RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#204564  Szerző: Patrik09

Roger2 írta: Tegnap, 18:30 Tudom nem ennyire egyszerű de anno is megoldották, én nem szroznék ennyit tuti:
DUNA logócsere M1-re. M2 régi vegyesköret.
M5 logócsere DUNA-ra.
M5 mint név OFF, DUNAWORLD OFF . Pénz maradna a kasszában. Ez a megalománia érthetetlen az 5-6 csatornával.
+1
Hasonlóan gondolkodik én is.
M5, Duna World off.
Egyetlen probléma, hogy szerintem a DW nem olyan könnyen megszüntethető, a határon túli magyaroknak szóló műsorok miatt.
ja és a Duna World egyébként hétvégenként M4 Sport+. Ezt is lehetne kozmetikázni, mondjuk az M2-re.

Én a sima Dunát átnevezném mondjuk m3 Dunának. Így sokkal könnyebb lenne brand ügyileg beilleszteni az M2 Petőfi és az M4 Sport közé..

Kossuth Rádiót óriási hiba volt szerintem újra indítani ezzel a névvel. Csak érdemes megnézni a stream stat.hu oldalon. A korábbi hallgatottságot nem fogja hozni szerintem. A csúcs időben is 5.-6. rádió. A klub rádió köröket mér rá, akár 15x is többen hallgatják.
Délután még a Dankó is megelőzi.
Szvsz a Kossuth név teljesen kiégett, elhasználódott. Ezzel nem lehet másfél hét komolyzenével és egy hónap hangjátékokkal elfelejtetni, hogy mi folyt ezen az adón.. 60 év aluliak elvből is elfordulnak tőle.
Legokosabb döntés lett volna átnevezni, vagy összevonni és a Bartókon adni vegyesen a magaskultúrát és a híreket.
Legyel példát látom magam előtt. Ott sem tudták utána a propaganda előtti időszakhoz képesti számokat felmutatni.
Órási különbségek fognak így megmaradni a kereskedelmi adókhoz képest, hogy mindegyik állami rétegrádió lett.
 #204562  Szerző: Roger2

Tudom nem ennyire egyszerű de anno is megoldották, én nem szroznék ennyit tuti:
DUNA logócsere M1-re. M2 régi vegyesköret.
M5 logócsere DUNA-ra.
M5 mint név OFF, DUNAWORLD OFF . Pénz maradna a kasszában. Ez a megalománia érthetetlen az 5-6 csatornával.
 #204510  Szerző: kondalyuk

https://www.facebook.com/reel/970880152633159/

Információ az előző két hét teljesítményéről és ízelítő a őszi műsorstruktúrából.

Ha jól értem a közlemény utolsó mondatát, az új intézményrendszer felállíása utáni 90. napig véglegesíteni kell az arculatot és működést.
 #204464  Szerző: Patrik09

Pihe8 írta: 2026.07.11. 09:20 M1 logót átrakták a felső sarokba.
Ez nekem is tetszik, végre el lehet felejteni a "hír"csatornát az 1-es helyén. :D
Egységes Új arculat is kellene mindenhova. Logókra is ráférne és valószínűleg a Kossuth sem jön vissza a csilingelős arculattal :yes:
Illetve feleslegesnek is találok ennyi csatornát, valahol megkéne találni a kompromisszumot hogy ne 3-4 csatornán menjenek a hasonló régi filmek, tényleg néha a Dunán, Duna worldön, m5-ön is látni.
 #204382  Szerző: Promenád

altermanus írta: 2026.06.17. 06:21 Én jobban átgondoltam. Jelenlegi helyzetben csak egy rádió és egy TV dukálna. Minek több?
6:00 info
9:00 kultúra
12:00 Híradó
13:00: kisebbségi műsorok
15:00: Talk/közben hírek
18:00: Híradó
18:30 valami szórakoztató műsor.
20:00 sorozat vagy film
Utána esti híradó, utána portré műsor aztán ismétlések.
 #204373  Szerző: altermanus

Én jobban átgondoltam. Jelenlegi helyzetben csak egy rádió és egy TV dukálna. Minek több?
6:00 info
9:00 kultúra
12:00 Híradó
13:00: kisebbségi műsorok
15:00: Talk/közben hírek
18:00: Híradó
18:30 valami szórakoztató műsor.
20:00 sorozat vagy film
Utána esti híradó, utána portré műsor aztán ismétlések.
 #204372  Szerző: Snake005

Az M1 jelenlegi formájában szerintem egy értelmetlen pénzégető, visszaadnám neki a nemzeti főadó szerepét napi 3-4 híradóval, reggeli információs magazinnal és esti beszélgetős műsorral. Így az M5 beolvadhatna a Dunába, de több összevonás vagy megszüntetés nem kell, hogy a takarékosság ne menjen a sokszínűség rovására. Azt gondolom, a 2010 előtti struktúrához visszatérni hiba lenne, ezt az időszakot, az állandó forráshiányt és a döntésképtelen, bürokrata kuratóriumokat ugyanúgy nem sírja vissza senki, ahogy az MTVA-t sem fogja.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 237