DRoland írta: ↑Tegnap, 06:24Nem hiszem, hogy elfelejtetem hogy ország legjobb és legnagyobb lefedettségű rádiója. Azért is durva szerintem, amiket művelnek a hallgatókkal. Az idősebb korosztály is elfog fordulni tőle jó részt, akik szerint eddig "független" volt, de valójában propagandát fogyasztottak az pont el fogja riasztani az új irány, pláne ha még harsogják is mellette, hogy mi most aztán nagyon hitelesek vagyunk.Csak érdemes megnézni a stream stat.hu oldalon. A korábbi hallgatottságot nem fogja hozni szerintem. A csúcs időben is 5.-6. rádió. A klub rádió köröket mér rá, akár 15x is többen hallgatják.Egy valamit elfelejtesz, a Kossuth rádiót FM-en és AM-en is lehet fogni, míg a Klubnál az egyetlen lehetőség az online.
példát is írok: a legyel Jedynka 2015-ben 16-18 %-on állt az ország harmadik leghallgatottabb adója volt. Ezt a kormányváltással le is esett 1-2%-ra, most jó néhány év után tudott csak 3-4 %-ot elérni.
Szerintem jelenleg a Kossuth csak egy süllyedő hajó, akárcsak a Dankó. A reggeli, vagy a déli órákban a krónikával tud csak nagy számokat elérni. De ezek a nevek, műsorcímek is inkább toxikusak szerintem, mint brandek.