robert11 írta: ↑Ma, 10:41 Sziasztok!Valóban elindult az adás Püspökladányból. Nem tudom mikor vannak a helyi adások, de mivel ez is része a Hajdúsági Rádió 1-nek, így a műsor megegyezik a derecskei, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi és talán a hajdúnánási adással. A debrecenivel nem, az egy külön adás. Nem követem a rádión belüli történéseket, (nem hallgatom a Rádió 1-et) Balogh Vili a debreceni Best FM-en vezet kívánságműsort délutánonként.
Aki esetleg hallgatja a püspökladányi frekvenciát annak hogy tetszik? Mi a véleménye róla?
Gondolom ott is úgy van mint a Gong kivételével a többi frekvencián hogy déltől kettőig van csak helyi adás.
Ott kit hallhatunk a helyi sávban? Balogh István Vilmost az az Balogh Vilit ott is eltudnám képzelni esetleg de ő ugye most a nyíregyin van bár volt idő mikor a nyíregyin is, meg a csabain is hallható volt nem tudom ki emlékszik még arra az időszakra.
Nyáron lesz 10 éve hogy ittvagyok a fórumon annó a musicfm topikban kezdtem az írkálást.
Sokszor gondolok rá hogy vajon oda írnak még még a rádió megszűnése után pár alkalommal néztem be oda de akkor is már csak egy két bejegyzés született.
Ilyen sok év távlatában meg már szerintem nem is ír oda senki.
Király Tomi bemondta amúgy 15.-én reggel hogy holnaptól hallhatóak lesznek Püspökladányban és Tihanyban.
Balázséknál nem tudom elhangzott e hogy már hallhatóak vagyunk két új frekvencián mert későn kapcsoltam be.
48 frekvencia az már durva ahoz képest hogy volt idő mikor még csak 12 volt már az mennyire nagy szám volt akkoriban.
Vevő: Panasonic CQ-RDP383N
Antenna: 2x Iskra FM-50F, Vertikális polarizáció, irányszög: 33°
Antenna: 2x Iskra FM-50F, Vertikális polarizáció, irányszög: 33°