RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#204522  Szerző: Promenád

robert11 írta: Tegnap, 21:16 Mai szösszenet: Hollósi Gábor amúgy 98ban visszatért híreket mondani a Danubiuszra de akkoriban már nem volt sokáig. Ez csak amolyan kiegészítés a múltkori írásomhoz.
Olvasom hogyan tervezik megújítani a közmédiát hát majd meglátjuk igazából Kossúth és társai szempontjából alig ha érdekel mert azt úgy sem hallgatom.
Hallgat még valaki egyáltalán Kossúthot? Nagymamáink idejében hallgatták azt az emberek de ma már nem hinném a középhullámú frekvenciája sincs már meg szerintem évek óta mert annak meghagyták egyedül a Petőfinek nem volt később középhullámú frekvenciája mi után elindult fm sávon.
Bazsiék szünetelnek hála a magasságosnak bár sajnos attól függetlenül fogják nyomni a best offot minden nap hallgathatjuk majd unásig a sok hülye poént az 50szer elhangzott beszélgetéseket.
Még egy hét is sok de hogy mind ezt egy hónapon keresztül hallgassa az ember az már tényleg durva.
Én erre mondtam hogy aki nagyon akarja, megtudná hallgatni a neten akármelyik adást de ilyenkor a rádióban adhatnának zenét és hétvégén sincs szükség best offra vagy weekndre régen olyankor betették Nyerges Izát nem volt Kukori hétvégén vgagy valakit és mentek a zenék.
Én büntetésből ha esetleg ismét szabályt szegnének, egy hónapos felfüggesztést is adnék neki nem szólhatnának reggel helyette zenék mennének a rádióban és akkor majd elgondolkodnának hol és miket mondjanak bár az a baj hogy valószínűleg nem mert már hányszor követtek el szabálytalanságot? Soha sem tanultak belőle.
Vagy esetleg úgy voltak vele hogy mindegy mert a csatorna így is úgy is kifizeti?
Ha jól tudom jól hallottam 10.-én jönnek vissza a szabiról.
Kíváncsiék Bocsiék is ilyne tájt szoktak szabira menni? Mert esetleg akadhat olyan hallgató is aki helyette lehet őket hallgatja addig de ha esetleg mindenhol best of van, akkor sokat nem nyert vele.
Bocsiéknak a facebookra kirakott videóját szoktam hallgatni azt ahol elmondják mi lesz az adásban reggel abból kiindulva szerintem ott az ért komolyság van ők komolyabbak ott inkább a durva smsekkel kell megküzdeni van amit be se olvas azért ahogy említettem régen a kapucsínós időszakba nem voltak ilyenek az emberek bár akkor még nem is tudtak smst küldeni nem is lehetett a Bumerángot meg már nem hallgattam de ennyi rossz indulatú ember biztos nem volt akkor se.
Nincs olyan sok, de azért akad egy kettő akit helyre kell tenni a műsorvezetőnek de ő ezt szerintem már megtanulta kezelni.
Ebben mindenről volt szó, csak a Rádió 1-ről nyomokban... rossz topicot választottál. Apropó! Igaz ez sem témához tartozik, de szerinted az 540kHz-en a mai napig ugyan mi a csuda megy? Azt állítod elvették. Ha elvették volna a mai napig nem sugározna, csupán nem a nap 24 órájában.
 #204520  Szerző: robert11

Mai szösszenet: Hollósi Gábor amúgy 98ban visszatért híreket mondani a Danubiuszra de akkoriban már nem volt sokáig. Ez csak amolyan kiegészítés a múltkori írásomhoz.
Olvasom hogyan tervezik megújítani a közmédiát hát majd meglátjuk igazából Kossúth és társai szempontjából alig ha érdekel mert azt úgy sem hallgatom.
Hallgat még valaki egyáltalán Kossúthot? Nagymamáink idejében hallgatták azt az emberek de ma már nem hinném a középhullámú frekvenciája sincs már meg szerintem évek óta mert annak meghagyták egyedül a Petőfinek nem volt később középhullámú frekvenciája mi után elindult fm sávon.
Bazsiék szünetelnek hála a magasságosnak bár sajnos attól függetlenül fogják nyomni a best offot minden nap hallgathatjuk majd unásig a sok hülye poént az 50szer elhangzott beszélgetéseket.
Még egy hét is sok de hogy mind ezt egy hónapon keresztül hallgassa az ember az már tényleg durva.
Én erre mondtam hogy aki nagyon akarja, megtudná hallgatni a neten akármelyik adást de ilyenkor a rádióban adhatnának zenét és hétvégén sincs szükség best offra vagy weekndre régen olyankor betették Nyerges Izát nem volt Kukori hétvégén vgagy valakit és mentek a zenék.
Én büntetésből ha esetleg ismét szabályt szegnének, egy hónapos felfüggesztést is adnék neki nem szólhatnának reggel helyette zenék mennének a rádióban és akkor majd elgondolkodnának hol és miket mondjanak bár az a baj hogy valószínűleg nem mert már hányszor követtek el szabálytalanságot? Soha sem tanultak belőle.
Vagy esetleg úgy voltak vele hogy mindegy mert a csatorna így is úgy is kifizeti?
Ha jól tudom jól hallottam 10.-én jönnek vissza a szabiról.
Kíváncsiék Bocsiék is ilyne tájt szoktak szabira menni? Mert esetleg akadhat olyan hallgató is aki helyette lehet őket hallgatja addig de ha esetleg mindenhol best of van, akkor sokat nem nyert vele.
Bocsiéknak a facebookra kirakott videóját szoktam hallgatni azt ahol elmondják mi lesz az adásban reggel abból kiindulva szerintem ott az ért komolyság van ők komolyabbak ott inkább a durva smsekkel kell megküzdeni van amit be se olvas azért ahogy említettem régen a kapucsínós időszakba nem voltak ilyenek az emberek bár akkor még nem is tudtak smst küldeni nem is lehetett a Bumerángot meg már nem hallgattam de ennyi rossz indulatú ember biztos nem volt akkor se.
Nincs olyan sok, de azért akad egy kettő akit helyre kell tenni a műsorvezetőnek de ő ezt szerintem már megtanulta kezelni.
 #204515  Szerző: adamka

asr27 írta: 2026.07.24. 11:50 Mekkora a vételkörzet?
Az én véleményemet nem mondanám mérvadónak, mivel sima telefon+fülhallgatóval hallgattam, ide Pécsre el-el szól a szigetvári, de a tőlem távolabbi villányi (100,9) adóról sokkal tisztábban jön az adás. Többről nem tudok nyilatkozni.
 #204514  Szerző: asr27

Mekkora a vételkörzet?
 #204513  Szerző: adamka

Elindult a szigetvári 103,1.
 #204509  Szerző: shadoe

A Korona zenei választéka valóban meglepően jó. Talán az utolsó egyik bástyája még a hazai rádiózásnak, mert ami a többi dögunalmas, ellaposodott magyar rádió művel, azt én már nem nevezném rádiózásnak.
 #204507  Szerző: kondalyuk

Snake005 írta: 2026.07.20. 20:24 [...]
2. Ha egy rádió folyamatosan cserélgeti az arculati elemeit és a zenei kínálatát, az nem jó. A hallgatókat zavarja és a koncepció hiányát mutatja (lásd Petőfi 2021-23 között). Amúgy a Rádió 1 15-20 éves elemeket is tartalmazó hangzóarculata a legjobb az összes magyar nyelvű rádió közül, szvsz. Sok más rádiónak frissebb, mégis avíttas és béna.
Ezzel vitatkoznék. Biztos lehetne példát és ellenpéldát is találni, egy 2-3 évente azért frissítik a népszerűbb európai rádiók a hangzóelemeket és ezzel nem veszítenek hallgatót. Nevetséges, hogy itthon a Rádió1 15 éves elemeket használ. Szomorú, hogy egyik hazai adóra se jellemző, hogy törődnének ezzel...
A helyi Korona messze megelőzi efronton az összes magyar rádiót. Friss, lendületes, országos frekvencián is megállná a helyét az arculat és a hallgató egyből tudja, hogy hol van, ha odateker.

De mint ahogy sok minden mással a magyar rádiós piacon, ezzel sem törődnek a nagyobb elérésű rádiók döntéshozói...
 #204506  Szerző: adamka

Milán88 írta: 2026.07.20. 21:35 Elvileg ma kéne indulnia, a Szigetvári adónak. (FM 103,1).
A weboldalukon nincs kint, és igaz, hogy telefonról néztem, de 25 km-re Szigetvártól nem jön semmi a 103,1-en.
 #204505  Szerző: Milán88

Elvileg ma kéne indulnia, a Szigetvári adónak. (FM 103,1).
 #204503  Szerző: Snake005

1. 10 év alatt gondolom, feltűnt, hogy Bazsa nem változtat a zenei szerkesztés elvein azért, mert páran ide beírják, hogy mit szeretnének hallani.
2. Ha egy rádió folyamatosan cserélgeti az arculati elemeit és a zenei kínálatát, az nem jó. A hallgatókat zavarja és a koncepció hiányát mutatja (lásd Petőfi 2021-23 között). Amúgy a Rádió 1 15-20 éves elemeket is tartalmazó hangzóarculata a legjobb az összes magyar nyelvű rádió közül, szvsz. Sok más rádiónak frissebb, mégis avíttas és béna.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1044