RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#204641  Szerző: shadoe

Szerintem teljesen nem hagyták a francba a playlistet, mert pl. Robin Schulz vagy Alex Warren új zenéit is már játsszák. Csak az a baj, hogy ezeket is majd 2 hétig.
Sokszor írtuk ezt már, és még mindig ez van. Már nem szól a Bruno Mars, a Huntr/X, a Blackpink, Juste/Jaxstyle/Jon, a Raye aktuális zene, de Lady Gagától se megy már a Dead dance (helyette Abracadabra orrvérzésig), Ed Sheerantől se a Camera vagy a Damiano David-szám és valószínűleg Tame Impalát is beszántják hamarosan, miközben ezek a zenék még Európában bőven mennek, sőt a helyi adóinkon is, már ahol még maradtak.
És sorozatban ezt csinálták a Dua Lipa, Ava Max, Kamrad zenékkel is, ment az új zene 2 hétig, aztán heavy rotationban a két éves zenéjük.
Ettől lesz ennyire poshadt és dohos ez a rádió, itt alapvető zenei szerkesztési hiba van. Így, hogy az új zenéket ész nélkül idő előtt kivagdossák a rotációból, így már nem elviselhető a High Hopes vagy a There's Nothing Holding Me Back, pláne 5-6 éven keresztül.
Indítani kéne egy ellenrádiót, ami trendy és elviszi innen a hallgatókat, és akkor végre ez a förtelem lehúzhatná a rolót.
 #204640  Szerző: Dani

Ez a két órás mix elég furcsa délutánonként, azért is, mert a BestFM-en is van délután két óra mix.
 #204639  Szerző: KPLR

Szia, én pedig arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesz végre valahára idén is TOP500, mert eddig mindig az utóbbi években vagy nyár elején, vagy szeptember elején/végén volt , most pedig semmi, pedig már ideje lenne egy szokásos éves rotáció frissitésnek, de hát majd meglátjuk. Csak ne decemberben legyen mert az eléggé katyvaszos szokott lenni, főleg a karácsonyi zenék és nyereményjátékok miatt.. Szerintem 27 január végén lesz majd beütemezve szerintem, ha nem akkor majd jövő nyár.

Vagy más: Lehet ők már tudnak valamit amit mi még nem! Lehet a Rádió 1 - nek is vége lehet záros időn belül ? És azért nem akarnak változtatni egyes dolgokon mint a rotáció? Nektek mi a véleményetek?
;) :lool: :oops:
 #204638  Szerző: robert11

Na erre én is kíváncsi lennék hogy meddig tart a nyár a livemixben még azt sem tartom kizártnak, hogy októbertől új elnevezést kap a műsor, csak hogy tovább tarthasson a livemix ugyan úgy 19 óráig.
Eddig még csak a köz médiát alakították át nem igazán látom hogy egyéb téren lenne valami mozgolódás pedig kellene valami verseny társ esetleg a rádió1nek ahogy azt már többször is mondtam mert nagyon elkényelmesedtek.
Na meg hogy lehessen válogatni. Petőfit is átkéne alakítani ahogy mondtam mert nonszensz hogy minden csak magyar hülye volt aki ezt kitalálta és sok Petőfis hallgatót is vesztett a rádió mindenki felvan háborodva miatta.
Na meg amit mindig hangoztatok hogy hogy lehet az hogy közel 20 éves szlogent használnak? Mert csak igazi mai sláger megy már 2007ben is volt még akkor azt mondta volna az ember hogy így is van de manapság, egyáltalán nem és mióta hallgatok külföldi rádiókat is, engem mrá nem ttudnak megetetni ezzel a szlogennel mert akkor hol van Madonna és Sabrina Carpenter közöse, Madonna és Kylie Minogue, Alex Warrentől se játszák az újabb slágereket még ha fel is röppen egy kettő a top50ben egy hét után már le is kerül és jön helyette a lotteri és a rock my body napközben az elázott Rihanna umbrellája még 2007ben valóban igazi mai slágernek volt mondható de manapság már inkább retro sláger. Nem gondolják?
Én egy olyan rádió1 újítást képzelnék el, hogy reggel felkelnénk és megkérdeznénk hogy ez a rádió1? Mert lennének új szignálok, új megszólalások, változatosabb zenék minden amit ellehet képzelni.
Nehezményezem azt is, hogy kivették Balázsék műsorából a hírek előtti zenét így mos thallgathatjuk Balázsék pofázásait egész reggel. Miért nem maradhattak a zenék? Még az is tetszett, mikor beraktak egy két retro slágert és ezt még Bazsi is élvezte szerette de most ez is eltűnt.
Tegnap érdekes volt mikor beraktak egy zenét Deákbil emlékére.
Lehetne megint olyan mint a 2010es években hogy lenne mondjuk Et Sheeron hétvége vagy Alan Walker hétvége de ne csak olyankor amikor megnyeri valaki a top500at vagy lenne 90es évke hétvége 2000es évek stb sok mindent lehetne behozni újítani.
Bárányék nem fognak elmenni, örültek hogy visszakerültek a rádióba mikor újra indult a rádió1 mert emlékeztek évekig nem adta senki Budapesten a shitet csak néhány vidéki rádió de abból se volt olyan sok de pont Budapesten nem voltak elérhetőek akkor itt mindenki a musickillerst hallgatta hallgathatta a dj pult mészárosait.
Ahogy mondtam a jó múltkorába kíváncsi lennék mi van mondjuk Zoohackerrel meg ilyenek mert mióta megszűnt a music, az óta én nem hallottam róla semmit. Nigel Stately voltak ám sokan akik ott djztek igaz akkro meg sok rádió1es discoshites djről nem hallottunk.
Párat átvettek mondjuk mint Antonyo, Lauer, stb.
Emlékeztek mikor elhangzott ez a mondat hogy na mi van? Lefagyott a gép hangkártyája?
Még Jamina is a musicon kezdte én ott hallotttam őt először Vilcox még 2016ban na meg mikor John Dalbach mixeit hallhattuk.
Meg én behoznám ide is a bónusztrackeket úgy mint ahogy annó a music fmen volt milyen jó volt az? Elő kerültek régi slágerek vagy adott esetben leadtak egy új slágert bár ott inkább a régieké volt a fő szerep.
 #204634  Szerző: Derrick

tomee írta: 2026.09.12. 19:50
Én sosem értettem, hogy annak idején miért nem úgy lett megoldva, hogy a Best helyett lett volna egy Roxy (amikor még náluk voltak a jogok), ami játssza a 2000-es és a 2010-es évek pop/house/dance zenéit, (ha már ekkorát mennek a Parádé Remember meg Total Dance partyk) az aktuális legújabb zenék meg mehettek volna a Rádió 1-en...
Alapvetően az volt a cél, hogy jól dobozolt formatok maradnak a hazai piacon, így a Best valóban a 2000's évek zenéit játszotta volna, aztán személycsere történt.
 #204633  Szerző: Snake005

A DS-t nem lehet mozgatni, a Balázsékhoz hasonlóan szerződéses műsor, leegyszerűsítve kvázi "bérli" Bárány Attila cége a 2o-21 idősávot.
 #204632  Szerző: Kovi02

tomee írta: 2026.09.12. 19:50 A Disco's Hit értelme kb. annyi, főleg mióta 1 órára lett szűkítve, hogy biztosítva maradjon Bárányék megjelenése, és hogy promótálni tudják magukat a fellépéseikhez. (mondjuk nagyjából a World is mine értelme is ennnyi).
Azt nem bírná el az egójuk, hogy a Best-re legyenek száműzve, legalábbis ebben a formában biztos, hogy nem.

Én sosem értettem, hogy annak idején miért nem úgy lett megoldva, hogy a Best helyett lett volna egy Roxy (amikor még náluk voltak a jogok), ami játssza a 2000-es és a 2010-es évek pop/house/dance zenéit, (ha már ekkorát mennek a Parádé Remember meg Total Dance partyk) az aktuális legújabb zenék meg mehettek volna a Rádió 1-en...

Külön röhej volt, hogy augusztusban is úgy volt promotálva a Parádé Remember a R1-en, mintha valaha is szólt volna náluk annak idején Náksi vs Brunner, Brooklyn Bounce és Da Hool...
Főleg azt nem értem,hogy ha már a napi playlist alakulását tekintve ennyire szigorúak,akkor délután 5 után miért vannak a DJ-k ennyire szabadjára engedve; főleg a DS egy óriási váltás a kívánságműsor után, főleg úgy,hogy a WIM 21 után még rádióbarátabb zenékkel folytatja. - kb. jobban megérné a DS-t a 23-24 sávba tenni
 #204631  Szerző: tomee

A Disco's Hit értelme kb. annyi, főleg mióta 1 órára lett szűkítve, hogy biztosítva maradjon Bárányék megjelenése, és hogy promótálni tudják magukat a fellépéseikhez. (mondjuk nagyjából a World is mine értelme is ennnyi).
Azt nem bírná el az egójuk, hogy a Best-re legyenek száműzve, legalábbis ebben a formában biztos, hogy nem.

Külön röhej volt, hogy augusztusban is úgy volt promotálva a Parádé Remember a R1-en, mintha valaha is szólt volna náluk annak idején Náksi vs Brunner, Brooklyn Bounce és Da Hool...
 #204630  Szerző: adamka

dosztojevszkij írta: 2026.09.11. 22:44 Van is promo, hogy marad. Ha már ez a helyzet, igazán levehetnék műsorról a DiscoShitet, egyszerűen annyira boomer és falusi disznóvágás színvonalú lett, hogy bele sem illik már a rádióba. Ott van a Best a másik emeleten, mehet oda. A Kívánságműsor meg 19-21 közé.
oh, köszi az infót. Egyébként tényleg kezdhetnének valamit, mert ennek az 1 órás kívánságműsornak a mixek közt semmi értelme.
 #204629  Szerző: dosztojevszkij

Van is promo, hogy marad. Ha már ez a helyzet, igazán levehetnék műsorról a DiscoShitet, egyszerűen annyira boomer és falusi disznóvágás színvonalú lett, hogy bele sem illik már a rádióba. Ott van a Best a másik emeleten, mehet oda. A Kívánságműsor meg 19-21 közé.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1045