RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#204131  Szerző: dosztojevszkij

Vajon mikor veszik észre, hogy "Radio 1 Sopron" van a budapesti(!) adás RDS-ében a szünetekben?
 #204128  Szerző: shadoe

kondalyuk írta: 2026.01.11. 21:23 Kicsit viccesnek találom, hogy Maroon 5 - Moves like Jagger című dala, ami 2010-es, akkor készült powerintroval megy, még mindig...

És vannak még használatban lévő arculati elemek, amik szintén akkortájt készültek. Mintha megállt volna az élet azóta...
Nekem is már régóta ez az érzésem. Egyszerűen itt megállt az idő.
Jó példa erre a top 50 is. Tud valaki olyan top 50 adásról, amiben a Lottery, a Feel Alive, a Rock My Body és még jónéhány ilyen utálatos szám az utóbbi 3 évben NEM szólalt meg?
A Maroon 5 zenéket egyébként kb. olyan gyakorisággal adják, mint ha legalábbis mai zenék lennének.
Eközben még mindig él az az aberrált gyakorlat, hogy a 2025-ös zenéket 1-2 hétig játsszák, majd utána úgy tűnnek el a playlistről azon nyomban, hogy közben még javában slágerlistások Európában, a tengerentúlon.
A közelmúltban így jár Myles Smith "Nice to meet you"-ja, ami még hetet se élt a R1-n, és amúgy is fél évvel később kapták fel, mint kellett volna. Nincs a playlistban a Mystical Magical (a korábbi Benson Boone-dal persze igen, kb. 2-3 év után kezdték egyáltalán adni...), Tate McRae "Just Keep Watching", Ellie Goulding "Save My Love", Lola Young, a Dance Alone, az APT, a Switch Disco zenék (főleg az I Found You), Fast Boy 'Last Summer".
Szóval én ebben logikát továbbra se találok, ez egy össze-vissza katyvasz szerkesztés, ahogy esik, úgy puffan, értelmes koncepció nélkül
Amúgy is dögunalmas rádió, egyre kevesebbet tekerek oda. Tudom, akinek nem tetszik, ne hallgassa, menjen online rádiózni, persze, meg dobja is ki a rádióját az ablakon és a fórumon meg fogja be a pofáját, mert a szittyamagyar rádiós piac úgy jó, ahogy van.
 #204126  Szerző: robert11

Igen hát nem csak a zenei irányzat tükrözi ezt az időmegállást, hanem egyes szignálok is. Nem baj legalább ezen a téren is kicsit nosztalgikus hangulatba kerül az ember sok megszólalást még Balogh Anikó mondott fel ezekből az időkből.
Én mint mondtam nektek 16ban többet vártam volna a rádiótól amikor visszatértek. Jobban nem is mennék bele mert már sokszor kifejtettem véleményem a zenei kínálattal kapcsolatban vannak fellángolások jó időszakok de egy ilyen rádió esetében akinek ilyen sok frekvenciája van többet várna el az ember tudom politika minden egyéb közbe szól de akkor is.
Na mindegy. Csak önmagamat tudnám ismételgetni ahogy szoktam mondani.
 #204125  Szerző: kondalyuk

Kicsit viccesnek találom, hogy Maroon 5 - Moves like Jagger című dala, ami 2010-es, akkor készült powerintroval megy, még mindig...

És vannak még használatban lévő arculati elemek, amik szintén akkortájt készültek. Mintha megállt volna az élet azóta...
 #204124  Szerző: mnet4

Kovi02 írta: 2026.01.11. 15:43
mnet4 írta: 2026.01.11. 10:01 Kaposvár 99.9 megadta magát.
Mi történt pontosan?
Legalább tegnap délután óta nem megy az adó. Pontos okát nem tudom, lehet, hogy az időjárás offolt valamit.
 #204123  Szerző: Kovi02

mnet4 írta: 2026.01.11. 10:01 Kaposvár 99.9 megadta magát.
Mi történt pontosan?
 #204121  Szerző: mnet4

Kaposvár 99.9 megadta magát.
 #204120  Szerző: DRoland

Gábor96 írta: 2026.01.10. 12:46A Friss fm frekvenciája a 9.34 jól kitudná egészíteni Szabolcs megye lefedettségét
Sose hallgatom azt a rádiót, de nem tett még tönkre elég helyi rádiót ez a nyavalya???
 #204118  Szerző: Derrick

Gábor96 írta: 2026.01.10. 12:46 A Friss fm frekvenciája a 9.34 jól kitudná egészíteni Szabolcs megye lefedetségét csak az sajnos közösségi frekvencia nem kereskedelmi. I

Láttunk már csodát a történelemben , hogy egy közösségi frekiből kereskedelmi lett 2 hét alatt (...)
 #204116  Szerző: Gábor96

Volt itt szó a nyíregyi frekiről például Kisvárda környékén is autóban lehet fogni Kisvárdán belül eléggé rossz a vétel. A Friss fm frekvenciája a 9.34 jól kitudná egészíteni Szabolcs megye lefedetségét csak az sajnos közösségi frekvencia nem kereskedelmi. Illetve Mátészalkán lehetne még egy frekvencia így szerintem letudná fedni a megyét.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1036