RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#28008  Szerző: Chriss

miért is nem lepődöm meg ezen...
kapitalizmus?
szabad verseny?
győzzön a jobb?
emberek, ez itt Magyarország!
:x
 #27944  Szerző: Cicoo

Engem egyszer felhívtak ilyen rádiós felméréssel. Ismerős volt a call centeres srác, és utólag elmondta, hogy az én számomhoz valami tatabányai cím volt kiemelve. Amúgy úgy zajlik, hogy megkérdezgetnek olyanokat, hogy ismered-e az xy műsorvezetőt, pár szám alapján mondd meg, hogy tetszik-e az a zenei stílus.. Aztán amelyik műsorvezetőt ismered, arról véleményt kell mondani stb. Meg megkérdezik azt is, hogy milyen rádiókat hallgatsz.
 #27924  Szerző: Pasa

mgabor írta:egy szóval nem vitatom el, hogy Magyarország leghallgatottabb rádiója, tehát sikeres, de attól még akkora bunkó szar, mint a Győzike-show, saját magukkal szemben sem igényesek, holott nem tudom, miben rontaná a pozícióikat, kevesebben hallgatnák-e őket, ha nem a tökéletesen olcsó vásári taplóságot hirdetnék.
Erről szól ma minden, ti. hogy ha ennyi is elég, minek rá többet költeni és jobban odafigyelni. :vomit:
 #27923  Szerző: Chriss

orrhang írta:
morning showkon kívül szinte semmi nem élő
Néha még az sem. Emlékszem még arra az időre, amikor a Dalet megadta magát a Danun és Liluék megszólalása (ugyanaz) lement egymás után háromszor :lol:
A dumakanyar azt hiszem élőben megy, a telefonálók viszont nem azok
sőt, a Bumerángot is sokszor előre felveszik, sms-ekkel, telefonokkal együtt és adott napon bent sincsenek... a Balázsék csak 9 hónapja vannak reggel, de annak kb a negyede nem volt élő, hanem előre rögzített...
 #27917  Szerző: orrhang

morning showkon kívül szinte semmi nem élő
Néha még az sem. Emlékszem még arra az időre, amikor a Dalet megadta magát a Danun és Liluék megszólalása (ugyanaz) lement egymás után háromszor :lol:
A dumakanyar azt hiszem élőben megy, a telefonálók viszont nem azok
 #27916  Szerző: gobbi

Csak, hogy mással ne támasszam alá, hogy mennyire élő egy discoshit, csak annyit, hogy a benne szereplő DJ-k sokat szoktak fellépni és azt ne mondja nekem valaki, hogy 11kor Bárány knfol és fél 12-kor meg már fellép debrecenben :)
--

sajna nagyon sok legenda lengi körül a hallgatottság megvehetőségét... de legyün jóindulatúak, hogy nincs ilyen :) de tény az ügynökségi értékesítőket ezen kívül semmi más nem érdekli!
---

a morning showkon kívül szinte semmi nem élő a magyar kereskedelmi rádiózában. A Dalet és a Zenon is tökéletesen alkalmas előre rögzítésre, mindehez a prgramigazgatónak annyi kérése van, hogy élő hatású legyen a felvétel, tehát kell bele egy két őőőő meg baki.
 #27915  Szerző: Chriss

hát én öreg vagyok már, hogy higgyek a mesékben... :D
manapság a homogén, konzerv, kiszámítható rádiók világát éljük, minden ki van találva, össze van rakva előre + kevés az az ember, aki még tud profin és élőben műsort vezetni... esélyesebb, hogy minden ilyen műsor elemről megy...
 #27914  Szerző: SzD

Chriss írta:rejtelme, hogy nem élő és mégis tele van emaillel, sms-sel és telefonos beszélgetéssel
Honnan tudod, hogy nem élő? Bár nem nagyon szoktam hallgatni -mivel éjjel általában aludni szoktam-, de egyszer-kétszer belehallgattam már, és szerintem élő.

Olyan ez, mint amikor MolnárBé írta, hogy a diszkósit végig felvételről megy...aztán kiderült, hogy mégsem, mert volt, aki betelefonált, és az ellenkezőjét bizonyította, meg amikor ugye bekapcsolva maradt a mikrofon (bár az lehet, hogy szándékos volt).
 #27913  Szerző: Chriss

igen, a Kalácska Gáborral az a hajnali Dumakanyar igazi döbbenet!
a műsor egyetlen értelme, hogy 60 perc próza, tehát el lehet adni 1 óra tiszta közszolgálatnak!
rejtelme, hogy nem élő és mégis tele van emaillel, sms-sel és telefonos beszélgetéssel (ha hinni lehet a beolvasott véleményeknek), vélhetően előző nap délután vagy este készül, sok hallgatót visszahívnak az emailek, sms-ek alapján, nem tudom...
ahogy a Kalácska vezeti azt az egy óra közszolgálatiságot, az pedig maga a botrány!
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 149