https://24.hu/kultura/2026/09/06/parlam ... -kozmedia/
(amúgy valaki nevezze át a topicot, mert már nem létezik az MTVA)
(amúgy valaki nevezze át a topicot, mert már nem létezik az MTVA)
DRoland írta: ↑2026.08.30. 06:24Nem hiszem, hogy elfelejtetem hogy ország legjobb és legnagyobb lefedettségű rádiója. Azért is durva szerintem, amiket művelnek a hallgatókkal. Az idősebb korosztály is elfog fordulni tőle jó részt, akik szerint eddig "független" volt, de valójában propagandát fogyasztottak az pont el fogja riasztani az új irány, pláne ha még harsogják is mellette, hogy mi most aztán nagyon hitelesek vagyunk.Csak érdemes megnézni a stream stat.hu oldalon. A korábbi hallgatottságot nem fogja hozni szerintem. A csúcs időben is 5.-6. rádió. A klub rádió köröket mér rá, akár 15x is többen hallgatják.Egy valamit elfelejtesz, a Kossuth rádiót FM-en és AM-en is lehet fogni, míg a Klubnál az egyetlen lehetőség az online.
Csak érdemes megnézni a stream stat.hu oldalon. A korábbi hallgatottságot nem fogja hozni szerintem. A csúcs időben is 5.-6. rádió. A klub rádió köröket mér rá, akár 15x is többen hallgatják.Egy valamit elfelejtesz, a Kossuth rádiót FM-en és AM-en is lehet fogni, míg a Klubnál az egyetlen lehetőség az online.
Roger2 írta: ↑2026.08.29. 18:30 Tudom nem ennyire egyszerű de anno is megoldották, én nem szroznék ennyit tuti:+1
DUNA logócsere M1-re. M2 régi vegyesköret.
M5 logócsere DUNA-ra.
M5 mint név OFF, DUNAWORLD OFF . Pénz maradna a kasszában. Ez a megalománia érthetetlen az 5-6 csatornával.
Pihe8 írta: ↑2026.07.11. 09:20 M1 logót átrakták a felső sarokba.Ez nekem is tetszik, végre el lehet felejteni a "hír"csatornát az 1-es helyén.