
 #204082  Szerző: Milán88

007 írta: 2025.12.22. 06:56 Már mondták, szól a 100.7 Mosonmagyaróváron.
Mikor?
 #204081  Szerző: 007

Már mondták, szól a 100.7 Mosonmagyaróváron.
 #204079  Szerző: KPLR

Sziasztok!
Ami a Rádió 1 Mosonmagyaróvári frekijét illeti, álítólag már szól, de se a Rádió 1 központi Facebook oldalán nincs róla szó, se az Attis nem mondta be, de a saját helyi facebook oldaluk szerint már szól rajta az adás.
A freki térképen amin meg lehet nézni hogy szól-e ott is még át van húzva. Most akkor szerintetek mi az igazság? Elfelejtették frissíteni az adatbázist és nem szóltak az embereknek? Máskor mikor elindul egy új freki azonnal szólnak még Balázsék is reggel meg az Attis napközben.

Attis, ha látod amit írok , kérlek válaszolj rá, mi az igazság? Miért nem szóltatok az embereknek a social médiában meg az éteren keresztül hogy szól? A Rádió 1 hivatalos weboldalán sincs kiírva a frekik között az új freki meg a rendes facebook oldalon se volt kiírva, meg be sem mondtátok. :oops: :hit: :|
 #204075  Szerző: KPLR

Szia, tudod mi az érdekes? sehol nem hallottam ma az élő adásban, hogy a mai nappal szólunk egy újabb városban a rádió 1 , semmit nem mondtak róla se Balázsék reggel se az Attis napközben, holott már szól elvileg helyben a freki. Ez hogy lehet, máskor már rég be szokták mondani reggel Balázsék hogy gyerekek mától szólunk egy újabb városban. Ehhez képest semmi hír, sőt még a facebook-oldalukon se volt semmi hír hogy elindultunk a mai nappal vagy ilyesmi. Vagy lehet holnapra tartogatják a hír bejelentését.
:yeah: :lool: :mellow:
 #204069  Szerző: frekivadasz

KPLR írta: 2025.12.12. 17:14 Fiúk-Lányok! A Mosonmagyaróvári Rádió 1 December 15-én indul, láttam egy fizetett facebook hirdetésben és már van facebook oldala is Rádió 1 Mosonmagyaróvár 100.7
Így keressétek. persze aki akarja. Lényeg, December 15. indul.
Már szól.
 #204065  Szerző: Kovi02

KPLR írta: 2025.12.12. 17:14 Már csak az a kérdésem, el szól e a szigetközben? Tehát a városból Győrig a szigetközi kis falvakban meg mellékutakon ? Mert a Győri 100W adóval elszól majdnem odáig, akkor ez is elszól légvonalban Győrújfalu illetve Abda-Lébény-Tárnokréti-Jánossomorja-Rajka vonalban körbe? :P :yeah: :party:
Szerintem logikus megvárni 15.-t és letesztelni személyesen. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1037